תל אביב 13°c
ניו יורק 6°c
לונדון 4°c
פריז 4°c
ברלין 6°c
אתונה 12°c
לרנקה 15°c
אא

בלי טיפת חמץ ועם שפע טעמים. המסעדות שפתוחות בחול המועד

לא מעט מסעדות החליטו להכשיר את המטבח שלהן ולהישאר פתוחות לאורך כל חול המועד עם תפריטים מושקעים. הנה כמה המלצות חמות. חג שמח וטעים שיהיה

רופטופ מלון ממילא רופטופ מלון ממילא. צילום דניאל לילה

השנה חול המועד נמשך שבוע שלם, מה שמספק ללא מעט אנשים את היכולת לצאת וליהנות מארוחות ערב וצהריים לאורך החג ולחפש מסעדות שהכשירו את עצמן לפסח.
מצאנו לכם כמה המלצות טעימות במיוחד, כולל בר יין נהדר. חג שמח וטעים.

טברנה דל מאר של השף טום אביב | תל אביב

המסעדה הכשרה והמדוברת של השף טום אביב, בשוק הכרמל, כבר מזמן הפכה לדבר הכי שמח בתל אביב ולא רק לאוכלי הכשר. המסעדה מציעה תפריט דגים וירקות המגיעים היישר מהשוק והופכים למנות המשקפים את מסעותיו של טום אביב בעולם.

בין המנות: טרטר טונה עם גספצ'ו של האבטיח הראשון של העונה, ארנצ'יני מצה ברייט, שניצל סלמון בקמח מצה, באבא גנוש מפורק עם חלומי ודבש צ'ילי שאטה ועוד.
בנוסף יוצע בצהריים עסקיות מיוחדות של סדר פסח שלצידן יוצע אלכוהול כשר לחג.

הכרמל 11 שוק הכרמל תל אביב.
שעות פתיחה בחול המועד פסח: ימים א-'ה' 12:00-23:00, שישי החל מ10:00 ועד כניסת השבת.

טברנה דל מאר טום אביבטום אביב צילום יונתן בן חיים

פליים | תל אביב

מסעדת השף FLAME במלון קרלטון תל אביב, בהובלת השף אורן אסידו, היא מסעדת "אש גלויה" הראשונה בישראל והמסעדה הכשרה הראשונה בעולם. כל המנות, ללא יוצא מן הכלל, עוברות תהליכי בישול באש גלויה, ראשונות, עיקריות ואפילו קינוחים. מטבח המסעדה הוא מטבח פתוח לעיני הסועדים, ובו ג'וספר שעובד על ידי גחלי עץ אלון ואש חיה, לצד פאריז'ה, גריל גחלים דרום אמריקאי.

בין המנות שיוגשו: כרישה צלויה בגחלים, שמן זית ומלח סלרי; סשימי טונה, גסטריק תותים, פונזו הדרים, פינגר ליים; סיח עוף שיפוד פרגית, ליה ובצל סגול, גלייז שאטה, סלסה עגבניות גריל; ספייריבס טלה בוקצ'וי וירוקים ועוד. בהשגחת רבנות תל אביב.
מלון קרלטון - אליעזר פרי 10, תל אביב.
שעות פתיחה בחול המועד פסח: החל מיום שני 14.4.2025 ועד יום חמישי 17.4.2025 מהשעה 18:00 ועד אחרון הלקוחות.

פליים מסעדה כשרה לפסחפליים איתיאל ציון


הטייסטינג רום | תל אביב

הטייסטינג רום הוא בר יין קונספטואלי אשר ממוקם במבנה טמפלרי בפארק שרונה תל אביב. המקום מציע מציע חווית בילוי ייחודית של שתיית יינות משובחים שמתאימה מאד לכאלו שעוד לא גילו מהו היין המועדף עליהם ורוצים להתנסות במגוון רחב של יינות. מקבלים כרטיס מגנטי, לוקחים כוס יין ומוזגים ממגוון היינות באופן עצמאי מתוך מערכות מזיגה אוטומטיות וחדשניות המונעות מהיין להתחמצן לאחר שנפתח, בכל רגע נתון 32 יינות שונים ממתינים לטעימה, בחצי כוס או בכוס. ניתן גם להזמין בקבוק יין לשולחן מתוך מגוון של מעל 400 יינות כשרים מהארץ ומהעולם, ממעל 30 יקבים שונים.
בין המנות :קרפצ׳יו סלק, סשימי סלמון, פלטת גבינות, סלמון מאודה במעטפה ועוד מנות שהותאמו לפסח. המקום בהשגחה של צהר לפסח.
רח' אליעזר קפלן 36, שרונה, תל-אביב להזמנת מקום: 3-5333213 0
שעות פתיחה במהלך חול המועד פסח: החל מיום ראשון (13.4.2025) בשעה 21:00 ועד יום חמישי 17.4.2025 מהשעה 17:00 ועד אחרון הלקוחות.

