שלג בירושלים? במלון Vert כבר נערכים לגל המבקרים
ברשת מלונות אפריקה ישראל מדווחים על עלייה משמעותית בהתעניינות במלון Vert ירושלים, בעקבות הציפייה לשלג בעיר בסוף השבוע הקרוב

מזג האוויר החורפי מעלה את הביקוש: זינוק של 28% בהזמנות למלון Vert ירושלים.
החורף הירושלמי בשיאו, וגל הקור המתקרב גורם לעלייה חדה בביקוש לחופשות חורפיות בעיר. ברשת מלונות אפריקה ישראל מציינים כי מאז אתמול נרשמה עלייה של יותר מ-28% בפניות למלון Vert ירושלים, במיוחד מצד זוגות ומשפחות המחפשים חוויית חורף מיוחדת בבירה.
מלון Vert ירושלים ממוקם בגבעת רם, אחת הפסגות הגבוהות של ירושלים, ומספק לאורחיו תצפית פנורמית מרהיבה על העיר, במיוחד כשהיא מכוסה לבן. המלון מתנשא לגובה 23 קומות ומשלב בין עיצוב מודרני לנגיעות קלאסיות, ליצירת אווירה חמה ומזמינה.
במהלך ימי השלג, האורחים יכולים ליהנות מנוף עוצר נשימה מהטרקלין שבקומה ה-21, לצד קולינריה מוקפדת ומתקני ספא מפנקים. קרבתו של המלון לשוק מחנה יהודה, העיר העתיקה ואטרקציות נוספות הופכת אותו ליעד מבוקש לחופשות בחורף.

אסף בן דב, סמנכ”ל שיווק ומכירות, רשת מלונות אפריקה ישראל: "ברשת מלונות אפריקה ישראל אנו מזהים עלייה של למעלה מ-28% בפניות למלון וורט ירושלים מאז אתמול, על רקע גל הקור והציפייה לשלג בסוף השבוע הקרוב. הביקוש הגבוה מורגש במיוחד בקרב זוגות ומשפחות המחפשים חוויית חורף ייחודית בעיר. מיקומו הייחודי של המלון וגובהו מספקים לאורחים נקודת תצפית מרהיבה על ירושלים בלבן, מה שהופך את השהות לחוויה בלתי נשכחת”.
מחיר אירוח בחדר אקזקיוטיב, כולל ארוחת בוקר, מתחיל מ-837 ש"ח ללילה.
