מהדקים קשרים: איתיחאד איירווייס ואייר אירופה מרחיבים את השותפות האסטרטגית
לשתי החברות זה מכבר הסכם קוד שייר ושיתוף תוכניות הנוסע המתמיד, והשותפות האסטרטגית תחזק את הקשר ביניהן, כאשר אייר אירופה התחילה לטוס לאבו דאבי ואיתיחאד תתחיל לטוס פעמיים ביום למדריד

איתיחאד איירווייס, חברת התעופה הלאומית של איחוד האמירויות הערביות, וחברת התעופה המובילה בספרד, אייר אירופה, אמורות להדק שותפות אסטרטגית, לשפר את הקשרים המסחריים והתפעוליים כדי לספק לנוסעים אפשרויות בחירה רחבות יותר ושירותים באיכות גבוהה יותר.
איתיחאד מגדילה את טיסותיה לפעמיים ביום למרכז של אייר אירופה במדריד מקיץ 2025, ומספקת גישה חלקה בין אבו דאבי לספרד. השותפות תחזק עוד יותר את הקישוריות בין אירופה ואמריקה הלטינית, לבין המזרח התיכון ואסיה, ותיצור אפשרויות נסיעה חלקות באזורים אלה.
אריק דה, המנהל המסחרי של איתיחאד איירווייס, אמר: "אנחנו בדיונים להקמת שותפות אסטרטגית המכסה מגוון פעילויות, כולל העמקת תוכנית הקוד והנוסע המתמיד שלנו, המאפשרת לשתי חברות התעופה להתרחב לגבולות חדשים.
כל שותפות תפעל לטובת הלקוחות של שתי חברות התעופה, תוך שימת דגש על המחויבות שלנו לספק ללקוחותינו המוערכים חווית נסיעה חלקה וגישה לרשת רחבה יותר, כולל רשת אמריקה הלטינית המובילה של אייר אירופה".
"אנו שמחים מאוד להרחיב את השותפות שלנו עם איתיחאד איירווייס לתרחיש שיהיה מתגמל עוד יותר עבור הלקוחות שלנו. התחלת הפעילות שלנו בין מדריד-בראחס ואבו דאבי תרחיב עוד יותר את טווח ההגעה שלנו למזרח התיכון ולאסיה, ותפתח אפשרויות נוספות לחבר את שני האזורים ליבשת אמריקה דרך אירופה, תוך מתן סטנדרטים גבוהים ביותר של איכות", אמר ריצ'רד קלארק, מנכ"ל אייר אירופה.
לאיתיחאד ואייר אירופה כבר יש שותפות הכוללת שיתוף קוד דו-צדדי ומאפשרת לחברי תוכניות הנוסע המתמיד שלהן להרוויח ולממש מיילים בטיסות של שתי החברות. שיתוף הפעולה המוגבר יחזק עוד יותר את טביעת הרגל של אייר אירופה במזרח התיכון ובאסיה, וימנף את מרכז אבו דאבי של איתיחאד כדי לפתוח קישוריות בינלאומיות רבה יותר ללקוחותיה.