טייסטינג רוםטייסטינג רום. צילום חיים יוסף

דריה | תל אביב

המסעדה, שנחשבת לאחת המסעדות הכשרות הטובות בעיר, תגיש תפריט בשרי ודגים כשר לפסח וללא קטניות בסטייל וטעמים המיוחדים של המקום.
בין המנות: מגוון מנות של דגים נאים, פילה בקר, רוסטביף סינטה על קרם חציל, ועוד.
מומלץ להזמין מקום מראש. לאוכלי שרויה, בהשגחת רבנות תל אביב.
הירקון 205, מלון הילטון, תל אביב , טל. 03-5202127.
שעות פתיחה בימי חול המועד: מ-18:00 מלבד שישי וערבי חג

מסעדת דריהמסעדת דריה. צילום אוהד קב

מסעדת הבשר פסאדור | תל אביב

מסעדת פסאדור, הממוקמת בלב תל אביב, מזמינה את חובבי הבשר והחגיגות להצטרף לערב מיוחד לכבוד פסח, שכולו אוכל טוב ואווירה מרימה. המסעדה תציע חוויה קולינרית לחול המועד במחיר 280 ₪ לסועד. הארוחה כוללת את תפריט הבשרים הקבוע, קינוחים מותאמים לפסח (בתוספת תשלום). שתייה קלה, ויין – ללא הגבלה בתוספת של 40 ₪ לסועד.

בין המנות: פיקנייה ברזילאית, אסאדו מעושן, אווז מפורק, סטייק אנטרקוט, פריים ריב צלוי בחום ישיר על גריל פחמים לוהט באיטיות ועוד. לצד הבשרים, מוגשות תוספות כמו סלט עלים, ירקות מהטאבון, וסלט כרוב בתיבול ייחודי. בהשגחת רבנות תל אביב.
רחוב יגאל אלון 94, תל אביב.
שעות פתיחה בחול המועד: מוצ"ש 12.4.2025 ועד מוצ"ש 19.4.25 מהשעה 17:00 ועד אחרון הלקוחות. (מוצ"ש בצאת שבת).

מסעדת פסאדורפסאדור אסף קרלה

ספורה | תל אביב

כשר על גגות תל אביב עם מסעדת הסושי הכשרה- ספורה, שתספק שפע של מנות סושי מהודקות וצבעוניות ומגוון מנות ראשונות וכמובן קוקטיילים מעולים.
בהשגחת הרבנות תל אביב.
מגדלי עזריאלי, הבניין העגול, קומה 49, תל אביב | 03-7714960
שעות פתיחה בחול המועד: מ-12:00 ועד אחרון הסועדים.

ספורה. אמיר מנחםספורה. אמיר מנחם

רופטופ מלון ממילא | ירושלים

על גג מלון ממילא, מול נוף פנורמי עוצר נשימה של ירושלים, נמצאת מסעדת השף רופטופ ממילא שמספקת חוויה ירושלמית ברמה בינלאומית וכשרות מוקפדת ללא חשש קטניות או שרויה.
המסעדה תציע תפריט שף מוקפד וכשר לפסח, המשלב בין מטבח מקומי בהשראה אסייתית, קוקטיילים מרעננים ואווירה קסומה.
מנה לדוגמא: פרים ריב על העצם- בוצ׳ר סטייק טומהוק, סטייק פרים ריב על העצם משויש ומיושן במקררי המלח של מלון ממילא, צלוי על גריל פחמי עצי תפוחים, מוגש על בוצ'ר עץ לצד קונפי שום, קרעי תפוח אדמה בצ'ימיצ'ורי וירקות גריל
שלמה המלך 11, ירושלים.
שעות פעילות בחול המועד: ימי א'-ה': 18:00-23:00, יום ו'-ש' תפריט שבת: 13:00-22:00

רופטופ מלון ממילארופטופ מלון ממילא. צילום דניאל לילה

מסעדת צדקיהו | ירושלים

מסעדת צדקיהו היא מוסד הקולינרי הירושלמי הפועל מאז 1992 בירושלים המציע אוכל ביתי וטעמים ירושלמים כבר שנים רבות. במהלך חול המועד פסח המסעדה תמשיך להציע את כל המגוון הרחב והאהוב של המנות המוכרות, במתכונת כשרה לפסח, בשרים על הגריל, סלטים טריים המוכנים מידי יום לפתיחת שולחן וכן ממנות ספיישל שהותאמו במיוחד לפסח, לצד מצות ולאפות ללא גלוטן בתוספת תשלום.
יד חרוצים 21, תלפיות, טלפון: 02-6733379. בהשגחת רבנות ירושלים.
שעות פעילות בחול המועד: ראשון עד חמישי: 12:00-23:00, מוצ"ש: החל משעה לאחר צאת השבת – 24:00.

מסעדת צדקיהוצדקיהו. צילום: נתנאל ישראל

הרברט סמואל, הרצליה

המסעדה שהצליחה לא פעם לשלב בין כשרות ליוקרתיות, מגישה בחול המועד תפריט כשר לפסח ללא קטניות. הרברט סמואל באה להציע ארוחת וחווית מסעדת שף גם כשזה כשר לפסח והכל בשילוב חומרי גלם גבוהים ובשר מהקצביה של המקום.

בין המנות: סביצ'ה אינטיאס בגספאצ'ו עגבניות צהובות מהנגב; קבב לוקוס על משוויה עם יוגורט טבעוני; טרטר בקר עם איולי בצל ותפוחי אדמה ראטה; סינטה על פלדה לוהטת בציר פורט גלילי. בהשגחת רבנות הרצליה.
מלון ריץ קרלטון, השונית 4, הרצליה | 073-2037596

מסעדת הרברט סמואלמסעדת הרברט סמואל, צילום יונתן בן חיים

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: קולינריהפסחכשרמסעדות כשרותתל אביבירושלים

