מושיק רוט משיק ליין של פיצות, הביסטרו עם השניצל הכי גדול בת״א ועוד: כל חדשות האוכל
השף מושיק רוט מכין פיצות עם המון רגש ,מצאנו שניצל ענק בתל אביב, קאב קאם משיקים ורמוט חדש והגליל מגיע לגבעתיים לפסטיבל אוכל מדהים.
חדשות הקולינריה החמות בערוץ הטלגרם של פספורטניוז
פיצה וצ'ולנט של שישי בהפנינג תל אביבי
פיצריית שלחמך ומעדניית עוף צלוחס מזמינות אתכם לשבת בחוץ וליהנות מאוכל טוב, מוזיקה ויין.
בכל שישי בשעה 11:00 מתחיל הפנינג משמח ברחבה של מרכז בראלי - עם סלייסים של פיצה מפיצריית "שלחמך" ומנות צ'ולנט וקישקע נהדרות ממעדניית "עוף צלוחס", ולצידן יין, בירות ומשקאות מרעננים.
מוזיקה תתנגן ברחבה ובפארק הקטן שמאחור, על כרי הדשא בצל העצים, פזורים שולחנות פיקניק, עליהם אפשר לשבת ולהנות מהטעמים הנפלאים של המעדנייה והפיצרייה. ההפנינג מתאים למשפחות, חברים וזוגות. האורחים יכולים להתרווח במתחם החוץ, לשמוע מוזיקה וליהנות מהמאכלים ומהפיצות הנהדרות.
בראלי 18 תל אביב | 03-6999000
חדש! צ'פלין - בר אנגלי באמצע בת ים
מקום חדש וטעים במיוחד נפתח בבת ים וכולו באווירה אירופאית שמשלבת ברים בסגנון בריטי וגרמני .
הצ'פלין מספק מעל 30 סוגי וויסקי מכל העולם, 14 בירות ממזיגה ועוד 20 בבקבוקים ותפריט אוכל רחב שיודע לספוג אלכוהול כגון נקניקיות בוואריות, שרימפסים צלויים , המבורגר עסיסי. המקום מעוצב בסגנון בר אנגלי עם הרבה עץ ובין הימים ראשון- חמישי 17.00-19.00, יש בצ'פלין שעות שמחות עם 25% הנחה על כל התפריט
בן גוריון 145 בת ים | 073-2377023
פיצה האט והשף מושיק רוט משיקים קולקציית פיצות שמגשימה חלומות
פיצה האט יוצאת בשיתוף פעולה ייחודי עם השף מושיק רוט ועמותת Make-A-Wish' במטרה לתמוך בילדים הסובלים ממחלות מסכנות חיים. במסגרת שיתוף פעולה זה, השף מושיק רוט הרכיב מהדורת שף מיוחדת הכולל ארבע פיצות שונות, שלוש מהן מלוחות ואחת מתוקה שהכנסותיהן תרומה לעמותה. "מהדורת הכוכבים" כוללת:
פיצת שוק – ירקות טריים, חתיכות פיתה ולאבנה / פיצת 4 גבינות עם גבינת צ'דר, גבינת סטרקינו, מוצרלה וגבינת חלומי / פיצה לבנה עם קארי ירוק / פאנפל – פיצה המורכבת מ-3 וופל בלגי במרכז, זילופים של שוקולד לבן ושוקולד רגיל, סוכריות צבעוניות ואבקת סוכר.
הפיצות ימכרו במחיר של 84.90 שקל
מהמעבדה לצלחת
שיתוף פעולה יוצר דופן בין השף עמוס חיון ובין חוקרי הפקולטה לחקלאות יצר סדרת ארוחות ערב מסקרנות וטעימות במיוחד שלא תמצאו במסעדה הקרובה לביתכם.
במשך שמונה ימים (23-31 בדצמבר) יגישו במסעדת רובידה שבמזכרת בתיה תפריט מיוחד, מלא במחשבה ומחקר של חמישה חוקרים, המבוסס על חומרי גלם שפותחו במעבדת הפקולטה.
מה תטעמו? סשימי האמאצ'י עם שמן שומשום וגרמולטה קרמבולה בשימוש של פרופסור צביקה פלג / בר ים עם סוכריות שרי, שמן עגבניות מיובשות, זעתר טרי ואפונת שלג המשתמש במחקר של הפרופסורים חיים רבינוביץ' ונחום קידר / פנקייק טף עם מסחאן בורי ועמבה מותססת שעובד מול המחקר של פרופסור שוקי סרנגה / טורטליני גבינת תום עזים עם קרם פלפלים, שמן טארגון ואבן יוגורט מתוך המחקר של דוקטור יוני אלקינד, וכן מלבי פסיפלורה, ששואב מהמחקר של פרופסור אלון סמך על זני פסיפלורות
ארוחה מרגשת ויוצאת דופן בכל מובן! מחיר: 220 שקלים.
רובידה (המייסדים 8, מזכרת בתיה) להזמנות
מסעדת קאב קם משיקה את ורמוט קאב קם
המסעדה התאילנדית של יריב מלילי ממשיכה לייצר סקרנות שונה ומשיקה וורמוט חדש, המבוסס על יין מענבי מוסקט אלכסנדרוני מכרם בת 45 שנה עם עשבי תיבול תאיים כגון כפיר ליים, עלי בטל ועלי פאק פאו ועוד. הורמוט נוצר משת"פ עם היינן אייל דרורי, המתמחה ביצור וורמוטים וביטרים. ההשקה תלווה בערב חד פעמי, ב- 23/12 עבורו יצר השף יריב מלילי תפריט תאי ייחודי, המאפיין את אזור צפון מזרח תאילנד, עם מנות מדהימות כגון: קלמרי ממולא בסגנון צ'יאנג מאי על הגריל לצד צ'ים צ'או /תבשיל תאי חורפי מפטריות יער, מלך היער ושמפיניון, נצרי במבוק ורוטב פאלה / מליטות מטוגנות בקארי אדום.
לינקולן 11 תל אביב
פופ-אפ של מרקים בכיכר לחם מחמצת
שיתוף פעולה ייחודי בין שני מוסדות תל אביביים – בית התבשילים והמרקים "גבאי" ובית לחם, שמייצר חוויית חורף מושלמת עם ליין מרקים בתוך כיכר לחם.
בתפריט: מרק בצל צרפתי מכוסה גבינת גאודה נמסה ומרק פטריות: שילוב קטיפתי של פטריות גינה, ציר פטריות ובצל מטוגן. שני המרקים מוגשים בתוך כיכר לחם מחמצת שיפון מבית ארטיזנל הלחם הוותיק "בית לחם", המיוצרים ונאפים מדי יום ומתאימים גם לטבעונים (אפשרות ללא גבינה). מחיר 45 שקלים.
ניתן להשיג: "גבאי" – בוגרשוב 25 / בית לחם – ויצמן פינת ארלוזרוב / קונדיטוריית הבוטיק- האופים הקטנים- עמק הברכה 25
רובע בר יין מציגים: השניצל הכי גדול בעיר
רובע בר יין בתל אביב, הממוקם בלב רחוב דיזנגוף משיק מנה חדשה :שניצל אקסטרא - 250 גרם חזה עוף, המוגש דק-דק וקריספי לצד פירה מושקע.
רובע בר יין מציע גם עסקיות והאפי אוור שווים בימים א'-ה': בין השעות 10:00-16:00 בישיבה במקום, מחיר מנה ראשונה כלול במחיר המנה העיקרית, ובין השעות 17:30-19:30 גם 20 אחוז הנחה על תפריט האוכל, ו-50 אחוז הנחה על כוסות יין, בירות וקוקטיילים.
דיזנגוף 198, תל אביב-יפו
לאגר אנד אייל פותחת עוד סניף בתל אביב
הרשת חוגגת את פתיחת הסניף החדש בלב תל אביב, ברחוב הרצל 17 פינת רוטשילד, ומשיקה תפריט חדש ומיוחד לצד חוויית הבילוי המוכרת. מחירים שפויים, אווירה קלילה, מעל 25 בירות מהחבית במחירים אטרקטיביים של 15-23 ש"ח ותפריט חדש שמביא עמו מנות עדכניות לצד הקלאסיקות המוכרות. בין המנות הבולטות: לאגר אנד אייל סמאש בורגר + צ'יפס / פיש אנד צ'יפס / שניצלונים בבצק בירה וצ'יפס / עראייס בשר – 48 ש"ח ; פיצה מרגריטה ועוד..
לאתר
פסטיבל אוכל גלילי בגבעתיים
פסטיבל חורף גלילי המסורתי, שחוגג 12, יתקיים השנה בתיאטרון גבעתיים, ויציע הזדמנות להנות ולפרגן לעסקי הצפון, ממש ליד הבית. במהלך ימי הפסטיבל בית הקפה של התיאטרון יציע תפריט גלילי מיוחד בניצוחם של השף ברק יחזקאלי ואיתי נחמיאס מקייטרינג eat i. התפריט יכלול מנות מבוססות חומרי גלם גליליים כמו גבינות של מחלבת אלטו, פירות וירקות אורגניים של לגעת בשדה, ממולאים דרוזיים של סבתא מהא מלבי של בית המלבי מעכו ועוד.
ביום חמישי יתקיים במקום גם שוק איכרים, מלא בתוצרת גלילית. ואירוע הסיום של הפסטיבל יהיה מפגש אינטימי עם ברק יחזקאלי. בנוסף יתקיימו עוד מפגשים, סדנאות, הופעות ועוד.
הפסטיבל יתקיים בתאריכים 1-4 בינואר. לפרטים והרשמה