מסמאש בורגר אמריקאי ועד פולנטה איטלקית, המסעדה המוכרת שמגישה תפריט שכולו ב-30 שקלים
סצנת המסעדות לא מפסיקה להתחדש: ארוחה שמוקדשת כולה לביטלס, בר קוקטיילים מחתרתי בירושלים, ערב אלכוהול יפני בפתח תקווה וכמובן המסעדה שמגישה תפריט ב-30 שקלים. כנסו לגלות

בר קוקטיילים חדש וכשר בירושלים
בלב שכונת טלביה הירושלמית, במלון ענבל, נפתח בר קוקטיילים נסתר וייחודי הבא להציע חוויית בילוי אינטימית ויוקרתית באווירה ירושלמית. על התפריט אמון שף המלון, כפיר חדד, עם תפריט של מנות בר קלאסיות כגון: קרפצ'ו פילה בקר; סשימי סלמון בליווי טוויל פיצוחים; המבורגר אנטריקוט בלחמניית בריוש עם בצל מטוגן ועוד. בתפריט האלכוהול מגוון קוקטיילים קלאסיים לצד סיגניצ'רס של המקום, עשרות סוגי וויסקי, תפריט ג'ין מורחב ואיכותי, יינות מקומיים ועוד.
מלון ענבל, רח' זאב ז'בוטינסקי 3, ירושלים. טל': 02-6756770

מסביב לעולם ב-30 שקלים
קבוצת מסעדות בנדיקט יוצאת במהלך מיוחד לחודש פברואר ומציעה תפריט בינלאומי עם מנות מרחבי העולם, כולן במחיר אחיד של 30 שקלים. מדובר בטוויסט לפסטיבל המתקיים מדי שנה בקבוצת המסעדות, שמגיע דווקא בתקופה שבה מחירי האוכל ממשיכים לעלות. בין המנות: פנקייק סמאש בורגר אמריקאי, נגיסי דג פריכים מהמטבח הפרסי, סקורדליה תפוחי אדמה יוונית, פולנטינה איטלקית, צלעות תירס ברוטב צ'יפוטלה מעושן, פנקייק סלמון קרים צ'יז ועוד.
התפריט יוגש בימים א-ה משעה 17:00 בכל מסעדות הקבוצה, בישיבה במקום בלבד.
פרטים בעמוד האינסטגרם והפייסבוק של בנדיקט ובאתר

יומולדת 12 לפופינה עם ארז קומורובסקי ו-12 מנות
בת מצווה לפופינה.
שף אוראל קמחי מארח את שף ארז קומרובסקי לערב חד פעמי לציון 12 שנים למסעדת ״פופינה״ ב-24.2 עם ארוחה הכוללת 12 מנות. החגיגות לא יסתיימו רק בערב המיוחד, אלא ימשכו בסוף השבוע של ה-27-28 בפברואר, במהלכו יוגש תפריט מיוחד הכולל ספיישלים פרי יצירתם של חברי צוות המסעדה: אוכל, קינוחים מפתיעים וקוקטיילים מקוריים המבוססים על הוודקה היפנית האקו. החגיגות הללו הן מחווה לצוות ״פופינה״ שמלווה את המסעדה לאורך השנים ולקהל הלקוחות הנאמן שממשיך לחזור שוב ושוב.
אחד העם 3, תל אביב

הוטל מונטיפיורי יוצא מכותלי המלון ומתארח במעבדת הקוקטיילים 7:1
ברק חסון, השף של "הוטל מונטיפיורי", יוצא לראשונה החוצה ומתארח במעבדת הקוקטיילים 7:1 בנווה צדק לשתי ארוחות שנעות על הציר שבין צרפת ליפן. ארוחת הטעימות תכלול שש מנות ביס (5 + קינוח) והיא תלווה בפיירינג של קוקטיילים גסטרונומיים על בסיס שמפניה וסאקה, שנרקחו במיוחד לארוחה על ידי אנשי 7:1. לדוגמא: "אויסטר" אבוקדו קוויאר לצד Fake Champagne – ג'ין טנקירי, קוקי אמריקנו, קרם קוקוס, מיץ לימון, תה יסמין וחלב שקוף.
שני-שלישי, 24-25 בפברואר | שלושה סיטים, החל מ-17:00 , 350 שקלים לזוג, לא כולל קוקטיילים ומשקאות. הפי האוור בין 17:00-19:00 (34 שקלים לקוקטייל)
להזמנות

