היום זה קורה: אוכל, יין ואופנה - בראנץ' שישי נשי בתל אביב
מיטב השפיות, נשות היין ומעצבות האופנה, מתאגדות לכדי שישי בראנץ' נשי ומלא סטייל

הגפן - חצר יין מקומי, תקיים היום, שישי, ה-ה28.2 בין השעות 11:00 ל-16:00, בראנץ מיוחד בשילוב טעימות יין והפתעות נוספות.
באירוע, המתקיים זו השנה השניה, יקבלו במה שפיות מובילות שיצרו תפריט בראנץ' מיוחד ואף תתארח הפציולה היחידה בארץ מ-PIZZA FOR THE PEOPLE ועוד.
השפית מאיה דרין, תארח את השפיות סבינה ולדמן, רינת צדוק, דנה-לי ברמן, לירון גרינברג, תכלת פורטמן וסניה עמר ליום של עשייה משותפת במטבח של הגפן, יחד יצרו תפריט בראנץ' עונתי ומרגש.
בגזרת היין, היינניות - מיקה רן מנדל, נעמה סורקין, ניצן סברסקי וענת אגמון תמזוגנה ממיטב היינות שילוו את התפריט וכן יציעו למכירה בדוכן בקן הקוקיה מבחר בקבוקים ייחודי.
מה בתפריט: בראנץ׳ חורפי-מקומי.
סקונס בייקון עם בצלים וכרוב סבוי, מבושלים בציר עוף וחמאה חומה עם בצל ירוק קונפי, סלקים מזוגגים ושמנת חמוצה של מאיה דרין; קוואטלי, קרם גבינת עופרי של המחלבה, דמי עוף, חלמון ופאן גרטטו של דנה לי ברמן; רושטי כרוב עם סלט פורל מעושן, מיונז חזרת, שמיר ותפוחים, מוגש עם קולורבי כבוש, של סבינה ולדמן; פיצת עליי ליקוט גלילית ואבן יוגורט של הפציולה סניה עמר; מאפה עלים ירוקים עם קרם פרש מתובל בעשבים טריים, גרידת לימון, חזרת ודג נא של רינת צדוק וקרקר גרעינים הום-מייד עם טרטר בקר ואיולי של לירון ותכלת.

במתוקים תמצאו: פיננסייר שקדים עם מי פריחת הדרים, תפוחים צלויים וקצפת לא ממותקת של רינת צדוק; לחם תבלינים חמים (סוג של פרנץ טוסט אבל לא בדיוק), עם פרפום של תותים ופירות יער, קרם פרש ושמן זית של לירון ותכלת ועוד.
במקביל, בחלל היפואי והיפיפה של קן הקוקייה יתמקמו שלושה מיזמי אופנה ישראליים נשיים לצד חמישה יקבים של יינניות מובילות, יחד לכדי יריד בוטיקי.
בין היקבים: יקב מיקה של מיקה מנדל; יקב אחת של ניצן סברסקי; נעמה סורקין שתביא יין וסיידר; ענת אגמון עם יינות טיוטא; יקב נחמני של שקד נחמני.

אל הינניות יצטרפו מעצבות שונות שיביאו שפע יפייפה של מהדורות מוגבלות בעבודת יד, כגון: המותג דה פיס של נועה פלד בן ארי, מהדורת של המעצבת גלה דרין, המותג היידי לתיקים פאוצ'ים וארנקים ועוד.
הכניסה חופשית ליריד בקן הקוקייה
שישי ה28.2 בין השעות 11:00 ל-16:00, נעם 3, יפו