״התקדמות דרמטית״: שדה״ת בינלאומי חדש יוקם בנבטים בתוך כ-7 שנים
ועדת הכלכלה אישרה את הצעת החוק להקמת שדה תעופה בנבטים בדרך לקריאה שנייה ושלישית בכנסת. הוועדה אישרה הוראות ותקנות שיחייבו את משרדי הממשלה לקידום מיידי של נבטים כחלופה המועדפת והבלעדית במטרה לאפשר את הקמת השדה במהירות האפשרית

ועדת הכלכלה של הכנסת אישרה היום (ראשון, 23.3) את נוסח הצעת החוק להקמת שדה התעופה הבינלאומי בנבטים, כהכנה לקראת קריאה שנייה ושלישית.
מדוברות מטה הנגב נמסר כי ״מדובר באבן דרך משמעותית במאבק הציבורי רחב ההיקף להקמת שדה תעופה בדרום הארץ – מאבק שמובילים במשותף תושבי הנגב ותושבי עמק יזרעאל.״
במהלך הדיון, אישרה הוועדה שורת הוראות ותקנות שיחייבו את משרדי הממשלה לפעול ברוח החוק, תוך קידום מיידי של נבטים כחלופה המועדפת והבלעדית – במטרה לאפשר את הקמת השדה במהירות האפשרית.
את ההצעה יזמו חברי הכנסת אלמוג כהן (עוצמה יהודית), רם בן ברק (יש עתיד), שלום דנינו (הליכוד), נעמה לזימי (הדמוקרטים), לצד שותפות ושותפים נוספים מסיעות הכנסת השונות. היוזמה זוכה לתמיכת למעלה מ-80 חברי כנסת ושרים ממשרדי התחבורה, הכלכלה, הגנת הסביבה, הבינוי והשיכון ועוד.
יו"ר ועדת הכלכלה, ח"כ דוד ביטן, הבהיר כי בכוונתו להביא את ההצעה להצבעה במליאת הכנסת כבר בשבוע הבא – גם אם יוגשו התנגדויות נוספות בימים הקרובים.
במטה המאבק המשותף "הנגב ממריא מנבטים" בירכו על ההתקדמות ואמרו:
"נבטים הוא הפתרון הנכון – ביטחונית, כלכלית, חברתית וסביבתית. אנו מודים לחברי הכנסת על הרגע המשמעותי הזה, אך מבינים היטב: הדרך עוד רצופה באתגרים."
גם ראש עיריית דימונה, בני ביטון, שנכח בדיון, הצטרף לברכות: "הצעת החוק הזו דרמטית לעתיד הנגב, ששבע מהבטחות ריקות במשך שנים. שדה תעופה בנבטים הוא מנוע תעסוקתי וכלכלי שיכול לשנות את פני האזור. התמיכה הרחבה רק מוכיחה שיש הבנה אמיתית – הנגב הוא עתיד מדינת ישראל."
הצעת החוק להקמת שדה התעופה בנבטים נתפסת כהזדמנות היסטורית לא רק עבור הדרום, אלא עבור כלל תושבי המדינה. היא צפויה לחסוך את הפגיעה החקלאית והפינוי התושבים בעמק יזרעאל, להקל על עומסי הרעש באזור המרכז, ובעיקר – לחזק את הנגב באמצעות אלפי מקומות עבודה, פיתוח תשתיות, השקעות מקומיות והגירה חיובית.
אם תאושר, עשויה ההצעה להפוך את נבטים למוקד תחבורה בין-לאומי – ולמקם את הנגב כלב הפועם הבא של מדינת ישראל.