המתכונים של NCL לקוקטיילים שיגרמו לכם להרגיש על חוף בקריביים
החל מעלי נענע טריים, דרך אגוז מוסקט ועד מיץ אננס. קבלו מתכונים לקוקטליים שענקית השייט מגישה על סיפון האניות שלה המפליגות לקריביים
מוחיטו פטל גויאבה. צילום: Norwegian Cruise Line
ענקית השייט Norwegian Cruise Line מפרסמת מתכונים לשני קוקטיילים שהיא מגישה על סיפון אניות החברה המפליגות לקריביים, אחד מיעדי הקרוזים המובילים של החברה, ובכלל.
קוקטייל מוחיטו פטל גויאבה
משקה מרענן עם טעמים טריים של פטל, גויאבה ונענע שמביא את הקריביים היישר לכוס שלכם.
המרכיבים:
- 40 מ"ל רום לבן
- 6 עלי נענע טריים
- 4-6 פטל טרי
- 30 מ"ל מחית גויאבה
- 15 מ"ל סירופ פשוט
- סודה לפי הטעם
- פטל ונענע לקישוט
אופן ההכנה:
מועכים בעדינות את הפטל עם הסירופ הפשוט בכוס. מוסיפים את עלי הנענע, מחית הגויאבה והרום. מנערים היטב עם קרח או מערבבים בכף. מוזגים לכוס מלאה קרח, ממלאים בסודה לפי הטעם ומקשטים בפטל ונענע.
קוקטייל "משכך כאבים" (Painkiller)
המרכיבים:
- 60 מ"ל רום כהה מומלץ להשתמש ברום Pusser's למקוריות.
- 120 מ"ל מיץ אננס.
- 30 מ"ל מיץ תפוזים.
- 30 ה"ל קרם קוקוס.
- אגוז מוסקט טרי מגורד לקישוט.
צילום: Norwegian Cruise Line
אופן הכנה:
- ממלאים שייקר בקרח.
- מוסיפים את כל הנוזלים (רום, מיץ אננס, מיץ תפוזים וקרם קוקוס).
- מנערים היטב ושופכים לתוך כוס מלאה קרח.
- מקשטים באגוז מוסקט טרי מגורד.
לעוד המלצות מעולם השייט בקרו באתר הקרוזים PassportCruise
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}