תל אביב 21°c
ניו יורק 10°c
לונדון 4°c
פריז 1°c
ברלין 1°c
אתונה 20°c
לרנקה 21°c
אא

מגה מסעדה אסיאתית חדשה בשרון, רותי ברודו משיקה שעות שמחות שוות ממש ויש עוד: חדשות האוכל החמות

שבוע של חגיגות קולינריות בכל הארץ! מפסטיבל טבעוני דרך מסעדות חדשות ועד כריכים מושחתים ומרקים מנחמים. חדשות האוכל

סתיו בעמק בראסרי - צילום שני הלוי סתיו בעמק בראסרי - צילום שני הלוי

חדש! מגה מסעדה אסייאתית בקדימה צורן

קבוצת המסעדות איינשטיין חוברת למסעדת "דלי אסיאתי" בהוד השרון ויחד הם פתחו מגה-מסעדה אסיאתית חדשה: ''Asian Club באיזור קדימה - צורן .

על התפריט אחראי השף מידד סטבינסקי, אשר חי ועבד בבנגקוק מספר שנים, שיבנה תפריט שישלב פיוז'ן אסיאתי עם נגיעות יפניות ומנות אותנטיות וייחודיות מתאילנד. המקום החדש יבנה סביב בר רחב שיהווה את מוקדש המסעדה ויתאים לבילוי עם אווירה משתנה לאורך שעות היום, כאשר בשעות הערב יהיה ניתן ליהנות משילוב של דרינקים מעולים עם מנות בר אסיאתיות משתנות. במקום עסקיות צהריים בין 12:00-16:00 15% על כל התפריט והאפי האוור בין 16:00-19:00 20% הנחה על התפריט ו50% הנחה על אלכוהול בכוסות
רחוב האופה 1.קדימה צורן שעות הפתיחה בהרצה 18:00 עד 23:30. כל השבוע

אסיאן קלאב צילום אסף קרלה אסיאן קלאב צילום אסף קרלה

שעות שמחות להרצל 16 של רותי ברודו

המקום המשוחרר והמעט סורר של R2M נפתח ל״שעות שמחות״ בדיוק בזמן שאנחנו הכי צריכים אותן, עם הסטייל שמאפיין את המקום. בימים ראשון עד רביעי בין השעות 17:00-19:00 ניתנת על כל תפריט האוכל, הנחה של 30%. מנות כגון: שווארמה טלה ופרגית,/ כנפיים קוריאניות חריפות עם בצל ירוק/ קריספי צ׳יקן ועוד
כל כוסות היין במקום מוצעות במחיר של 35 שקלים בלבד שזה מחיר ששקשה למתוא היום בתל אביב. התפריט מציע גם שישה קוקטיילים במחיר אחיד של 38 שקלים בלבד.
הרצל 16, תל אביב - יפו זמני האפי האוור: ראשון -רביעי 17:00-19:00

הרצל 16 אלון ולנסיהרצל 16 אלון ולנסי

בראנץ' יין ב-ViniCultura

בר היין ViniCultura, משנה את כללי הבראנץ': בראנץ' יין – מזמינים בקבוק יין לשולחן, ובמחיר נוסף של 60 ₪ לסועד נהנים מתפריט בראנץ' חדש עם מגוון מנות עשירות בריפיל. מנות כגון: סלט ענבים עלים ואגוזים על מצע לאבנה / מליטות בטאבון לצד פסטו כוסברה ברוסקטות משתנות ועוד.
בגזרת היינות תמצאו בקבוקים מרחבי העולם לצד יקבי בוטיק ישראלים, יינות טבעיים ואורגניים במחירים של 150 ₪ לבקבוק ויינות מתחת ל- 100.
רוטשילד 63 ראשון-לציון

בראנץ יין ויני קולטורה - צילום שי מורבראנץ יין ויני קולטורה - צילום שי מור

המרקים חוזרים! סופלייר תל אביב

מקדש המרקים סופלייר חוזר עם מרקים חדשים וכמובן עם הלהיטים הקבועים: מרק חרירה חריף ומרק מוליגטוני הודי שכולנו הכרנו מסיינפלד (עדשים, פרגיות ותפוח עץ בחלב קוקוס וקארי), מרק כתום, מרק עגבניות־ריזוטו, מרק עוף קלאסי ומרק גונדי ועוד שפע של מרקים משתנים. המחיר: 39/59 ש"ח לחצי ליטר/ליטר. לצד המרק אפשר להזמין לחמניות בריוש ממולאות ברוטב שום (18 ש"ח לשלוש יחידות) או קרעפלך במילוי עוף (18 ש"ח לחמש יחידות) וקינוח ברד פודינג בריוש שוקולד (18 ש"ח).
מלכי ישראל 11, ראשון-שבת 11:00-22:30

סופלייר יחסופלייר יח

פסטיבל טבעוני'ז בסנטר

פסטיבל האוכל הטבעוני של דיזנגוף סנטר, חוזר בפעם השנייה – בפורמט משוכלל ומורחב. בין ה-16-18/12 (ימים שני-רביעי ) יפעלו למעלה מ-50 דוכנים של מסעדות מרחבי הארץ ויציעו אוכל חובק עולם, תחת הקונספט של חדשנות וקיימות.
בין שיתופי הפעולה המסקרנים: דוכן משותף של ד"ר שקשוקה והפיתוח הישראלי Yo egg ודוכן של "סשימי חיפה" הטבעונית הפופולארית בשת"פ עם רידיפיין מיט.
השפית שיראל ברגר, עפר צרפתי ונדיה אליס יעבירו סדנאות בישול והרצאות מרתקות הכניסה וההשתתפות בחינם.
ימים ב'-ד' ה-16-18.12 בין השעות 12:00-21:30, דיזנגוף סנטר

טבעוני. צילום חברת ספאנקטבעוני. צילום חברת ספאנק

הפונצ'קי המנחמות של עמיתה והמכון הפולני

המאפייה התל-אביבית הנחשבת והמכון הפולני חזרו לקלאסיקת הסופגניות של הסבתות ויצרו יחד נס חנוכה קטן-גדול. פונצ'קי פולניות קלאסיות ממולאות בריבת ורדים ביתית ומזוגגות בפונדנט לבן עם קישוטי תפוז מסוכר. מחיר 18 שקלים ליחידה
עמיתה שלמה 10 יפו עמיתה כיכר ביאליק, ביאליק 27 תל אביב

פונצ'קי של עמיתה. אנטולי מיכאלופונצ'קי של עמיתה. אנטולי מיכאלו

עמק בראסרי משיקה תפריט סתיו

החקלאים הביאו את תוצרת העונה והתפריט של עמק בראסרי לובש סתיו. בין מנות הסתיו: שובה של ברוסקטת תבשיל הירוקים, ריזוטו סלק, פילה דג עם סלסת ירוקים ועוד בין המנות: בצל ירוק צלוי שקדים, שנקליש, חומץ, דבש ושמן זית / ברוסקטת תבשיל ירוקים בצל, שום, חמאה, פרמזן ושמן זית ראשון המסיק / ריזוטו סלק שמנת חמוצה ושמיר.
להזמנות

סתיו בעמק בראסרי - צילום שני הלוי סתיו בעמק בראסרי - צילום שני הלוי

בעקבות סיפורי האוכל של העם היהודי

FOODISH 'אגף הקולינריה של 'אנו - מוזיאון העם היהודי' מציג סיורי תוכן חדשים – 'בעקבות סיפורי האוכל של העם היהודי'. הסיורים מפנים זרקור למאכלים והמנהגים השונים של קהילות יהודיות מרחבי העולם, מימי התנ"ך ועד לימינו . בסיור, תוכלו לשמוע איך הקשרים בין סוחרים יהודים היו המפתח להפצת השוקולד על פני הגלובוס;  כיצד ההברקה של מהגר מזרח אירופי שנתן פרשנות חדשה למתכון פורטוגזי הולידה את הפיש אנד צ'יפס האנגלי ונבין סוף סוף למה מגישים קוסקוס דווקא בימי שלישי. הסיורים החדשים כוללים סיור קולי למבוגרים בעריכתו ובקולו של איש הקולינריה גיל חובב, וכן סיור קולי לילדים בעריכת יובל סגל ויגאל שפירא.
ימים א'-ה' 29.12.24-2.1.25 למידע נוסף ורכישת כרטיסים באתר המוזיאון

אנו מוזיאון העם היהודי . יחצאנו מוזיאון העם היהודי . יחצ

פסטיבל אוכל בגן הבוטני בירושלים.

במסגרת אירוע החורף הגדול שיפתח בגן הבוטני בירושלים ב30.11 יתארחו השפים גיא גמזו ותומר אגאי עם מאכלי חורף ועוד שפע פינוקים.
השף תומר אגאי יכין פטאטס בראווס ספרדי (30 ₪), יא גמזו יגיע עם דוכן לחמניות רכות ונימוחות ממולאות בנתחי בשר (45 ₪), באיירן מרקט יציגו מבחר נקניקיות בקונספט מיוחד המשלב אוכל רחוב גרמני ואוסטרי וגם נקניקיה טבעונית (30-35 ₪) בלחמניה ללא גלוטן. בנוסף, יהנו מבקרי שוק החורף בגן הבוטני מדוכנים של מרקים חמים (35 ₪), יינות אדומים ולבנים (32 ₪), בירות ישראליות ממיטב מיבשלות הבוטיק (28 ₪), וכמו בשווקי כריסמס באירופה יהיו עמדות של פיש אנד צ'יפס (45 ₪) צ'ורוס מתוקים (25 ₪), ערמונים ושקדים קלויים, פופקורן, שוקו חם ותירס חם לילדים (15-18 ₪) סנגריה חמה, סחלב חם (20 ₪) וסיידר חם (15 ₪) , דוכן תפוח אדמה מדורה וגם דוכן סופגניות בתקופת חג החנוכה. כל המנות כשרות.
לפרטים נוספים: הגן הבוטני האוניברסיטאי

אירוע החורף של הגן הבוטני קרדיט צילום לוטוסאירוע החורף של הגן הבוטני קרדיט צילום לוטוס

הכריכים המושחתים של גרג

רשת קפה גרג משיקה תפריט חדש, במהדורה מוגבלת, תחת השם 'כריכים מושחתים', מתוקים ומלוחים,שנוצרו בהשראות הקולינריה בטיק-טוק.כל הכריכים נאפים במקום ונצרבים בתנור אבן (לא בטוסטר), על מנת להעניק מרקם קראסט בכל ביס.
בין הכריכים: קרוק מאדם – בריוש חם, רוטב בשמל, מוצרלה ,צהובה, בולגרית , פרמז'ן , תרד , מוקרם בתנור לבנים, מעל ביצת עין ובצל ירוק / בריוש מרק בצל – בריוש חם, רוטב בשמל , מוצרלה, צהובה, בולגרית, פרמז'ן , בצל מקורמל ותבלינים, מוקרם בתנור לבנים, מעל ריבת בצל ובצל ירוק. בגזרת הכריכים המתוקים: בריוש בננה לוטי – בריוש חם , רוטב בשמל , מיקס גבינות, פרוסות בננה, שוקולד לוז, מעל שוקולד לוז ושוקולד לבן וגלידת וניל בצד.
תפריט הכריכים זמין בכל סניפי הרשת עד 31.12.2024

הכריכים המושחתים של גרג. דויד מויאלהכריכים המושחתים של גרג. דויד מויאל

כל הכריכים בתפריט החדש מציעים חווית קולינריה צעירה, מושחתת ותוססת.

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: קולינריה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: