תל אביב 21°c
ניו יורק 10°c
לונדון 4°c
פריז 1°c
ברלין 1°c
אתונה 20°c
לרנקה 21°c
אא

הראמניה החדשה שמשגעת את תל אביב והבראנץ' הגלילי של ארז קומורובסקי - כל החדשות החמות והטעימות

השמש שעדיין איתנו מספקת חורף קליל ושפע של מקומות טעימים חדשים, תפריטים מיוחדים ולא מעט דרינקים של קיץ. כנסו לגלות מה חדש ואסור לכם לפספס.

קוקו נקו בפלורנטין. קוקו נקו בפלורנטין. צילום: אפיק גבאי

החדשות, המבצעים והעדכונים: ערוץ ה-WhatsApp של PassportNews

קוקו נקו- ראמניה חדשה בתל אביב

פלורנטין לא נרגעת לרגע והנה עוד מקום חדש יוצר תורות ענק. קוקו נקו- מסעדת ראמן ופנקייק יפני, שמעוצבת בסגנון יפני מסורתי. הראמניה מציעה שלושה סוגי ראמן (טופו, פרגית וחזיר); גיוזות בעבודת יד; סלט אטריות סובה; סלט פטריות שיטאקי מוחמצות ופנקיקיים יפני עצומים ותפוחים עם מלא רטבים מושחתים כולל שוקולד, מאצ'ה ושוקולד לבן ואפילו קרם אוסקה ואמרנה.

מאחורי קוקו נקו נמצאים דודי אפריאט (מפיצריית לה טיגרה השכנה) ומיסאטו בכר, שנולדה וחיה ביפן עד שנישאה לישראלי והגיעה ארצה לפני 12 שנה יחד עם ילדיהם המשותפים. היינו ובקרוב נספר לכם כמו שצריך איך היה לנו!
פלורנטין 5, 12:00-23:00

קוקו נקו בפלורנטיןקוקו נקו בפלורנטין. צילום אפיק גבאי

מסעדת ג'ורג וג'ון משיקה תפריט חורף חדש

George & John, מסעדת היוקרה, השוכנת במלון דריסקו בלב המושבה האמריקאית ביפו, מתחדשת בתפריט חורף חדש שבנו השפים אלעד דגן וטל סוחמי שנכנסו במקום השף תומר טל.
התפריט החדש מתרכז בחומרי גלם מקומיים כמו הדרים, חבושים, עלים ארומטיים, דגי העונה, בשר מקומי, תבלינים ועוד. בין המנות: לב ארטישוק, פומלות, פקאנים, בזיליקום וקציפת גבינת שרי / פלמידה כבושה עם תפוח אדמה בג'וספר, ביצה רכה וטרגון / טרטר אינטיאסב ויניגרט הדרים פיקנטי, בזיליקום וקושו, / קרוקט ראש לוקוס בטמפורה / ספגטיני סרטנים "מנסורה" | פסטה חלמונים, חמאה, גרידת לימון וקוויאר נחל דן / פילה בקר בציר בקר עם הל שחור, כורכום טרי ותפוח אדמה קונפי חמאה. לצד תפריט האוכל החדש המסעדה מציעה גם תפריט קוקטיילים ותפריט מגוון של יינות בכוס, אדומים, לבנים ורוזה החל מ-48 ₪. בימים א'-ד' בין 18:00 ל-19:00 יתקיים אפרטיבו – 20% הנחה על כל התפריט.
מלון דריסקו המושבה האמריקאית יפו

תפריט חדש מסעדת ג'ורג וג'וןציון איתיאל

צפונה בנגה - מסעדת החורף של ארז וחנן בגרסת בראנץ' ושוק שישי

מסעדת החורף של ארז וחנן שפועלת בפרדרייר בימי שלישי עד חמישי, מציגה שני בראנצ'ים חד פעמיים, בימי שישי ה-17 וה- 24 לינואר. וזה לא הכל, במקביל לתפריט הבראנץ' יערך שוק שישי בו יהיה ניתן לרכוש ירקות אורגניים של חוות חוקוק מהגליל, חלות מאפים, עוגות שמרים וקיגל לשבת שנאפו במקום, וכמובן יינות מקומיים מהצפון לרכישה הביתה.
בין המנות: סלט ביצים וצנוניות, צזיקי יוגורט כבשים, חלות עם שמן זית, זעתר, טחינה גולמית ושומשום מקומי; מאפה תפוחי אדמה עם תבשיל עולש וגבינה צפונית; חצ'אפורי גבינות וחלמונים ואפילו קיגל מזרח אירופי עם פלפל שחור ושמנת חמוצה וכמובן מנות ביצים בסגנון הגלילי של ארז. להשלמת החוויה יהיה ניתן לרכוש במקום בקבוקי יין מיקבים צפוניים במחירי חנות.
בראנץ' צפונה בנגה ימי שישי 17 ו-24 בינואר 10:00-15:00
פר דרייר, בת עמי 7, מתחם נגה, תל אביב יפו
להזמנות

קוקו נקו בפלורנטיןקוקו נקו בפלורנטין

תרצה בר היין של OCD פותחים לבוקר שישי ויין

בר היין של השף רז רהב, בלוינסקי, פותח אחרי שנתיים של פעילות, גם ארוחות בוקר בימי שישי, בין השעות 10:00 ל-16:30. רז רהב, אוהב להפתיע בכל סרוויס מחדש ולכן בארוחת הבוקר יוגש תפריט משתנה וכמובן כוסות יין מעניינות כי חייבים דרינק בבוקר שישי.
החלוצים 3 תל אביב להזמנות

