תל אביב 13°c
ניו יורק 6°c
לונדון 4°c
פריז 4°c
ברלין 6°c
אתונה 12°c
לרנקה 15°c
אא

מהים לצלחת. המוסד התל אביבי שחוגג 30 שנה ומציע מנות ב- 30 שקלים

מסעדת שצ'ופק מצליחה לחגוג 30 שנה של פעילות ופרלמנט לקוחות, להישאר פופולארית ואפילו להציע תפריט שכולו מנות ב-30 שקלים

שצ'ופק חוגגת 30 שנה שצ'ופק אנטולי מיכאלו

כמה שאני אוהבת מוסדות אוכל.

לא רק בתל אביב אבל יש משהו במקומות שקיימים שנים רבות בתל אביב שמראה לך את ההיסטוריה של העיר. מקומות שקיימים מעל עשור הם מקומות חכמים, טעימים וכאלו שעברו לא מעט ועדיין יש להם מה להציע, קהל שמגיע ללא הרף ובסיס איתן. מסעדת שצ'ופק היא בדיוק כזו. ועכשיו היא חוגגת 30 שנה עם תפריט מיוחד שכולו 30 שקלים!

שצ'ופק היא מקום שהביא את פירות הים והדגים לפרונט, היא מקום שהיינו באים אליו אחרי בילוי בחוף מציצים, מגיעים עם החול ברגליים ופותחים שולחן עמוס בסלטים מעולים ולחם חם, דגים מטוגנים ויין קר. שצ'ופק היא מקום של שלווה, של בית.

שצ'ופק חוגגת 30 שנה מנה מענגת, שצ'ופק, אנטולי מיכאלו

על לובסטרים באקווריום ופרלמנט של שבת

שצ'ופק נפתחה לראשונה בשנת 1995, ומאז ועד היום שומרת על מקומה כנקודת עלייה לרגל עבור חובבי דגים ופירות ים מכל רחבי הארץ. המסעדה עברה כמה ידיים כולל אפילו אחד מאנשי הצוות שנכנס להיות בעלים. כרגע מי שמשוטט בין הלקוחות כבר 15 שנה הוא אמיר דוידוביץ' שחי ונושם את שצ'ופק.
שצ'ופק האכילה בתקופתה את כולם, מגדול ועד קטן, שרים, חברי כנסת, אנשי צבא ופודיז שחיפשו איפה לאכול פירות ים טריים ויצרה לעצמה פרלמנט של שבת שמגיע כל שבוע לפתוח שולחן.
גם טרנדים ואופנות קולינריות היו חלק מהתהליך שצ'ופק עברה. אמנם היופי הוא שהרבה מהתפריט של אז קיים היום אבל פעם היו מגדלים לובסטרים באקווריום הגדול וכל ראשי הקלאמרי היו נזרקים לפח כחלק מניקוי הקלאמרי, עד שבשצ'ופק התחילו לטגן את ראשי הקלמארי, והפכו אותם למנה ומאז הכל היסטוריה והיסטריה.

פתיחת השולחן ומנות ב- 30 שקלים

אבל החוויה האמיתית של שצ'ופק ובכלל של מסעדות הדגים של פעם היא פתיחת השולחן.

בשצ'ופק מחיר המנה העיקרית כולל 10 סוגי סלטים במילוי חופשי, לחם הבית, קפה שחור/תה נענע! תודו שזו הארוחה הכי משתלמת שיש.

שצ'ופק חוגגת 30 שנה שצ'ופק אנטולי מיכאלו

חמש דקות מהרגע שהתיישבתם, הלחם נכנס לאפיה בתנור והשולחן מתמלא בשפע של סלטים מדהימים שניתן למלא עוד ועוד, איקרה מדהימה שאי אפשר להפסיק לנגב עם הלחם החם, דג כבוש ובצלים, חצילים ברוטב, סלט רקות טרי קצוץ דק, טאבולה מלאה בעשבי תיבול, סלט עגבניות, סלט סלק, סלט עלים ענק, חמוצים ועוד.
תפריט ה- 30 שנה כולל מנות אייקוניות וגם חדשות והכל ב- 30 שקלים, מה שהופך את הארוחה למשתלמת ביותר ולפתיחת שולחן עשירה במיוחד. סלט ראשי הקלאמרי עם שפע עשבי התיבול, מרק אפונה עם פורל מעושן, ארטישוק בגריל, מעורב דגי ים מטוגנים ופריכים ששולחים אתכם לחופי יוון, קלאמרי סגול צרוב, סלט אנשובי ועוד.

מפה אתם חייבים להמשיך למחבת פירות הים העצומה שכוללת מולים, שרימפס, קלמרי סגול, סרטנים וראשי קלמרי ברוטב מענג של יין לבן, חמאה, שום, בצל, פלפלים וצלפים ולמנה שהכי מזכירה לי את ישראל הישנה- דג שלם מטוגן. אחחח איזו חגיגה בפה יש לנתחים שמנמנים מלאי טעם של ים, עטופים בבלילה קראנצ'ית ומטוגנים עמוקות ומעליהם שפע של לימון טרי ומלח. הביס הזה הוא כל כך טעם של חופשה, טעם של טריות שאי אפשר להחליף אותו בשום דרך.

שצ'ופק חוגגת 30 שנה פתיחת שולחן שצ'ופק אנטולי מיכאלו

התפריט חגיגות יומולדת כולל גם יינות נהדרים של יקבי רמת הגולן והרי גליל ושפע של קינוחים מעולים כולל הבאווריה האגדתית וקרם הברולה והכל ב- 30 שקלים.
הכי שמח וטעים שיש.

התפריטו של שצ'ופק הוא ענק, עשיר וטרי בצורה שלא תאמן ובעיקר מאד משתלם גם ללא התפריט יומולדת. תמיד כיף פה, תמיד אדיב ושירותי ובעיקר תמיד תמיד טעים, וזה לא משנה אם אתה ילד שאוהב פסטה או מבוגר שחולה על פירות ים. טעים פה לכולם.
תפריט החגיגות יהיה לאורך פברואר ולאחר מכן יהיו ספיישלים למיניהם.
בן יהודה 256, תל אביב 03-5441973 לאתר המסעדה

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מסעדותתל אביב

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: