טירוף אמריקאי! הדיינר הענק של קוקה קולה מגיע לתל אביב ל- 3 ימים בלבד
15 אלף איש כבר נרשמו לחוויית האוכל מבית קוקה קולה עם שלושה ימי דיינר אמריקאי, שפע של מנות מושחתות שיכינו שפים ישראלים והופעות חיות

אמריקה מעולם לא היתה קרובה כל כך.
האנגר 11 בתל אביב עומד לארח, לשלושה ימים עמוסים במיוחד, את כל השפע שיש למטבח האמריקאי הקלאסי להציע.
ההאנגר יהפוך למתחם דיינר אמריקאי ענק מבית קוקה קולה עם כל השואו והשחיתות.
מה בתוכנית?
הדיינר ישתף פעולה בין ארבעה מהשפים המובילים בישראל: אבי ביטון, גיא גמזו, מושיק רוט והקונדיטורים הירושלמים קרן ואיציק קדוש. כל אחד מהם פיתח תפריט ייחודי במיוחד עבור האירוע, בהשראת דיינרים אמריקניים מיתולוגיים.
השף גיא גמזו יכין קריספי צ'יקן קורנפלקס בורגר ומנת אסאדו מפורק.
השף עטור המישלן מושיק רוט יכין לוקוס באפלו ווינגס סטייל וכנפי עוף ברוטב ברביקיו בסגנון ניו אורלינס.
השף אבי ביטון יכין המבורגר וטבעות בצל ונקניקייה בסגנון סלופי ג'ו.
והקונדיטורים קרן ואיציק קדוש יכינו גלידת סאנדיי קדוש חלבית וצ'ילנאט קדוש פרווה.

כל המזון יוגש בכלים מתכלים, ובמתחם יוצבו מכונות אוטומטיות לאיסוף ומחזור של מכלי משקה.
מלבד לאוכל, הדיינר יציע גם הופעות חיות בכל אחד מימי הפעילות: להקת פול טראנק תופיע בערב הראשון, רד בנד בערב השני, ומרצדס בנד בערב השלישי.
ההרשמה להפנינג הקולינרי נפתחה ב-15 במרץ הפכה לתופעה ויראלית של ממש - תוך שעות בודדות נרשמו כ-15 אלף איש, וכל הכרטיסים לסבבי האירוח המקוריים אזלו.
לנוכח הביקוש העצום, הוחלט להוסיף סבבי אירוח נוספים במהלך שלושת ימי הפעילות, כאשר מכסת כרטיסים חדשה כבר זמינה לציבור.
כמה עולה ומתי?
הדיינר יפעל בתאריכים רביעי וחמישי ה-25-26 במרץ בין השעות 16:00-00:00, וב-27 במרץ, יום שישי, בין השעות 16:00-01:00. הכניסה ללא עלות ומותנית בהרשמה מראש דרך אתר טיקטמאסטר.