נפתח לקהל הרחב לראשונה: ארוחת ערב שישי המפורסמת של דן אכדיה ריזורט הרצליה והמחיר?
ארוחת ערב שישי המפורסמת של דן אכדיה ריזורט בהרצליה בהובלתו של השף גולן ישראלי, מוצעת לראשונה לקהל הרחב, ומציעה חוויה קולינרית על רקע חוף הים הקסום, עם מנות יוקרה
ארוחת ערב שישי המפורסמת של דן אכדיה ריזורט בהרצליה נפתחת לראשונה לקהל הרחבץ
ברשת מלונות דן מציינים כי מדובר בחוויה קולינרית יוצאת דופן.
הארוחה, המתקיימת בבופה עשיר ומגוון בניצוחו של השף גולן ישראלי, מציעה שילוב מרהיב של טעמים מכל העולם, עם מנות שמותאמות לכל המשפחה.
הבופה כולל מבחר רחב של מנות פתיחה מרשימות, כמו דליקטסים של בשרים קרים, ירקות גריל שנצלו על גחלים מעצי הדר, סשימי מדגים טריים, חומוס גלילי וסלט קיסר קלאסי. לצד מנות אלו, מוגשים מרקים כגון מרק קרם שורשים לבנים, מרק טום יאם אסיאתי ומרק עוף צח עם תוספות מסורתיות, שמעשירים את חווית הארוחה.
מנות העיקריות בבופה כוללות מגוון רחב של מאכלים על בסיס דגים ובשרים איכותיים. בין היתר תוכלו ליהנות מהחריימה המפורסם של דן אכדיה, קולוביאק סלמון, שוק טלה ממולא בפריקי וירקות שורש, המבורגר אסאדו שעבר תהליך עישון ובישול של 24 שעות, פרגית במרינדה, וצלי בקר עם רוטב פטריות ופירה. גולת הכותרת היא נתח בשר פריים ריב שנפרס מול עיני האורחים ומוגש לצד רטבים חמים וקרים.
הארוחה מותאמת גם לצמחוניים ולטבעוניים, עם מנות כמו פסטה אלי אוליו, לביבות טופו ופטייר במילוי עלי בר. בנוסף, מוצעות מנות ייחודיות לילדים, כמו משה בתיבה, שניצלונים, פסטה עם רטבים ואורז, כדי שכל בני המשפחה ימצאו משהו לאהוב.
לקינוח, צוות הקונדיטורים של דן אכדיה ריזורט מציע מבחר עשיר של פינוקים מתוקים. בין האפשרויות: בקלאווה בייצור מקומי, עוגות פאי מגוונות, טפיוקה עם פירות העונה, שוקולדים משובחים, גלידות ופירות טריים.
ארוחת ערב שישי מוגשת בחדר האוכל המרכזי של הריזורט, הממוקם על חוף הים של הרצליה, ומומלץ להזמין מקום מראש טלפונית.
הארוחה מתקיימת מדי יום שישי בין השעות 18:00-20:30.
העלות למבוגר - 420 ש"ח ולילד - 210 ש"ח.