לופטהנזה משדרגת את החוויה הקולינרית במחלקות העסקים: מנות חדשות ומפנקות בטיסות קצרות ובינוניות
החל מ-26 בפברואר תציג ענקית התעופה קונספט קייטרינג חדש עם מגוון קולינרי רחב יותר ומנות מכל רחבי אירופה. כמו כן, מעתה ניתן יהיה להזמין מראש מנות חמות גם בטיסות קצרות ובינוניות

החל מ-26 בפברואר לופטהנזה תשדרג את חוויית הטיסה עם מנות חדשות במחלקות העסקים בטיסות קצרות ובינוניות.
לופטהנזה משדרגת את חוויית הטיסה שלה עם קונספט קייטרינג חדש המציע מגוון רחב יותר של מנות חמות וקרות בטיסות קצרות ובינוניות במחלקות העסקים. הקונספט החדש מציע לנוסעים מבחר נוסף של מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים חדשים שמבוססים על מנות מקומיות עם השפעות אירופיות. ניתן דגש מיוחד על רכיבים איכותיים שנבחרו בקפידה ממדינות שונות ברחבי אירופה. המנות החדשות פותחו בשיתוף פעולה עם השף המפורסם יוהאן לפר, צוותי הקולינריה של לופטהנזה ושותף הקייטרינג Gate Gourmet.
גיוון רחב יותר: בקווים עם זמן טיסה של כשעתיים, נוסעי לופטהנזה ייהנו ממבחר רחב יותר של מנות קרות צמחוניות ולא צמחוניות. בקווים ארוכים, עם זמן טיסה של שלוש שעות או יותר, יוכלו הנוסעים לבחור מתוך שלוש מנות חמות במקום שתיים בלבד, כפי שהיה עד כה.

הזמנה מראש ב"Pre-Select": נוסעים שמעוניינים להרכיב את התפריט לפני הטיסה, יוכלו לעשות זאת בקלות ובחינם מהבית עם מערכת ה-"Pre-Select" – הזמנת מנות חמות מראש מתוך מבחר של עד תשע מנות חמות תהיה אפשרית בטיסות שנמשכות יותר משעתיים. בכך, ייהנו הנוסעים ממבחר רחב יותר של מנות. לצד זאת, ככל שהעמסת המנות תהיה ממוקדת יותר, כך תקטן בזבזנות המזון וההשלכה שלה, כחלק מאסטרטגיית הקיימות.
התחייבות לחוויית טיסה איכותית: "ההצגה של ‘Pre-Select’ בטיסות הקצרות והבינוניות של לופטהנזה מדגישה את מאמצינו המתמשכים להציע לנוסעים שלנו חוויית טיסה אחידה ואיכותית ברמה גבוהה" אומרת Caroline Drischel, סגנית נשיא בכירה לחוויית לקוח בטיסה בקבוצת לופטהנזה. "אפשרות הזמנת הארוחות מראש מוצעת כבר בטיסות של SWISS ותהיה זמינה גם באוסטריאן איירליינס."

דגש על מוצר מקומי וקיימות: "בפיתוח המנות, שמנו דגש רב על מוצרים מקומיים וקיימות," אומר Heiko Reitz, מנהל לקוחות ראשי של חברת התעופה לופטהנזה. "קיבלנו החלטה מודעת להשתמש במוצרים מקומיים וממבחר אזורים באירופה. נוסעי לופטהנזה יכולים לצפות לטעם חדש ומיוחד."