חמש המקומות הכי מדוברים והכי טעימים שנפתחו לאחרונה במרכז
השף ארז קומורובסקי פותח מקום בתל אביב שכולו ריחות מהגליל, השף גיא גמזו פותח מסעדה שכולה טאפאס ספרדי ואלו רק 2 מתוך חמישה מקומות לוהטים, ברי יין ומעדניה שאתם חייבים ללכת אליהם
כל חדשות האוכל בערוץ הווטסאפ החדש של פספורטניוז
מתברר שכלום לא עוצר את עולם האוכל, לפחות ככה זה מרגיש, ויש שפע של פתיחות מסקרנות ותפריטי ספיישלים שאני אישית ממש רוצה לנסות את כולם.
אז הנה חמשת המקומות הכי חדשים והכי מדוברים שאתם צריכים ללכת אליהם ומהר לפני שכולם יגלו.
חדש // צ׳אקולי - המסעדה הספרדית החדשה של השף גיא גמזו
אחרי שכבשו את תל אביב עם הלנה ושה וויוי, המקום החדש של גיא גמזו, מוש בודניק ואיציק חנגל ממשיך ללכת למקומות מגניבים והפעם המטבח הספרדי והדגה הטריה אל מול היםהיכן ששכן בעבר הדולפינריום.
את המטבח תנהל השפית ירדן שי והוא יהיה בדגש על המטבח הספרדי והדגה הטריה עם מנות טאפס, יינות, קוקטיילי שפריץ, ורמוטים ומרגריטות. הכל במחירים נגישים ובעיקר אווירה קלילה של תל אביב מול הים. לאור ההצלחות הקודמות של הקבוצה, אני בטוחה שגם זו תהפוך להצלחה.
הרברט סמואל 3, תל אביב - יפו ראשון עד שבת 17:00-00:00
חדש // החצר הסודית של ארז קומורובסקי בפר דרייר ביפו
בעיצומו של המסיק ועם תום הבציר, פותח פר דרייר שבשכונת נגה את החצר הפנימית שלו ומארח במשך שלושה חודשים, את מסעדת החורף של ארז קומרובסקי וחנן עזרן שתביא את עושרו של המטבח הצפוני אל החצר המיוחדת של פר דרייר. זו תהיה הזדמנות נהדרת לטעום את האוכל הנהדר של ארז וחנן לצד סדרה של סעודות המוקדשות לטעמים, חומרי הגלם, היינות והמסורות הצפוניות הגליליות.
תפריט יציע מנות כמו מרק בצלים ביין עם פקורינו של הנוקד ופילו קריספי; מנסף טלה עם יוגורט עיזים ורימונים על מצע אורז עם צימוקים ופיצוחים ועוד שפע של מנות.
הפתיחה תהיה ב-27-28.11 ולאחר מכן מדי רביעי-חמישי במשך שלושה חודשים.
פר דרייר, בת עמי 7, מתחם נגה, תל אביב יפו להזמנות
חדש // דאלי- בר יין חדש ברמת השרון
רמת השרון מתחילה בשנים האחרונות לקבל צביון אורבני תוסס (יחסית), עם סצנת בילוי שמתחילה להתפתח בעיר. לתוך הסצנה הזאת נכנס בימים אלה דאלי חצר יין – בר יין ואוכל שפתח אייל דאלי ברחוב סוקולוב השוקק.
על היין אחראי הסומליה- ג'סי בודק, עם מגוון יינות לא שגרתיים במחירים נגישים לצד קלאסיקות. מלבד היין, יש דגש רב גם על האוכל המוגש לצידו. את התפריט בנה שף אייל פרץ שעשה קסמים בהתאמה של האוכל לתפריט היין, והברקות עם מנות כמו "בקטנוש" - צלוחית גדושה של גבינות משובחות, צלוחית שרקוטרי משובח של אופלה, וצלוחית של דגים כולן במחירים קטנים, או מנה בהפתעה, מנה משתנה המוגשת כשהיא מכוסה בקלוש ובמחיר קבוע.
סוקולוב 71 רמת השרון | 052-4840866
חדש // Sefora אסייאתית יוקרתית במרומי עזריאלי
Sefora היא אסייאתית חדשה מקבוצת בדוס שממוקמת באחת הנקודות הכי שוות בתל אביב- במרומי עזריאלי עם תצפית לכל העיר. המסעדה באה לספק חוויה קולינרית שמפגישה את הלילות התוססים של טוקיו ניו יורק ותל אביב במקום עם תפריט בין מזרח למערב המשלב טכניקות אסייתיות מסורתיות עם חומרי גלם מקומיים ועונתיים. בין המנות: פופקורן לוקוס / אסאדו קריספי רייס קייק ומגוון של סושי איכותי לצד תפריט קוקטיילים. החלך מהערב המאוחר המוזיקה עולה והמקום מקבל וויב קלאבי שמח.
מגדלי עזריאלי החל מ- 19:00
חדש // ביסטרו דלי בגבעת שמואל
בימים אלו ממש נפתח ביסטרו רומנטי המשלב מעדניה עשירה ושפע של מנות ביסטרו מנחמות במקום אחד.
פסטה טריה ומנות בראנץ מושחתות הן רק חלק מהתפריט הקבוע לצד ספיישלים משתנים. המקום ימכור מגוון של ממרחים, מוצרים וחומרי גלם מהעולם כולל פסטות טריות שנעשות במקום ומוגשות גם בתפריט וגם ללקיחה הביתה לצד יינות ומשקאות.
בין המנות: רושטי וירוקים , סלמון אגז רויאל, ברוסקטה אבוקדו, פסטת חמאת עגבניות אניולטי תרד ועוד.
ז'בוטינסקי 512 גבעת שמואל | 03-5740740
כל חדשות התעופה 24/7 בערוץ הווטסאפ החדש של פספורטניוז