תל אביב 21°c
ניו יורק 10°c
לונדון 4°c
פריז 1°c
ברלין 1°c
אתונה 20°c
לרנקה 21°c
אא

הארוחה הכי טובה של היום! 5 בראנצ'ים חדשים, ועוד אחד במהדורה מוגבלת במיוחד

סידרנו לכם בראנצ'ים חדשים, שיכורים, משוגעים, מושחתים, מלאי מנות וטעמים מאתיופיה ועד יפו, משחיתות מלאת גבינות ועד ארוחת בופה עשירה. ואחד של זוכת מאסטר שף שמגיע בשני תאריכים בלבד!

קפה פופולאר. אמיר מנחם קפה פופולאר. אמיר מנחם

גם אם הזמנים קשים, ישראלים אוהבים בראנץ. זו ארוחה שמרגישה להם שיא השחיתות, שיא ההשקעה ומצד שני קלה יותר מארוחת ערב. זו ארוחה שדורשת לברוח מהעבודה באמצע היום ולשתות דרינק כדי לחגוג את זה.
הנה חמישה בראנצים וארוחת בוקר אחת, חדשים מהניילונים וכאלו ששווה במיוחד להגיע אליהם.

הבראנץ של זוכת מאסטרשף והשף יובל בן נריה

זוכת מאסטר שף, מיכל אפשטיין חמו (איטס) משתפת פעולה עם השף יובל בן נריה (טאיזו, A ) ומי שהיה שופט בתכנית. שניהם יוצאים בבראנץ' מיוחד שיערך בטאיזו שישלב מנות שהכינה מיכל בתוכנית כגון: סלט קיסר עם בייקון וכמובן גלידת הרוקמוס המפורסמת. הארוחה תכלול 7 פתיחים זוגיים ומנה עיקרית לבחירה במחיר: 168 שקלים לאדם. הבראנץ יתקיים פעמיים בלבד, בימי שישי 6.12 ו-13.12 החל מ-11:00.


להזמנת מקומות. מנחם בגין 23, תל אביב יפו (מגדל לוינשטיין).

מיכל אפשטיין ויובל בן נריה. יחצמיכל אפשטיין ויובל בן נריה. יחצ

בראנץ השיכורים של שישקו

שישקו, הבר הבולגרי האלמותי, שהעתיק את הלוקיישן שלו מבית הכנסת הגדול אל רחוב הכובשים בואכה הים ושוק הכרמל. אמנם דברים השתנו אבל הדבר החשוב ביותר לא השתנה וזה בראנץ השיכורים שאנחנו כל כלך אוהבים!
מה אוכלים? הכל ובביסים גדולים.
בתפריט יהיו מנות ותיקות כגון פתיחת השולחן הקבועה שכוללת חלה של שבת עם שמנת של פעם, שמן זית ופלפל חריף, מגדל הפנקייקים שהיא המנה שהכי מזוהה עם הבראנצ שיכורים, רק שאת הבייקון יחליף קורנדביף, צלחת כבושים מהים וקלמרי על הפלאנצה וביצת עין לצד מנות חדשות כמו בורקס שקשוקה, סביצה דג ים על יוגורט אוזו ותפוזים, קוראסון של לה מולאן עם בשר מפורק וביצה עלומה, ארטישוק צלוי לאבנה עגבניות וירוקים ועוד.
אחת ההמלצות החמות שלי!

שישי שבת מ 11-16 , הכובשים 48, תל אביב. להזמנות

בראנץ שחיתות בשישקו. כרמל אורןבראנץ שחיתות בשישקו. כרמל אורן

בראנץ' באלה ותמר

המעדנייה החדשה בגבעתיים של השף שחר דבח עושה כבר באזז בגבעתיים המנומנמת ומשיקה גם תפריט בראנץ' הכולל מנות קלאסיות עשירות בחומרי גלם כיפיים כגון: מנת שקשוקה ו-3 מזטים (61 שקלים), כריך דייגים עם גבינת שמנת, סלמון כבוש, קלמטה, בצל סגול ובלסמי מצומצם (54 שקלים), כריך מנצ'גו, גאודה עיזים, חמאה, ריבה ובלסמי (49 שקלים), סלט קיסר ועוד. במשך השבוע תוכלו להנות גם משעות שמחות ב-16:00-19:00 עם 1+1 על מגוון היינות והמשקאות.


אלה ותמר. שינקין 49, גבעתיים.

אלה ותמר. ג'ני רוחליןאלה ותמר. ג'ני רוחלין

הבופה בראנץ' של סילו חוזר לחודש אחד

בשנה הקרובה יציינו במסעדת סילו סדרת אירועים לכבוד שנת העשור. כחלק מאירועי יום ההולדת יחזור בופה הבראנץ' המפורסם של סילו בחודש דצמבר לחודש אחד בלבד.
בופה הבראנץ' של סילו ליווה אותה בשנים הראשונות והפך לשם דבר. הברנאץ' כולל מגוון מנות ביצים עיקריות לבחירה, לצד בופה עם סלטים עשירים, גבינות מיוחדות, טפנדים, פסטות, פוקאצ'ות, פיצטות, מוזלי בטעמים, מאפים, עוגות ועוגיות תוצרת בית ועוד. דצמבר, ימי שישי ושבת 09:00-12:00 129 ₪ לסועד, 59 ₪ לילד עד גיל 8


מסעדת סילו, פארק פרס חולון

בראנץ בופה עשור לסילו - צילום בן חסדאיבראנץ בופה עשור לסילו - צילום בן חסדאי

בראנץ לכל היום בקפה רוטצ'

רוטצ', הוא ביסטרו בר בראשון לציון הממוקם ברחוב רוטשילד שנפתח על ידי 4 חברים ואנשי לילה ותיקים בעיר. לאור הביקוש החליטו ברוטצ' להגיש את ארוחת הבוקר עד השעה 20:00 כדי שגם משכימי הקום יהנו ממנה.
בין המנות: בונז'ורנו –לזכרה של קארין ז'ורנו שנרצחה בנובה – והיתה לקוחה קבועה ברוטצ': קרואסון חמאה פתוח במילוי סלט וסלמון מעושן / טוסט גריל צ'יז צרפתי / אבוקדו טרי על לחם מחמצת קלוי ואיולי כמהין / סלמון מעושן על בייגל אמריקאי, גבינת שמנת, בצל סגול, צלפים ורוקט / פרנץ טוסט ועוד.
את מנות הבוקר מומלץ ללוות עם אפרול שפריץ 48 / מימוזה 46 ועוד


רוטשילד 64 ראשון לציון 077-9386287

רוטצ'-אבוקדו מחמצת- צילום דוד מויאלרוטצ'-אבוקדו מחמצת- צילום דוד מויאל

הבראנץ' בקפה פופולר משתדרג

הבראנץ' הוותיק והאהוב של קפה פופולר של השף אבי ביטון משתדרג עם תפריט חדש המשלב עוד מנות לבראנץ העשיר. בין המנות: טרטר דג עם גספצ'ו מלפפון ושמנת חמוצה (38 שקלים); דג כבוש עם גראטן שמנת חמוצה ותימין (62 שקלים) ; מולים וצ'יפס (76 שקלים); שרימפס מטוגן עם איולי שמנת חמוצה ופלפל צ'ומה (78 שקלים); ומלט סרטנים (92 שקלים); מאדאם פופולר - חזה אווז גאודה, חלמון, קרם שמפניה ופרמזן (82 שקלים) ועוד.
לכל הארוחה הזו תוכלו לצרף קוקטיילים במחיר של 38 שקלים.


דיזנגוף 197, תל אביב יפו. טלפון: 03-5552020. שישי-שבת 10:30-15:00. לא כשר

קפה פופולאר. אמיר מנחםקפה פופולאר. אמיר מנחם

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: קולינריהבראנץ'תל אביב

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: