מנכ"ל הנמל השני העמוס ביותר בעולם: "גאים בצמיחה ובהצלחה שלנו"
באיזה הקשר אמר קפטן ג'ון מורי, מנכ"ל הנמל את דבריו אלה?

האנייה Celebrity Equinox של חברת השייט Celebrity Cruise ועל סיפונה 2,850 נוסעים, הגיעה לפורט קנוורל (Port Canaveral) שבפלורידה ועשתה היסטוריה כאנייה הראשונה של Celebrity Cruises שהפליגה מהנמל השייט השני העמוס ביותר בעולם.
על פי הודעה שפרסם נמל פורט קנוורל, Celebrity Equinox תפליג מטרמינל השייט 1 של פורט קנוורל ותציע הפלגות שבועיות לכמה מהיעדים הפופולריים באיים הקריביים, כולל איי בהאמה, גרנד קיימן, מקסיקו, סן חואן וסנט מרטן.

"אנו שמחים לקבל את פניה של Celebrity Cruises כשותפת השייט החדשה ביותר שלנו ומתרגשים מכך ש-Celebrity Equinox מפליגה מהנמל שלנו", אמר מנכ"ל פורט קנוורל, קפטן ג'ון מורי. עוד לדבריו, "התוספת של הספינה המרשימה הזו יחד עם נאמנות המותג של Celebrity Cruise ממשיכה להרחיב את מספר האפשרויות האטרקטיביות והמפתות להפליג מהנמל שלנו. אנו גאים בצמיחה שלנו ובהצלחה הקולקטיבית שאנו ממשיכים להביא לאזור מרכז פלורידה".
לורה הודג'ס בת'ג', נשיאת סלבריטי קרוז הוסיפה ואמרה כי "בסלבריטי אנו שואפים ללא הרף להעלות את חווית החופשה של האורחים שלנו מההתחלה ועד הסוף, ושמחים להציע עוד דרכים להירגע, להירגע ולחקור את האיים הקריביים. התוספת של פורט קנוורל מציעה לאורחים את הגמישות האולטימטיבית עבור המפלט הקאריבי המושלם שלהם".
לעוד דיווחים שוטפים מעולם השייט בקרו באתר הקרוזים PassportCruise