קהילת הבהאים חגגה את ראש השנה הבהאי באירוע חגיגי בירושלים
מאות אורחים השתתפו באירוע במלון מצודת דוד, שכלל נאומים, הופעות וארוחת ערב תרבותית ברוח של אחדות ותקווה
צילום: מרגריטה בל חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
הקהילה הבהאית הבינלאומית קיימה השבוע חגיגה מיוחדת לציון נורוז – ראש השנה הבהאי – במלון מצודת דוד בירושלים.
לאירוע הוזמנו מאות משתתפים, בהם דיפלומטים, אנשי אקדמיה, מנהיגים רוחניים, פעילים חברתיים ואורחים מכל רחבי הארץ והעולם.
הערב נפתח בברכתו של מזכ"ל הקהילה, שהזכיר את משמעותו העמוקה של נורוז כיום של התחדשות, תקווה והתחלה חדשה – לא רק ברמה האישית, אלא גם כחזון לעולם מאוחד וצודק יותר.
בהמשך הערב נשמעו נאומים נוספים שעסקו בערכים המרכזיים של הדת הבהאית: שלום עולמי, הרמוניה בין הדתות ושירות לאנושות.
Dr. David Rutstein, the Secretary - General of the Baha'i International Community and his wife, Yoram Naor, Honorary Consul General of Belizeמופעי מוזיקה מסורתית ודקלומים פיוטיים העניקו ממד תרבותי מרגש לערב, שהיה באווירה של רוחניות והשראה.
המשתתפים נהנו מארוחת ערב עשירה שכללה מנות מגוונות ממטבחים שונים – סמל לערך "האחדות בגיוון" שבלב האמונה הבהאית.
מארגני האירוע מציינים כי האירוע שימש גם כפלטפורמה לשיח משמעותי בין קהילות ואנשי רוח, ולקידום דיאלוג בין-דתי ושיתופי פעולה חוצי גבולות באווירה מזמינה ומלאת תקווה לעתיד.
In the middle: Mrs. Tracey Freeman, Representatives of the Baha'i International Community based in Jerusalem, Dr. Margarita Bel, Chief Innovation Officer, Easy Cyber
צילום: מרגריטה בל





