אבודים בטוקיו - הגירסה הישראלית של השף יובל בן נריה
מסעדת A של יובל בן נריה חוגגת 3 שנים והשף לוקח את זה צעד קדימה
מסעדת a של שף יובל בן נריה מציינת 3 שנים להיווסדה עם חגיגות מלאות בוויסקי ואוכל יפני, ובעוד רובנו היינו מעדיפים ללכת לאיבוד בטוקיו השנה, בחרו במסעדה לעשות מחווה לסרט הנפלא "אבודים בטוקיו" של ביר מארי וסקרלט ג'והנסון.
בין 28-30 בדצמבר, תמתח המסעדה קו ישיר בין ת"א לטוקיו עם הרבה מאד וויסקי שיבאס, תפריט קוקטיילים שנרקחו במיוחד, מנות שַאבּוּ-שַאבּוּ ועמדת קריוקי עם פלייליסט מושלם.
השף בן נריה יגיש לראשונה מנות שַאבּוּ-שַאבּוּ - מנה יפנית מסורתית , שמותאמת לחלוקה בין הסועדים. סיר חם מונח במרכז השולחן וטובלים בו רצועות של בשר, ירקות ודגים. אצלנו תוגש המנה עם ציר יפני- ים תיכוני לצד מבחר 'תוספות': בשר, דגים ופירות ים או ירקות אורגניים. פשוט מערבבים בין האפשרויות ויוצרים מנה אישית.
18 Chivas Regal - מותג הוויסקי האייקוני ששותף לאירוע יחשוף בערבים אלו את העיצוב החדש של בקבוק Chivas Regal 18.
כהמשך להומאז' לאבודים בטוקיו, לקח את זה השף יובל בן נריה עוד צעד קדימה ועם המון הומור עצמי, שיחזר את הסצנה המפורסמת מהסרט.
אנחנו אומרים שאפו ענק על הרעיון!