היסטוריה במודיעין: מלון ראשון נחנך בעיר מאז הקמתה
לאחר כמעט 30 שנה ללא מלון בעיר, רשת ג'ייקוב פותחת את "ג'ייקוב מודיעין". המלון מציע 85 חדרים וסוויטות, מתקנים לכנסים ואירועים, ובעתיד גם ספא ובר-מסעדה

העיר מודיעין מתחדשת עם מלון ראשון מאז הקמתה.
מלון "ג'ייקוב מודיעין", בניהולה של רשת ג'ייקוב, שוכן במתחם מערב החדש של קבוצת עזריאלי, המשלב שטחי מסחר, משרדים ודיור להשכרה.
המלון, המעוצב בקו אלגנטי ומודרני, משתרע על פני 5,200 מ"ר, עם 85 חדרים וסוויטות בגדלים שונים, המותאמים לזוגות, משפחות ואנשי עסקים. בכל החדרים הותקנה מערכת חכמה לשליטה במערכות החשמל והמיזוג.

לרווחת האורחים, המלון כולל לובי מפואר, חדר אוכל גדול, 2 משחקיות מאובזרות, וכן מתקנים לכנסים ואירועים, ובהם 5 חדרי ישיבות, אולם אירועים וכנסים, גינת אירועים ובית כנסת גדול.
ניתן לקיים במלון אירועים פרטיים ועסקיים בהיקף של עד 150 משתתפים.
בהמשך מתוכנן להיפתח במלון בר-מסעדה, שיקבל גם אורחים מבחוץ, וכן ספא עם 5 חדרי טיפולים.
מחירי האירוח יחלו ב-765 שקלים לזוג באמצע השבוע.

"אנחנו מתרגשים מאוד להיות אבן הפינה של המלונאות בעיר מודיעין. בתכנון ועיצוב המלון הושקעה מחשבה רבה, על מנת לענות לצרכיהם של מגוון קהלי יעד: קרבתו לשדה התעופה הופכת אותו לפתרון זמין ונוח לתיירים מחו"ל ולתיירות עסקית, מתקני המלון מאפשרים קיום כנסים ואופסייטים של חברות, וגם אירועים עסקיים ופרטיים. כבר עכשיו, חודש לפני הפתיחה, יש לנו פניות רבות וכמה אירועים שנקבעו, דבר שמאוד משמח ומעיד על הצורך שהיה קיים", מסרה עינת גנון, מנהלת המלון וסמנכ"לית ברשת.
רשת מלונות ג'ייקוב נוסדה בשנת 2013 עם רכישת מלון שינקין בתל אביב. מאז התרחבה עם מלונות בטבריה, חדרה, נהריה, ירושלים, נווה אטי"ב ואילת. בשנה הקרובה יצטרף לרשת מלון נוסף.