מאמרים נוספים

ניתן להשתמש בחצי המקלדת בכדי לנווט בין כפתורי הרכיב
",e=e.removeChild(e.firstChild)):"string"==typeof o.is?e=l.createElement(a,{is:o.is}):(e=l.createElement(a),"select"===a&&(l=e,o.multiple?l.multiple=!0:o.size&&(l.size=o.size))):e=l.createElementNS(e,a),e[Ni]=t,e[Pi]=o,Pl(e,t,!1,!1),t.stateNode=e,l=Ae(a,o),a){case"iframe":case"object":case"embed":Te("load",e),u=o;break;case"video":case"audio":for(u=0;u<$a.length;u++)Te($a[u],e);u=o;break;case"source":Te("error",e),u=o;break;case"img":case"image":case"link":Te("error",e),Te("load",e),u=o;break;case"form":Te("reset",e),Te("submit",e),u=o;break;case"details":Te("toggle",e),u=o;break;case"input":A(e,o),u=M(e,o),Te("invalid",e),Ie(n,"onChange");break;case"option":u=B(e,o);break;case"select":e._wrapperState={wasMultiple:!!o.multiple},u=Uo({},o,{value:void 0}),Te("invalid",e),Ie(n,"onChange");break;case"textarea":V(e,o),u=H(e,o),Te("invalid",e),Ie(n,"onChange");break;default:u=o}Me(a,u);var s=u;for(i in s)if(s.hasOwnProperty(i)){var c=s[i];"style"===i?ze(e,c):"dangerouslySetInnerHTML"===i?(c=c?c.__html:void 0,null!=c&&Aa(e,c)):"children"===i?"string"==typeof c?("textarea"!==a||""!==c)&&X(e,c):"number"==typeof c&&X(e,""+c):"suppressContentEditableWarning"!==i&&"suppressHydrationWarning"!==i&&"autoFocus"!==i&&(ea.hasOwnProperty(i)?null!=c&&Ie(n,i):null!=c&&x(e,i,c,l))}switch(a){case"input":L(e),j(e,o,!1);break;case"textarea":L(e),$(e);break;case"option":null!=o.value&&e.setAttribute("value",""+P(o.value));break;case"select":e.multiple=!!o.multiple,n=o.value,null!=n?q(e,!!o.multiple,n,!1):null!=o.defaultValue&&q(e,!!o.multiple,o.defaultValue,!0);break;default:"function"==typeof u.onClick&&(e.onclick=Fe)}Ve(a,o)&&(t.effectTag|=4)}null!==t.ref&&(t.effectTag|=128)}return null;case 6:if(e&&null!=t.stateNode)Ll(e,t,e.memoizedProps,o);else{if("string"!=typeof o&&null===t.stateNode)throw Error(r(166));n=yn(yu.current),yn(bu.current),Jn(t)?(n=t.stateNode,o=t.memoizedProps,n[Ni]=t,n.nodeValue!==o&&(t.effectTag|=4)):(n=(9===n.nodeType?n:n.ownerDocument).createTextNode(o),n[Ni]=t,t.stateNode=n)}return null;case 13:return zt(vu),o=t.memoizedState,0!==(64&t.effectTag)?(t.expirationTime=n,t):(n=null!==o,o=!1,null===e?void 0!==t.memoizedProps.fallback&&Jn(t):(a=e.memoizedState,o=null!==a,n||null===a||(a=e.child.sibling,null!==a&&(i=t.firstEffect,null!==i?(t.firstEffect=a,a.nextEffect=i):(t.firstEffect=t.lastEffect=a,a.nextEffect=null),a.effectTag=8))),n&&!o&&0!==(2&t.mode)&&(null===e&&!0!==t.memoizedProps.unstable_avoidThisFallback||0!==(1&vu.current)?rs===Qu&&(rs=Yu):(rs!==Qu&&rs!==Yu||(rs=Gu),0!==us&&null!==es&&(To(es,ns),Co(es,us)))),(n||o)&&(t.effectTag|=4),null);case 4:return wn(),Ol(t),null;case 10:return Zt(t),null;case 17:return It(t.type)&&Ft(),null;case 19:if(zt(vu),o=t.memoizedState,null===o)return null;if(a=0!==(64&t.effectTag),i=o.rendering,null===i){if(a)mr(o,!1);else if(rs!==Qu||null!==e&&0!==(64&e.effectTag))for(i=t.child;null!==i;){if(e=_n(i),null!==e){for(t.effectTag|=64,mr(o,!1),a=e.updateQueue,null!==a&&(t.updateQueue=a,t.effectTag|=4),null===o.lastEffect&&(t.firstEffect=null),t.lastEffect=o.lastEffect,o=t.child;null!==o;)a=o,i=n,a.effectTag&=2,a.nextEffect=null,a.firstEffect=null,a.lastEffect=null,e=a.alternate,null===e?(a.childExpirationTime=0,a.expirationTime=i,a.child=null,a.memoizedProps=null,a.memoizedState=null,a.updateQueue=null,a.dependencies=null):(a.childExpirationTime=e.childExpirationTime,a.expirationTime=e.expirationTime,a.child=e.child,a.memoizedProps=e.memoizedProps,a.memoizedState=e.memoizedState,a.updateQueue=e.updateQueue,i=e.dependencies,a.dependencies=null===i?null:{expirationTime:i.expirationTime,firstContext:i.firstContext,responders:i.responders}),o=o.sibling;return Mt(vu,1&vu.current|2),t.child}i=i.sibling}}else{if(!a)if(e=_n(i),null!==e){if(t.effectTag|=64,a=!0,n=e.updateQueue,null!==n&&(t.updateQueue=n,t.effectTag|=4),mr(o,!0),null===o.tail&&"hidden"===o.tailMode&&!i.alternate)return t=t.lastEffect=o.lastEffect,null!==t&&(t.nextEffect=null),null}else 2*ru()-o.renderingStartTime>o.tailExpiration&&1t)&&vs.set(e,t)))}}function Ur(e,t){e.expirationTimee?n:e,2>=e&&t!==e?0:e}function qr(e){if(0!==e.lastExpiredTime)e.callbackExpirationTime=1073741823,e.callbackPriority=99,e.callbackNode=$t(Vr.bind(null,e));else{var t=Br(e),n=e.callbackNode;if(0===t)null!==n&&(e.callbackNode=null,e.callbackExpirationTime=0,e.callbackPriority=90);else{var r=Fr();if(1073741823===t?r=99:1===t||2===t?r=95:(r=10*(1073741821-t)-10*(1073741821-r),r=0>=r?99:250>=r?98:5250>=r?97:95),null!==n){var o=e.callbackPriority;if(e.callbackExpirationTime===t&&o>=r)return;n!==Yl&&Bl(n)}e.callbackExpirationTime=t,e.callbackPriority=r,t=1073741823===t?$t(Vr.bind(null,e)):Wt(r,Hr.bind(null,e),{timeout:10*(1073741821-t)-ru()}),e.callbackNode=t}}}function Hr(e,t){if(ks=0,t)return t=Fr(),No(e,t),qr(e),null;var n=Br(e);if(0!==n){if(t=e.callbackNode,(Ju&(Wu|$u))!==Hu)throw Error(r(327));if(lo(),e===es&&n===ns||Kr(e,n),null!==ts){var o=Ju;Ju|=Wu;for(var a=Yr();;)try{eo();break}catch(t){Xr(e,t)}if(Gt(),Ju=o,Bu.current=a,rs===Ku)throw t=os,Kr(e,n),To(e,n),qr(e),t;if(null===ts)switch(a=e.finishedWork=e.current.alternate,e.finishedExpirationTime=n,o=rs,es=null,o){case Qu:case Ku:throw Error(r(345));case Xu:No(e,2=n){e.lastPingedTime=n,Kr(e,n);break}}if(i=Br(e),0!==i&&i!==n)break;if(0!==o&&o!==n){e.lastPingedTime=o;break}e.timeoutHandle=Si(oo.bind(null,e),a);break}oo(e);break;case Gu:if(To(e,n),o=e.lastSuspendedTime,n===o&&(e.nextKnownPendingLevel=ro(a)),ss&&(a=e.lastPingedTime,0===a||a>=n)){e.lastPingedTime=n,Kr(e,n);break}if(a=Br(e),0!==a&&a!==n)break;if(0!==o&&o!==n){e.lastPingedTime=o;break}if(1073741823!==is?o=10*(1073741821-is)-ru():1073741823===as?o=0:(o=10*(1073741821-as)-5e3,a=ru(),n=10*(1073741821-n)-a,o=a-o,0>o&&(o=0),o=(120>o?120:480>o?480:1080>o?1080:1920>o?1920:3e3>o?3e3:4320>o?4320:1960*Uu(o/1960))-o,n=o?o=0:(a=0|l.busyDelayMs,i=ru()-(10*(1073741821-i)-(0|l.timeoutMs||5e3)),o=i<=a?0:a+o-i),10 component higher in the tree to provide a loading indicator or placeholder to display."+N(i))}rs!==Zu&&(rs=Xu),l=yr(l,i),f=a;do{switch(f.tag){case 3:u=l,f.effectTag|=4096,f.expirationTime=t;var w=Ar(f,u,t);ln(f,w); break e;case 1:u=l;var E=f.type,k=f.stateNode;if(0===(64&f.effectTag)&&("function"==typeof E.getDerivedStateFromError||null!==k&&"function"==typeof k.componentDidCatch&&(null===ms||!ms.has(k)))){f.effectTag|=4096,f.expirationTime=t;var _=Ir(f,u,t);ln(f,_);break e}}f=f.return}while(null!==f)}ts=no(ts)}catch(e){t=e;continue}break}}function Yr(){var e=Bu.current;return Bu.current=Cu,null===e?Cu:e}function Gr(e,t){eus&&(us=e)}function Jr(){for(;null!==ts;)ts=to(ts)}function eo(){for(;null!==ts&&!Gl();)ts=to(ts)}function to(e){var t=Fu(e.alternate,e,ns);return e.memoizedProps=e.pendingProps,null===t&&(t=no(e)),qu.current=null,t}function no(e){ts=e;do{var t=ts.alternate;if(e=ts.return,0===(2048&ts.effectTag)){if(t=br(t,ts,ns),1===ns||1!==ts.childExpirationTime){for(var n=0,r=ts.child;null!==r;){var o=r.expirationTime,a=r.childExpirationTime;o>n&&(n=o),a>n&&(n=a),r=r.sibling}ts.childExpirationTime=n}if(null!==t)return t;null!==e&&0===(2048&e.effectTag)&&(null===e.firstEffect&&(e.firstEffect=ts.firstEffect),null!==ts.lastEffect&&(null!==e.lastEffect&&(e.lastEffect.nextEffect=ts.firstEffect),e.lastEffect=ts.lastEffect),1e?t:e}function oo(e){var t=qt();return Vt(99,ao.bind(null,e,t)),null}function ao(e,t){do lo();while(null!==gs);if((Ju&(Wu|$u))!==Hu)throw Error(r(327));var n=e.finishedWork,o=e.finishedExpirationTime;if(null===n)return null;if(e.finishedWork=null,e.finishedExpirationTime=0,n===e.current)throw Error(r(177));e.callbackNode=null,e.callbackExpirationTime=0,e.callbackPriority=90,e.nextKnownPendingLevel=0;var a=ro(n);if(e.firstPendingTime=a,o<=e.lastSuspendedTime?e.firstSuspendedTime=e.lastSuspendedTime=e.nextKnownPendingLevel=0:o<=e.firstSuspendedTime&&(e.firstSuspendedTime=o-1),o<=e.lastPingedTime&&(e.lastPingedTime=0),o<=e.lastExpiredTime&&(e.lastExpiredTime=0),e===es&&(ts=es=null,ns=0),1u&&(c=u,u=l,l=c),c=Ue(w,l),f=Ue(w,u),c&&f&&(1!==k.rangeCount||k.anchorNode!==c.node||k.anchorOffset!==c.offset||k.focusNode!==f.node||k.focusOffset!==f.offset)&&(E=E.createRange(),E.setStart(c.node,c.offset),k.removeAllRanges(),l>u?(k.addRange(E),k.extend(f.node,f.offset)):(E.setEnd(f.node,f.offset),k.addRange(E)))))),E=[];for(k=w;k=k.parentNode;)1===k.nodeType&&E.push({element:k,left:k.scrollLeft,top:k.scrollTop});for("function"==typeof w.focus&&w.focus(),w=0;w=t&&e<=t}function To(e,t){var n=e.firstSuspendedTime,r=e.lastSuspendedTime;nt||0===n)&&(e.lastSuspendedTime=t),t<=e.lastPingedTime&&(e.lastPingedTime=0),t<=e.lastExpiredTime&&(e.lastExpiredTime=0)}function Co(e,t){t>e.firstPendingTime&&(e.firstPendingTime=t);var n=e.firstSuspendedTime;0!==n&&(t>=n?e.firstSuspendedTime=e.lastSuspendedTime=e.nextKnownPendingLevel=0:t>=e.lastSuspendedTime&&(e.lastSuspendedTime=t+1),t>e.nextKnownPendingLevel&&(e.nextKnownPendingLevel=t))}function No(e,t){var n=e.lastExpiredTime;(0===n||n>t)&&(e.lastExpiredTime=t)}function Po(e,t,n,o){var a=t.current,i=Fr(),l=su.suspense;i=jr(i,a,l);e:if(n){n=n._reactInternalFiber;t:{if(J(n)!==n||1!==n.tag)throw Error(r(170));var u=n;do{switch(u.tag){case 3:u=u.stateNode.context;break t;case 1:if(It(u.type)){u=u.stateNode.__reactInternalMemoizedMergedChildContext;break t}}u=u.return}while(null!==u);throw Error(r(171))}if(1===n.tag){var s=n.type;if(It(s)){n=Dt(n,s,u);break e}}n=u}else n=Al;return null===t.context?t.context=n:t.pendingContext=n,t=on(i,l),t.payload={element:e},o=void 0===o?null:o,null!==o&&(t.callback=o),an(a,t),Dr(a,i),i}function Oo(e){if(e=e.current,!e.child)return null;switch(e.child.tag){case 5:return e.child.stateNode;default:return e.child.stateNode}}function Ro(e,t){e=e.memoizedState,null!==e&&null!==e.dehydrated&&e.retryTime