תרצה של רז רהב תרצה של רז רהב. צילום חיים יוסף

שלישי של דגים במסעדת עמק הבראסרי

סעדת עמק בראסרי ועידו פיינר מגישים בימי שלישי, החל מהשעה 20:00, ספיישלים מתחלפים של דגים נאים משובחים. לצד הספיישלים ינגן מדי שלישי דיג'יי יוסי חלילי ויוצעו גם קוקטיילים מקומיים מתפריט האלכוהול של עמק בראסרי, ויינות בכוסות ובקבוקים.
בין המנות: דג נא עם שומר ובצל צרובים, נענע, בזיליקום, לאבנה וויניגרט הדרים /קרודו דג ים עם קושו הדרים והום-מייד פיש סוס ועוד.
מדי שלישי החל מ-20:00, עמק בראסרי להזמנות

עמק הבראסרי שני הלוי

חדש! אומניה, מסעדת הבשר הגלילית נפתחת בתל אביב

אימפריית הבשר דבאח מודיעה על פתיחת הפסגה הקולינרית שלה בתל אביב - אומניה בראסרי בכיכר גבעון שבת"א. אומניה בראסרי תציע מטבח בראסרי בשרי גלילי עשיר עם מנות שף ונתחים מובחרים מסדרת Blue Label מהעדר הפרטי של פאדי דבאח. כנמו כון יהיו תפריט עסקיות צהריים והנחה של 20% במסגרת HAPPY HOUR בין השעות 17:00-20:00.
בין המנות: קובה נייה, סביצ'ה דג ים, טרטר בקר, וקבב אדנה מפורק, לצד נתחים מובחרים כמו פורטר האוס, אנטריקוט על העצם, ניו יורק, סינטה, פילה ועוד.
כיכר גבעון

אומניה בראסרי פותחת בתל אביבאומניה בראסרי. צילום דוד מויאל

הגפן -חצר היין מארחת את היינן עידו לוינסון והשף עידו קבלן

חצר היין המקומי - הגפן, שהפך מזמן לבית מארח, מציג ערב חד פעמי ב- 14/1 המשלב יין מקומי של היינן עידו לוינסון ואוכל מסעיר השף עידו קבלן ממסעדת 'הקטן' בלוינסקי, שביחד עם אמיר אברמסון, השף החדש של הגפן, יבשלו תפריט מיוחד המשלב משחקים בחומרי גלם עונתיים במספר טכניקות וסגנונות שכל אחד מהשפים מביא עימו. בין המנות: ארטישוק ירושלמי קונפי עם איולי ארטישוק אורפה וצ׳יפס ארטישוק 50₪; כרישה מבושלת בחמאה ויין לבן עם קרם פרש ביתי ושמן כרישה 47₪; ביס טרטר של דג נא עם עם קרם פרש חציל שרוף על לחוח 30₪ ועוד הפתעות שירקחו לערב זה.
לצד תפריט האוכל ימזגו לאורך הערב יינות גראז' דה פאפא מיקב לוינסון בלבד ובחדר הפרטי תתקיים טעימה מודרכת עם עידו לוינסון ואיגור איוונוב אשר ימזגו יינות מתיישנים מיוחדים. 14/1 יום שלישי החל מ-18:00 / טעימה מודרכת ב-20:00
הגפן - חצר יין מקומי, נועם 3 יפו להזמנת מקום או הרשמה לטעימה המודרכת

חצר מקומית , הגפןיחצ

הסופלייר מארח שפים מובילים למרקי ספיישל

פופאפ המרקים החורפי "סופלייר" מציג חודש מרקים מסביב לעולם של מיטב השפים והשפיות. מידי שבוע, וליום אחד יוגש מרק מיוחד של שף מתחלף עד גמר הסיר.
15/1 - השף אוהד לוי יגיש מרק דושפרה בוכרי עם כיסונים ועשבי תיבול.
22/1 - השף אסף דוקטור יפתיע עם מרק פוזולה עוף מקסיקני חריף.
29/1 - השפית דנה-לי ברמן תנחם עם מרק ריבוליטה איטלקי.
5/2 - השפית נופר זוהר ממשחקי השף תפתיע עם מרק מנגולד ושעועית מרוקאי.
כדי לגלות מי עוד מתארח הכנסו לאינסטגרם. מחירי מרקי הספיישל בין 42-56 ש"ח.
סופלייר ב"וולט" | סופלייר ב"תן ביס" מלכי ישראל 11, תל אביב

סופלייר יחסופלייר יח"צ


קולקציית קינוחים חדשה ל- BBB

רשת ההמבורגרים יוצאת בקולקציה של קינוחים מושחתים בינהם ניתן למצוא:
קוקי בום!- בצק עוגיות שוקולד צ'יפס חם,קרם אגוזים וגלידת וניל ברוטב קרמל מלוח / ברד פודינג מקרואסון חמאה ובראוניז עם שוקולד בקרם ברולה , בליווי גלידת וניל קרם אנגלז ורוטב קרמל מלוח / אקסטרים! – וופל עם שני כדורי גלידה בטעם וניל, כדור גלידה בטעם שוקולד, רוטב נוצ'יטלה,רוטב קרמל מלוח, מיני מרשמלו, סוכריות עדשים צבעוניות וקצפת עשירה. מחיר- 54 ₪
תפריט הקינוחים זמין במסעדות רשת BBB ברחבי הארץ www.burgus.co.il

BBB קינוחים חדשיםגיל אבירם

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: קולינריהחדשות האוכלמסעדות חדשות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: