סוכני הנסיעות זועמים: יונייטד איירליינס ביטלה את עמלת הסוכנים ל-0% ללא התראה
קובי קרני, יו"ר התאחדות סוכני הנסיעות הגיב על הביטול שלטענת הסוכנים הגיע ללא כל התראה מוקדמת: "עצוב שככה חברת תעופה מתנהלת, בצורה פראית, עפ"י תקדימים הם חייבים לתת התראה של לפחות חצי שנה. נחליט האם לפנות לבית המשפט"

סוכני הנסיעות זועמים: יונייטד איירליינס ביטלה את עמלת הסוכנים ל-0, לטענתם - ללא כל התראה.
חברת התעופה האמריקאית שהודיעה על חזרתה לישראל ב-15 במרץ 2025, החליטה להפחית את העמלה המשולמת לסוכני הנסיעות מ-5% ל-0% החל מתחילת חודש פברואר – ללא הודעה מוקדמת לשוק.
סוכני הנסיעות אמרו לפספורטניוז כי גילו את השינוי רק לאחר שכירטסו כרטיסי טיסה וראו כי העמלה שלהם בוטלה.
לדבריהם, החברה לא פרסמה הודעה מסודרת, ובמקום זאת שלחה מקדמי מכירות כדי להודיע להם על כך בעל פה בלבד ואמרו לפספורטניוז: ״החברה שלחה מקדמי מכירות לאחר שגילינו את ההפחתה והם אמרו לנו זאת בעל פה״.

קובי קרני, יו"ר התאחדות סוכני הנסיעות, זעם על התנהלות חברת יונייטד ואמר הבוקר לפספורטניוז: "עצוב שככה חברת תעופה מתנהלת. לפי איזו תוכנית עסקית הם פועלים? על פי תקדימים, חברת תעופה שרוצה לשנות את גובה העמלות מחויבת להודיע על כך לפחות חצי שנה מראש. גם אם יש להם אפשרות חוקית לבצע שינוי מיידי, מסחר הוגן מחייב דרך התנהלות שקופה. ההתנהגות שלהם פראית – לשלוח מקדמי מכירות שידווחו בעל פה, בלי לפרסם חוזר רשמי? איזו התנהלות זו?"
כאשר נשאל האם התאחדות סוכני הנסיעות תפנה לבית המשפט, השיב קרני: "אנחנו כעת בוחנים ושוקלים זאת."
קרני הוסיף ואמר לפספורטניוז: "שלחנו מכתב ליעל ברזילי (מנהלת החברה בישראל) והיא ענתה שהיא תגיב לנו בכתב על כך. אם אכן כך רוצים לחזור לשוק בישראל, אני לא צופה להם רווחה גדולה מצד סוכני הנסיעות".
למרות פניות חוזרות של פספורטניוז ליונייטד, החברה טרם הגיבה רשמית. תגובתה תפורסם לכשתתקבל.
נזכיר כי יונייטד איירליינס שכאמור תחדש תחדש לראשונה ב-15 במרץ את הטיסות היומיות הישירות לת״א מנמל התעופה ניוארק שבניו ג'רזי במטוס הדגל של החברה, BOEING 787-10, תפעיל טיסה יומית שניה לת"א החל מה-29 במרץ, 2025.