מזרח אירופה מגיע לירושלים
מסעדת 02 במלון ענבל ממשיכה את מסורת הפרויקטים הקולינריים החורפיים. אחרי פרויקט הלדינו המוצלח שצלל למעמקי המטבח היהודי הספרדי ותפריט "לאט" על טהרת הבישול האיטי, לוקח אותנו השף אברהם פרייזן למסע מרתק במטבחי מזרח אירופה בפסטיבל שייערך בין התאריכים 24.2-13.3.25.
תפריט הפרויקט החדש משוטט בין מטבחי פולין, רוסיה, גיאורגיה, הונגריה, גרמניה ואף משדך ביניהם, כשכל מנה מקבלת את הפרשנות האישית והעכשווית שלו. לדוגמא: החינקלי הגיאורגי ממולא בקונפי שוק ברווז במקום בבשר טחון לצד בורשט, המגיע מהמטבח האוקראיני. את הפירוגי יגישו בצורת פרח, ולא בקיפול המסורתי, ממולא בדמי-גלאס של כרוב אפוי, נקניקיית ברטוורסט על שפצלה, פטריות יער, רוטב בירה ודבש ועוד.
רח' ז'בוטינסקי 3, ירושלים. טל': 02-6456649 להזמנת מקומות

שלישי פירות ים בשישקו הבולגרי
חגיגת דגים ופירות ים מידי שלישי בבר האוכל הוותיק שישקו/
שף דורון לוי (שף מסעדת דיינינגס במלון נורמן לשעבר) המנהל את המטבח בשישקו בחצי שנה האחרונה, משיק מידי שלישי לצד המאזטים של שישקו, תפריט מתחלף שכמעט כולו מבוסס על דגים ופירות ים שישתנו מידי שבוע.
המנות יישקפו שילוב בין הרקע העשיר של דורון עם הגוון הים תיכוני של שישקו לדודמא: סופלאקי של קלמארי, טאקו אינטיאס, בריוש פירות ים, טרטר טונה פומלה ותותים, שרימפס על שיפוד על יוגורט ואוזו ועוד. כל אלו ילוו על ידי שפע של אלכוהול משובח כמו שרק בשישקו הבולגרי יודעים לתת.
הכובשים 48, תל אביב

עיסקיות חדשות בספורה
המסעדה הגבוהה ביותר בארץ - Sefora מזמינה אתכם להפסקת צהריים עם עסקיות חדשות ומגוונות. בכל יום ראשון עד חמישי בין השעות 12:00-17:00 יוגש תפריט עסקי ב-99 שקלים, המשלב את המיטב של המטבח האסייתי עם נוף פנורמי עוצר נשימה.
בין המנות: גיוזה בטטה על מצע ירקות מוקפצים, סלט שורשים מרענן עם פקאן מסוכר ורוטב ויאטנמי, נאמס קריספי במילוי פרגית.
Sefora, קומה 49, בניין העגול, מגדל עזריאלי,תל אביב
דינר ושואו במסעדה החדשה בכנרת
חדש ולראשונה בצפון - פיפל, (PEPOLE), חווית הבילוי הייחודית והכשרה מראשל"צ הגיעה לכנרת, ומשלבת במקום אחד: קולינריה משובחת, מופע רקדניות ואש, ודיג'י שמנגן מוזיקת מיינסטרים משובחת אל תוך הלילה.
בין המנות: פאני פורי סלמון; טטאקי סינטה; פיתות עם אסאדו מפורק; האנטריקוט של ציון; חלווה דובאי – ביסקוויטים עם חמאת חלווה ומוס חלווה עם קראנץ' מצופה בפיסטוק ושערות חלווה עם רוטב פיסטוק ושוקולד חם ועוד.
החלק האומנותי של הערב ממשיך עם מופע רקדניות ומיצגי אש מהפנטים, ולבסוף מסיבה אל תוך הלילה עם דיג'י הבית.
בר מסעדה, חוף נאמוס, שדרות אליעזר קפלן 2 טבריה.

ארוחה שכולה מחווה לביטלס בטרקלין
לאחר ההצלחה של פרויקט הדגל ״ארוחה מהסרטים״, הטרקלין משיקה ארוחת שבע מנות זוגית בסימן להקת הביטלס למשך מרץ-אפריל. במהלך הארוחה יוגשו שבע מנות שף בליווי יין בוטיק מיקב שאטו דה גליליי, תוך הרצאה וקטעי שירה נדירים של הלהקה הכי גדולה בכל הזמנים עם המוזיקולוג, מרצה ומומחה הביטלס נעם רפפורט. הארוחה תתקיים בימי שלישי החל מה-1 במרץ ועד סוף אפריל עלות: 350 ש"ח לאדם.
היכל התלמוד 4, תל אביב

'מרים' של השף חיים כהן נפתחת לצהריים
מסעדת השף החדשה של כהן בגבול רמת גן ובני ברק מרחיבה שעות פעילות ומקדימה הכנסת אורחים עם עסקית חדשה ונדיבה ומזיגת יין שהולמת אותה. ארוחת הצהריים, תהיה על טהרת דגי ים, ותוגש בימים ראשון-חמישי, בשעות 12:00-15:00.
בין המנות: סלט חסה עם עלי סלרי, אגוזי לוז, תפוח עץ וגבינת המאירי, טרטר אינטיאס עם חציל שרוף בגריל פחמים, שישברק במילוי לאבנה, זעתר ואורגנו עם יוגורט חם ותרד וכן סיגר "גונדי" לוקוס סלעים עם שמנת חמוצה ועגבניות סחוטות. בתוספת של 45 שקלים, תוכלו להזמין גם את מנת הדגל - קוביית אלף העלים ואוזן הפיל עם חמאת תפוז ותבלינים, ריבת צ'ילי וסלסת חציל ועגבניה.
מגדל לייף A, בן גוריון 1, בני ברק, 03-6209988

מסעדת Fuego מהגליל בתפריט חדש
מג'אר- כביש ראשי

בר הקוקטיילים קולולו מציג ערב יפני
בר הקוקטיילים קולולו מציג: ערב פופ-אפ יפני עם השף דור מיכאל שואשי והמיקסולוג טל גנץ ומיטב הרולים היפניים ותפריט קוקטיילים בהשראת המזרח. בין המנות: סלמון מלי דה סלמון נא, אבוקדו ומלפפון במעטפת סלמון צרוב, פרוסות ליים ושאטה; באיי יה רול דג לבן, מלפפון, אבוקדו, טופ דג לבן צרוב ליים ושאטה; טטאקי רול פרפל סטיקי רייס, מלפפון, אבוקדו, בטטה וטופ טטאקי טונה אדומה ועוד.
הערב המיוחד יתקיים ב 18.2 יום שלישי וב 3.3 יום שני בליווי קוקטיילים יצירתיים.
שחם 36, פ"ת

תפריט חדש למסעדה העכואית
מסעדת Uno העכואית משיקה תפריט חדש ומתמקדת בתפריט ים תיכוני מקומי בין המנות: עראייס לוליפופ, סחוג סורי; טרטר פילה עגל על קרם חציל מעושן, צנוברים; סיגר דגים לצד לבנה, עמבה, מטבל עגבניות ועלי כוסברה וסומק; סוכריות סינטה עגלה;
נשיקות קטאייף על קרם אנגלז ופיסטוק. בסופי שבוע מוגשים ספיישלים המוכתבים לפי מה שהעלתה החכה ותוצרת השוק המקומי כמו: ברבוניות מטוגנות, נקניקיות מרגז צרובות בטאבון ועוד.
למסעדה

משלוח חינם בברגר קינג
ברגר קינג ישראל יוצאת בהטבה של משלוח חינם ללקוחותיה למשך החודש הקרוב.
כל המזמינים באתר או באפליקציה בסכום של 150 שקלים ומעלה ייהנו ממשלוח חינם. המבצע יהיה תקף עד ה-18.3.25 ויאפשר ללקוחות הרשת ליהנות מהשירות הנוח של הזמנה ישירה מהאפליקציה או מהאתר, ללא דמי משלוח נוספים. המבצע תקף בכל אזורי המשלוח של הרשת, בהתאם לתנאי השירות.
