תל אביב 13°c
ניו יורק 6°c
לונדון 4°c
פריז 4°c
ברלין 6°c
אתונה 12°c
לרנקה 15°c
אא

המהפכה הספרדית בתל אביב: השף שפותח בר קאוות מטריף בלב העיר

עוד לא התאוששנו מחגיגות יום העצמאות ובתל אביב כבר נפתח בר קאוות חדש, פופ אפ יין, תפריט טעימות זוגי בדיזינגוף, פסטיבל אוכל לעולים חדשים ואפילו בראנץ בחיפה מול הים

הלנה בר יין צילום ירון ברנר

אם עוד לא התאוששתם מיום העצמאות, אז תזכרו שיש עוד שבועות בפתח ועד אז סצנת האוכל ממשיכה להציע שפע של תפריטים מגרים, השקות ופסטיבלים של אוכל כדי שלרגע לא יהיה לכם משעמם.

קיץ ספרדי בהלנה: אויסטרים ביורו וקאוות מספרד

בר היין "הלנה" התל אביבי של השף גיא גמזו, מזמין את הקהל ליהנות מחוויה קולינרית מבעבעת ומשתלמת במיוחד עם בר קאווה, אויסטרים ביורו והאפי אוור כל השבוע.

החל מיום ראשון, ה-4 במאי, הבר שהביא את בשורת האויסטרים לעיר, יציע למשך שבוע אויסטרים טריים ביורו אחד בלבד בין 17:00-19:00, וישיק את ה"קאווה בר" אשר יציע תפריט קאוות חדש ומסעיר שיחשוף אתכם לעולם מבעבעים ספרדי חדש ועשיר.
וזה לא הכל, הלנה מותח את שעות הפעילות ויפתח את שעריו כבר ב-17:00 עם ההאפי אוור שמציע 30% הנחה על כל תפריט האוכל והשתייה, בכל יום בין השעות 17:00 ל-19:00.

הלנה בר יין, תרס"ט 6 תל אביב 4-10 במאי אויסטרים ביורו | 17:00-19:00 להזמנות

הלנה בר ייןצילום ירון ברנר

תפריט טעימות זוגי חדש בשה ויוי

ביסטרו הדגים ופירות הים "שה ויוי" בדיזינגוף, מציע תפריט טעימות זוגי שנבנה ע"י השף אסף גבאי שלוקח אתכם למסע קולינרי אל עומק הים ובמחיר משתלם.
התפריט כולל 10 מנות עם עיקרית לבחירה שמגיעות למרכז שולחן ומייצרים שילוב מדוייק בין דגים נאים, ירקות צלויים, פסטה טרייה, פירות ים וקינוח והכל במחיר של 250 ש"ח לסועד (ללא אלכוהול או שתייה).
בין המנות: אויסטרים מברטאן עם צ'ילי מותסס; סשימי דג ים חזרת לבנה ווינגרט תפוזי דם וטרטר דג ים עם איולי חמאה חומה ובריוש; אנדיב צלוי עם גבינת בושה עם פחם ואגוזי לוז; טורטליני ריקוטה וזעתר, דג ים בפחם עם אורז אסור וביסק סרטנים ועוד

תפריט טעימות זוגי - ימי ראשון עד רביעי בלבד, לצד התפריט הרגיל.
מסעדת "שה ויוי", דיזנגוף 190, תל אביב להזמנות

מסעדת AKA ויקב להט יוצאים בפופ אפ יין וקולינריה

יקב להט מהגליל העליון המערבי ומסעדת AKA התל אביבית, שבנחלת בנימין מזמינים אתכם לשלושה ערבי יין וקולינריה מיוחדים, בין התאריכים 4–6 במאי.
הערבים יציעו גם במסעדה וגם בבר היין בקומה השניה, תפריט יין של יקב להט הכולל שלושה יינות לבנים ושלושה יינות אדומים, לצד שבע מנות שהותאמו להם במיוחד ע"י שף AKA איתי קושמרו.
את הערבים ילווה היינן איתי להט שיסתובב בין הסועדים, וילווה את הערב בהסברים על היינות השונים, על ייצורם ועל התאמתם לאוכל.
להזמנות נחלת בנימין 45

