מסעדות השף מורידות את העניבה ומתחפשות לשיפודיות
מסעדות השף לוקחות רגע מהחולצה המחויטת והעניבה ומתחפשות למסעדות אחרות, משיפודיות עממיות, דרך מזללות מקסיקניות ועד מסעדות יפניות. פורים שמח, מבדח ובעיקר טעים

אלנה במלון נורמן הופכת לשיפודיה
בפורים הקרוב החליטו באלנה לפשוט את החולצות המחויטות ולעבור לג'ינס וטי שירט. לא יהיו כסאות כתר פלסטיק אבל כן תהיה לימונדה רעננה, ערק בשפע ומבחר סלטים על השולחן, יהיה גם קפה שחור עם הל כמו שצריך לסיום. התפריט מציע שתי מנות חומוס שונות עם גרגרים או ליקוטים מקומיים.
על השיפודים ינעצו שקדי עגל, אנטרקוט, פרגית, כבדים, קבב טלה או דג, פירות ים ועוד. בגזרת הקינוחים נגיש קרם בוואריה, כנאפה ובסבוסה.
יום חמישי 13.3 ,12:30-23:00 יום שישי 14.3 12:30-16:00
מסעדת אלנה במלון נורמן אפשר גם בלייבררי בר, נחמני 25 תל אביב
רביבה וסיליה הופכת לשיפודיית "מפגש רביבה"
עוד מוסד קולינרי מאמץ את שיטת השיפודים. לכבוד פורים, ברביבה וסיליה יחגגו באווירה ישראלית ויהפכו, ל-4 ימים בלבד, לשיפודיה שמחה וטעימה.
כל הטעים הזה קורה בין רביעי לשישי, 12-14 במרץ, מהצהריים ועד הלילה בשני הסניפים – רמת השרון ותל אביב. תפריט הפופ אפ יוגש לצד תפריט המסעדה הרגיל.
בין המנות: חצילים שרופים ואבן יוגורט / קונפי גרגירי חומוס וטחינה / קישואים צלויים בנענע יבשה / מגוון שיפודים: פטריות יער / פרגית / קבב / מוסר ואפילו מגש שיפודים מהכל לצד תוספות וקנקני ערק אשכוליות.
להזמנת מקום ברמת השרון | להזמנת מקום בתל אביב.

מסעדת פאסטאל הופכת למקסיקנית בשיתוף עם PATRÓN
לרגל חג פורים מסעדת פאסטל תחגוג בקרנבל מקסיקני ססגוני שיתחיל ביום חמישי ה-13.3 ימשך לאורך כל סוף השבוע עד שבת ה-15.3, עם תפריט ייחודי שכולל מנות ספיישל של שף גל בן משה.
ביום ראשון הקרנבל יקבל טוויסט נוסטלגי, כשהמסעדה "תתחפש" לפאסטל של לפני חמש שנים ותארח לערב חד-פעמי את שף הלל תווקולי, מי שהיה השף הראשי של המסעדה בעבר. תווקולי רקח במיוחד לערב הזה תפריט פופ-אפ מיוחד ובו כ-20 מנות א-לה קארט, בהן גם מנות מיתולוגיות מתקופתו.
כל אירועי קרנבל פורים בפאסטל מתקיימים בשיתוף פעולה עם מותג הטקילה המקסיקני האולטרה-פרימיום PATRÓN, שמהווה הבסיס לתפריט קוקטיילים ייחודיים.
13-16.3.25, יש לשריין מקומות מראש בטלפון 03-6447441 או דרך Ontopo.
מסעדת ספרה מתחפשת לגן יפני
מסעדת ספרה, השף הכשרה של שף בני מדר, מתכוננת למשתה פורים מארץ אחרת: הגן היפני של Sphera. המסעדה תפתח באופן חד פעמי במוצאי שבת (15.3) ותהפוך כולה לגן יפני קסום – תפאורה יפנית, מלצרים ומלצריות בקימונו ואיפור יפני, מוזיקה בנגיעות אסייאתיות ועוד.
שף בני מדר יגיש ספיישלים בהשראה מהמטבח היפני: נאים על קרח טורו טונה, המאצ'י וסלמון, רוטב פונזו, סלט כרוב סגול יפני מלפפונים, סלרי, נענע, בוטנים, אטריות אורז מטוגנות ואפונת ווסאבי, קוקטיילים ועוד
15.3.25. המדע 18, פארק המדע רחובות להזמנות: 0723922099

מסעדת אוטוטו האסייתית מתחפשת למקסיקנית
אוטוטו האסייתית ברחובות נכנסת לאווירת החג עם חגיגה מקסיקנית סוחפת, מוזיקה שמחה, קוקטיילים וצ’ייסרים מקסיקניים וצוות המסעדה שיקבל אתכם מחופש ומאופר – כמו שצריך בפורים.
בין המנות שיצר השף גל וענונו: טאפסים, טאקוס ברבקואה, עם גוואקמולה , סלסה אננס שרוף וטוגראשי; לברק בטמפורה, טורטיות, אבוקדו, ליים, עלים ומתבלים מקסיקניים ועוד מנות וכמובן קוקטיילים.
אלי הורביץ 4 רחובות

פורים מקסיקני בבית גולדברג
בית גולדברג, בר האוכל ברוטשילד חוגג פורים עם טוויסט מקסיקני. בתוכנית: מרגריטות במגוון טעמים, אווירה שמחה ואנרגיות שיגרמו לכם לרקוד.
בין המנות: קרודו Tulum -טורטיה טונה, פיקו די גאיו, אבוקדו וצ׳יפוטלה ; ג׳מבו שרימפס בגריל, תירס מעושן סלסה של חלפניו ליים; טאקו טרטר בקר - חלפניו כבוש, כוסברה, שום קונפי שמן צ׳יפוטלה ומנצ׳גו.
רוטשילד 35 תל אביב
סלון יווני פותחים טברנה עוד יותר שמחה
קבוצת סלון יווני שרק לאחרונה הכפילה את מספר המסעדות שלה ברחבי הארץ, תחגוג את חג הפורים בארבעת המסעדות שלה. – הרצליה, ראשל״צ, זכרון יעקב וירושלים!
במהלך סוף השבוע של פורים יופיעו במסעדות זמרים ונגנים מיוון וגם תחגג מסיבה עם דיג׳יי, תחרות תחפושות, אווירה חגיגית וכמובן ספיישלים מהמטבח של השף גיא פרץ וגם קוקטייל מיוחד.
לאתר ולהזמנות

רופטופ 98 מתחפש לטברנה יוונית
ברופטופ 98 החליטו לעשות שמח, ולהתחפש לטברנה יוונית, עם מנות מיוחדות של השף צביקה שטראוס מהמטבח היווני, קוקטיילים בסגנון יווני, הרבה אוזו, בוזוקי, תחפושות ושמח ושפע של מזטים במחיר של 6 צלחות ב-100 שקלים; קרפציו אינטיאס על לאבנה; סיגר דגים; סלט יווני קלאסי וגבינת דותן וכמובן סופלאקי.
חמישי-שישי, 13-14.03.2025, מלון מאייר האוס, קומה 5
מסעדת Pop & Pope מתחפשת למסעדה יפנית מסורתית
לכבוד חג הפורים במסעדת פופ אנד פופ מארחים את מותג הוודקה HAKU לחגיגה יפנית אמיתית, עם מנות בסגנון יפני שמשלבות בתוכן גם את הוודקה. בנוסף במסעדה תהיה תפאורה יפנית, מוזיקה יפנית ואווירה היישר מיפן הרחוקה.
בין המנות: טורו טונה אטריות סובה על להבה פתוחה ושניצל טונקצו; קרפ HAKU עם וניל, רוטב וודקה, שוקולד לבן ואבקת מאצ׳ה ועוד מנות.
13-15.03.2025, חמישי- מוצ״ש (כולל הבראנץ׳).
מגדלי הארבעה, בניין דרומי קומה 14, הארבעה 28, תל אביב.
דלי אסייאתי חוגגת במשתה פורים
לקראת פורים , מסעדת "דלי אסייתי" בהוד השרון, תציע מסיבה של מנות ואלכוהול, על מנת לקיים את מצוות "עד לא ידע".
החל מה-13 למרץ ועד ה-15 למרץ, לאורך כל סוף השבוע של חג הפורים, יחגגו בדלי אסיאתי את חג הפורים עם מוזיקה, קישוטים ותחפושות צבעוניות.
בנוסף לאווירה החגיגית, דלי אסייתי מציעה לכל לקוחותיה מבצע של 1 + 1 על כל הצ'ייסרים! ואין דרך טובה יותר להתחיל חגיגה מאשר צ'ייסר.
להזמנות מקום. הבנים 15, הוד-השרון
אומניה בראסרי חוגגת משתה פורים
אומניה בראסרי, מסעדת הבשרים- גלילית מקבוצת אנגוס- דבאח, חוגגת את חג הפורים במסיבה בכיכר גבעון, ומשיקה ליין קבלות שבת שמחות, עם דיג'יי ומשתה בשרי משובח, שיתקיים מדי יום שישי.
האירוע הראשון יתקיים בפורים, במסעדה ומחוצה לה בכיכר גבעון ביום שישי, 14.3 החל מהשעה 13:00 ועד שעות הערב, עם אווירה שמחה, מוזיקה חיה וטעמים משובחים.
כיכר גבעון תל אביב