כמעט 50 אלף: רגע לפני סופ״ש המספרים ממשיכים לטפס בנתב״ג
עוד בשורות מעודדות מנתב״ג: עליה נוספת במספרי הנוסעים כאשר בסך הכל יצאו היום כ-25,200 נוסעים בטיסות בינלאומיות, ויכנסו לישראל 22,700 נוסעים ב-302 טיסות בינלאומיות. היום חוזרת לארץ חברת תעופה אירופאית נוספת

כל חדשות התעופה 24/7 בערוץ הווטסאפ החדש של פספורטניוז
היום, יום חמישי ה 26/12/2024 יעברו בנמל התעופה בן גוריון כ-47,900 נוסעים ב-302 טיסות בינלאומיות נכנסות ויוצאות.
בסך הכל יצאו היום כ-25,200 נוסעים בטיסות בינלאומיות, ויכנסו לישראל 22,700 נוסעים.

כל העדכונים בזמן אמת - ערוץ ה-WhatsApp של PassportNews
כאמור מגמת העליה מגיעה בעקבות חזרתן לארץ של מספר לא מבוטל של חברות תעופה זרות והבולטות ביניהן: אייר אירופה אשר חידשה את טיסותיה ביום רביעי שעבר ומאפשרת לנוסעים מישראל חיבור נוסף ליעדים מרכזיים בספרד ובדרום אמריקה.
חברת לוט איירליינס הפולנית שחידשה את טיסותיה לישראל ביום שבת האחרון, ושל חברת הלואו קוסט - וויז אייר ההונגרית, שחידשה את פעילותה ביום שישי האחרון, בשלב ראשון עם טיסות ישירות בין תל אביב ללרנקה, קפריסין.
היום, תחדש את טיסותיה לארץ חברת בולגריה אייר, שתשוב להפעיל טיסות סדירות מתל אביב לסופיה החל מהיום ה-26/12.
ברשות שדות התעופה ממליצים לנוסעים לעקוב אחר לוח הטיסות העדכני באתר האינטרנט של רשות שדות התעופה ואצל חברות התעופה.
ברש"ת קוראים לציבור הנוסעים לעשות צ'ק-אין מהבית, ולהגיע לנתב"ג שלוש שעות לפני הטיסה. כמו כן, יש לבדוק היטב את כבודת היד ולוודא כי אין בה חפצים האסורים להטסה כמו נשק או תחמושת.
״נוכח שינויי חלק מחברות התעופה הזרות והחלטתן להשהות ו/או לצמצם טיסות
לישראל, על היוצאים מישראל להביא בחשבון כי יתכנו שינויים ולעמוד בקשר עם חברות התעופה ולהתעדכן לגבי טיסותיהם״, מציינים ברשות שדות התעופה.