הצצה לתפריט החורף (הרצה) 2025
מרק ארטישוק ירושלמי: צ'יפס ארטישוק, אבקת כרישה שרופה ושמן פטרוזיליה
קרודו פורל צעיר: תמר כנרת, צ'ילי אדום, זרעי שומר, שמן זית ומלח אטלנטי
מאנטי ארמני: כיסוני בצק ממולאים בדג אמנון, מנטה שום, יוגורט ורוטב עגבניות חמאתי
טורטליני גבינת תום: קרם שמנת, צ'אטני משמש מיובש, אפונת גינה ותרד בר
טווח מחירים: 34-147 ש"ח
הצצה לתפריט היין
יינות לבנים: אור הגנוז, עמוקה 2022 | לוריא, רוסאן 2022 | כישור, לבן 2022
יינות רוזה: תל שיפון, רוזה 2022 | פלדשטיין, רוזה 2023
יינות אדומים: לוריא, ברברה 2020 | כישור, GMS | אור הגנוז, אילמה 2021
טווח מחירים: 42-46 ש"ח לכוס | 140-572 ש"ח לבקבוק
לצורך הקמת המקום, נרקמו קשרים הדוקים עם יצרנים מקומיים כמו מחלבת המאירי מצפת, משק שוורץ מראש פינה, יקב אור הגנוז, יקב כישור ועוד. השף חיון והצוות עבדו במשך שנתיים על פיתוח הקונספט, תוך חיבור מעמיק לשורשי האזור.
כאמור, הבר פועל מתוך מלון 'כנען' היוקרתי מרשת Fattal Limited Edition, אשר מציע חוויית אירוח אינטימית למבוגרים בלבד. המלון שם דגש על קולינריה איכותית, לצד טיפולי ספא וסדנאות חווייתיות, המשתלבות באווירה הגלילית. פתיחת המסעדה והמלון שהתעכבו ביותר משנה לאור מלחמת ״חרבות ברזל״, מהווה אבן דרך משמעותית לתושבים ולמבקרים.