תל אביב 24°c
ניו יורק 26°c
לונדון 14°c
פריז 17°c
ברלין 15°c
אתונה 23°c
לרנקה 23°c
דווחו לנו
אא

יונייטד חושפת: התרחבות ענק, יעדים חדשים והשקעה של 2.6 מיליארד דולר באחת מהערים האהובות בארה״ב

אלפי עובדים חדשים, עשרות יעדים בינלאומיים חדשים ופרויקט תשתיות ענק: United הופכת את אחד מבסיסיה לשער עולמי חדש ומוביל, כשהיא גם חברת התעופה האמריקאית היחידה שמפעילה טיסות ישירות ממנו לאירופה, עם עשרות טיסות יומיות לערים מרכזיות

סאן פרנסיסקו. צילום: Shutterstock סאן פרנסיסקו. צילום: Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

חברת United Airlines הכריזה כי תגדיל את היקף פעילותה בנמל התעופה של סן פרנסיסקו (SFO) ב־20% במהלך שנת 2025 – כחלק מאסטרטגיה ארוכת טווח להפוך את השדה לשער הגלובלי המוביל שלה בחוף המערבי.

המהלך מציב את יונייטד ברמות פעילות שגבוהות מהתקופה שלפני המגפה, עם גידול של 6% מאז 2019, ו־20% ביחס לשנה שעברה. הקיץ הקרוב יציע לנוסעים כ־300 טיסות יומיות מ-SFO, יותר מכל חברה אחרת באזור המפרץ.

יונייטד מפעילה כיום טיסות ל־111 יעדים ברחבי העולם מסן פרנסיסקו, ובארבע השנים האחרונות הוסיפה 11 יעדים בינלאומיים חדשים ו־9 יעדים מקומיים – כולל טיסות חוזרות לניו אורלינס, קנזס סיטי ודטרויט, וטיסות חדשות לסן חוזה בקוסטה ריקה ולעיר פנמה.

מטוס יונייטד בנתבמטוס יונייטד בנתב

בין התוספות הבולטות ב־2024–2025:

חידוש קווים לבנגקוק והו צ’י מין דרך הונג קונג

טיסה עונתית לאדלייד באוסטרליה

טיסה שנייה יומית למנילה

קווים חדשים לבליז ומונטריי במקסיקו

תוספת תדירויות לקנקון, לוס קאבוס ופוארטו ויארטה

יונייטד היא גם החברה האמריקאית היחידה שמפעילה טיסות ישירות לאירופה מ־SFO, עם 11 טיסות יומיות ל־8 יעדים – כולל ברצלונה, רומא ולונדון.

השקעה בתשתיות ובתעסוקה

כחלק מהתרחבותה, יונייטד משקיעה 2.6 מיליארד דולר בפרויקט מודרניזציה רחב היקף של טרמינל 3, שיכלול שערים חדשים למטוסים רחבי גוף, טרקלינים חדשים, שטחי מסחר, לובי משודרג ומערכות בידוק מתקדמות.

במקביל, החברה מעבה את כוח האדם המקומי שלה: בשנת 2024 גויסו למעלה מ־1,600 עובדים חדשים, וב־2025 מתוכננים להתווסף עוד 1,200.

חדשנות בשמיים

יונייטד תפעיל בחלק ניכר מהטיסות Wi-Fi מהיר מבית Starlink, שיושק בחינם לחברי MileagePlus בטיסות נבחרות, עוד מציגה החברה מונית אווירית חשמלית (Midnight) בשיתוף חברת Archer ושילוב טכנולוגיות Apple באפליקציה – כולל שימוש ב-AirTag לאיתור מזוודות.

לדברי מנכ"ל יונייטד, סקוט קירבי: "הצמיחה בנמל התעופה של סאן פרנסיסקו SFO, היא תוצאה ישירה של אסטרטגיית הרשת השאפתנית שלנו. אנחנו ממשיכים לחדש, להוביל ולבנות חוויית טיסה עולמית שאין לה תחרות."

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: יונייטד איירליינסיונייטדunited

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: