תל אביב 21°c
ניו יורק 10°c
לונדון 4°c
פריז 1°c
ברלין 1°c
אתונה 20°c
לרנקה 21°c
אא

Six Senses Shaharut: חורף קולינרי עם השפים הגדולים בישראל

מלון היוקרה בנגב הדרומי משיק לראשונה חוויית נופש קולינרית עם שלושה מהשפים הבולטים בישראל, בארוחות המבוססות על תוצרת מקומית עונתית ובאווירה מדברית ייחודית

Six Senses Shaharut Six Senses Shaharut. צילום: עמית גירון

מלון Six Senses Shaharut משיק לראשונה חורף קולינרי ייחודי שיכלול סדרת ארוחות בהובלת השף הראשי דוד ביטון ושלושה שפים מובילים.

מלון היוקרה Six Senses Shaharut, הממוקם בלב חבל אילות במדבר הנגב הדרומי, משיק לראשונה חוויית נופש קולינרית ייחודית תחת הקונספט "חורף של קולינריה". במהלך החודשים ינואר עד מרץ, ייערכו בריזורט סדרת אירועי אוכל בהובלת השף הראשי של המלון, דוד ביטון, שיארח שלושה שפים מובילים מהזירה הקולינרית הישראלית.

השף דוד ביטון, מהשפים הבולטים בישראל, מוביל את מסעדת הדגל של הריזורט, "מדין", המציעה חוויה קולינרית יוצאת דופן בהשראת חומרי גלם מקומיים מהנגב והערבה. ביטון, שזכה בתואר "שף השנה" של מדריך גומיו לשנים 2019-2020, יארח במהלך חודשי החורף שלושה שפים מובילים לסדרת ארוחות מיוחדות במסעדת 'מדין'. השפים שיתארחו במלון הם מהבולטים בישראל, כל אחד מהם מביא סגנון קולינרי ייחודי והשפעה עמוקה על תרבות האוכל המקומית.

הסדרה תיפתח עם השף ארז קומרובסקי, מחלוצי המטבח הישראלי המודרני ומי שהגדיר מחדש את הבישול הגלילי. הוא יתארח בתאריכים 31 בינואר ו-1 בפברואר. בהמשך, יתארח השף רפי כהן, שייסד את מסעדת "רפאל" המיתולוגית בתל אביב ונחשב לאחד השפים שהביאו את מטבח השורשים הישראלי לקדמת הבמה הקולינרית בארץ. כהן יוביל את הארוחות בתאריכים 28 בפברואר ו-1 במרץ. הסדרה תינעל עם השף ענר בן רפאל פורמן, השף הראשי של מסעדת "תריסר", הידוע בשימושו בחומרי גלם מקומיים ועונתיים, שיתארח בתאריכים 20-21 במרץ.

Six Senses ShaharutSix Senses Shaharut. צילום: סיון אסקיו

הארוחות יתמקדו בחומרי גלם טריים שמקורם בעיקר באזור הערבה, בשיאה של עונת החקלאות. האורחים ייהנו מחוויית מטבח פתוח, בו יוכלו לצפות בשפים בפעולה ולחוות את תהליך ההכנה של המנות מקרוב. המנות יוכנו משילוב בין תוצרת אורגנית הגדלה במתחם הריזורט לבין חומרי גלם מחוות וחקלאים מקומיים, במטרה לחבר את האורחים לטבע המדברי ולחומרי הגלם הייחודיים לאזור.

בנוסף לארוחות הגורמה, תכלול חוויית החורף הקולינרי גם טעימות יין ואלכוהול, קוקטיילים מול נופי השקיעה המדברית, סיור בגינה האורגנית של השף דוד ביטון והופעת מוזיקה חיה בקונספט מדברי, המשלימה את האווירה הקסומה של המלון.

מלון Six Senses Shaharut, הנמצא 45 דקות צפונית לאילת, מציע חוויית נופש השואבת השראה מהטבע המדברי. הריזורט שם דגש על קולינריה מוקפדת עם חיבור לתוצרת מקומית, תוך שילוב של חוויות ייחודיות המשלבות אוכל, תרבות וסביבה.

Six Senses ShaharutSix Senses Shaharut. צילום: אלבטרוס

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מלונות בנגבנגבקולינריהבארץsix senses

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: