חגיגות פראיות: השפים הצעירים שמוכיחים שהם כאן כדי להישאר חוגגים עם תפריט מיוחד בסופ"ש הקרוב
השפים של מסעדת פרא עברו שלהי קורונה, קטילות של מבקרים, מלחמה, פנקייק אייקוני ולמרות הכל הם שרדו 4 שנים כדי להוכיח לכל מי שלא האמין בהם שהם לא הולכים לאף מקום

מסעדת פרא בת 4.
4 שנים זה נצח בחיי מסעדה, ועוד 4 שנים שכוללות כתבות לא תמיד מפרגנות, מבצע צבאי, מחסור בכח אדם, עליית מחירים ואז כאתגר אחרון – מלחמה ארוכה מידי.
מאז שנפתחה בתקופת פוסט המגיפה ההיא - מסעדת פרא עברה עריכות, שיפורים, שינויים אך יותר מהכל היא התבגרה. וזה דורש סוג של חגיגה.
אי אפשר לשכוח את הפתיחה של פרא, כולם חיכו שהכל יחזור לקדמותו אחרי הקורונה, גל של שפים מוכשרים שטף את תל אביב ואביעד פלד ואורי שטיינברג, שהיו מחביבי רותי ברודו בהוטל מונטיפיורי, פנו לדרך חדשה ופתחו מסעדה פראית כמו השם
לצד ההתלהבות היו כאלו שלא התחברו לסגנון של פרא אבל לאט לאט, פרא הפכה לשם דבר לאוכל אחר ומעניין.
התפריטים של אורי ואביעד עונתיים עם תועפות של ירק שמככב בכל מנה ומוגש בשלל שילובים מעניינים, לחם של פרא שעשוי מחיטת חורסאן ונאפה במקום, כנפי העוף הממולאות בציר עוף והדרים ועוד.

גם לאנץ וגם פנקייק מפורסם
לציון אירועי 4 שנים, עמלו השפים והבעלים, אביעד פלד ואורי שטיינברג, על תפריט מנות ההיילטס מכל הארבע שנים אך לא רק. במשך יומיים, ולראשונה גם בשישי צהריים, יוגש לצד התפריט הקבוע (שגם בו חידושים והפתעות) תפריט המאגד את החשקים הקולינריים של השניים
"אנו פחות אוהבים לחגוג כי בלוח השנה מצויין כך או אחרת. אבל אנחנו בהחלט גאים במה שהצלחנו לייצר פה בפרא. יצרנו תפריט של 7 מנות חדשות לגמרי. אלה החשקים שלנו,".
בזמן ששטיינברג ופלד יהיו במטבח, תום וינד ועליזה שרגא ינהלו את הפלור ויארחו עם משקאות ליצירת חוויה שלמה ונכונה.
התפריט יכלול בין היתר: שלישיית אויסטרים צלויים ומח עצם / פאייה, שקדי עגל וים / צלע ג'ון דורי מטוגנת, רוטב טרטר / טרחון פרפר על פחם / אוסובוקו לוקוס / שניצל בטן אנטיאס וכמובן שאי אפשר בלי הפנקייק שכבר הפך לאייקון ועוד מתוקים.
מתי ואיפה: תפריט 4 שנים בפרא - 25-26.4, בשישי החל משעות הצהריים, נחלת בנימין 27, תל אביב
