חברת לואו קוסט קוריאנית תפעיל טיסה יומית בין סיאול לשדה״ת השני בגודלו באירופה
T'way Air חברת הלואו הקוסט הגדולה בקוריאה הדרומית, שרק השיקה את הקו בחודש שעבר, מגדילה תדירויות בהדרגה ובקיץ הקרוב תפעיל כבר טיסה יומית בקו
A330-200 של T'way Air. צילום: T'way Air
בזמן שכאן בישראל לא ניתן כיום לטוס ישיר לדרום קוריאה, לאחר הפסקת הטיסות של חברת ״קוריאן אייר״ עד להודעה חדשה בעקבות המלחמה, T'way Air, חברת הלואו קוסט המובילה של דרום קוריאה, מרחיבה את פעילותה בקו מסיאול לפרנקפורט.
מאז השקת הקו סיאול-פרנקפורט ב-3 באוקטובר 2024, T'way Air טסה כיום 3 פעמים בשבוע בקו בימים שלישי, חמישי ושבת במטוס איירבוס A330-200.
החל מיום שני הקרוב, ה-25 בנובמבר, תגדיל החברה את פעילותה השבועית מ-3 ל-4 טיסות עם טיסה נוספת ביום שני.
לחברת הקוריאנית צי גדול של 37 מטוסים, הכולל 737B צרים של בואינג ו-330A רחבים של איירבוס, ועפ"י הודעתה, החל מה-27 באפריל 2025 תגדל התדירות ל-6 טיסות בשבוע, עם טיסות נוספות בימי רביעי וראשון, ומה-30 במאי 2025 T'way Air תפעיל טיסה יומית בקו בין סיאול לפרנקפורט.
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}