פופ אפ איתי להטייניקב להט איתי להט ושף מסעדת AKA איתי קושמרו קרדיט גיא בר-און

מסעדת קאפרי נפתחת לצהריים

המסעדה האיטלקית החדשה של קבוצת פומו והשף שחר ברנע - קאפרי במתחם ביג פאשן גלילות נפתחת מעתה גם בשעות הצהריים! בין אם מדובר בפגישה עסקית עם ניחוח של רומא, דייט מוקדם עם השראה מנאפולי, או הפסקת צהריים מהעבודה שמתחשק שתימשך לנצח – קאפרי מזמינה אתכם לחוויה איטלקית עם פיצות, פסטות בעבודת יד, דגים טריים, קוקטיילים ותפריט יינות רחב.
מתי: בימים א-ה בין השעות 12:00 עד 17:00 עם 15% הנחה על כל התפריט.
להזמנות

מסעדת קאפרי נפתחת לצהרייםצהריים בקאפרי - קרדיט אסף קרלה

מקום חדש! מסעדת AMAYA ברחובות

מסעדת אמאיה היא מסעדה עונתית ומקומית בהובלת השף דודו בן אבו הבאה לספק מסע קולינרי שמחבר בין השפעות מהמטבח העדתי, מטבח עכשווי ופרשנות אישית של השף. שימוש בדגה טרייה, ירקות עונתיים, טכניקות של התססה, שימור ובישול איטי.
בין המנות בתפריט:40 שכבות של סלקים בסגנון גראטן; פלמידה כבושה ; טורטליני מנגולד וגבינות; ”סקאלופ“ קולורבי בציר חמוסטה,; טונה בלו פין בדמי גלאס, צ’יפס שאלוט ועוד.
תפריט הקוקטיילים נבנה בשיתוף פעולה הדוק בין השף למיקסולוג גבי גרשטור וכולל פרשנויות נועזות וטבעיות לטעמים מקומיים: ג'ין עם עגבניות מזוקקות, אוזו עם קליפות אננס, וויסקי בחמאה חומה עם פופקורן, ועוד
המדע 1, רחובות, להזמנות: 0779859373

מסעדת אמאיה החדשהמסעדת אמאיה צילום דוד מויאל

בורגר סטיישן משיק מגשי אירוח מושחתים

רשת בורגר סטיישן, משיקה בימים אלו תפריט חדש של מגשי אירוח חגיגיים המתאימים לכל האירועים מיום הולדת, דרך מפגש חברים או פשוט פתרון לארוחה משפחתית
בין המנות: בורגרים, טורטיות במילויים שווים, שניצלונים וצ'יפס קראנצ’י לצד תוספות מפנקות ,המגשים מגיעים מוכנים להגשה – כך שתוכלו לארח בקלות .
מארזים לדוגמא: טורטייה בוקס – 299 שקלים המכיל 6 טורטיות במבחר מילויים: אנטריקוט, קריספי צ'יקן או חזה עוף / בורגר בוקס – 320 שקלים המכיל 6 בורגרים קלאסיים (200 גר') במידת עשייה מדיום-וול, מוגשים עם רוטב הבית, חסה, עגבנייה, חמוצים ובצל סגול / וופל בוקס – 180 שקלים כולל מארז גדול של צ’יפס וופל קריספי.
התפריט החדש זמין להזמנה בכל 15 סניפי הרשת ברחבי הארץ, הזמנות אפשר לבצע גם דרך אתר הרשת, בטלפון – 9381*

מגשי האירוח של בורגר סטיישן קרדיט בורגר סטיישן

לראשונה בתל אביב – שוק עולים על גג עזריאלי

עשרות עסקים בבעלות עולים חדשים מרחבי העולם, יציגו את מוצריהם – מעסקי מזון ועד תכשיטים בעבודת יד
האירוע נועד להעניק במה לעולים שבחרו לא רק לעלות ארצה, אלא גם לתרום לכלכלה המקומית דרך מיזמים מגוונים בתחומי היצירה, האוכל, האופנה והאמנות. בין העסקים שימכרו את מרכולתם בשוק ניתן יהיה למצוא תמהיל רחב של מוצרים מטעמים בינלאומיים ועד פריטי עיצוב ייחודיים שאין בשום מקום אחר, ביניהם: פיצריית מוג'וס, מכוורת נשיקה, אמה קרמיקה, מזקקת לג'נדס, קקאו הגליל, ציורי אמנות של Con Todos Mis Colores, ממרחים ורטבים של Nuravida ועוד.
האירוע ייערך על גג קניון עזריאלי ביוזמת ארגון 'נפש בנפש' ובשיתוף קניון עזריאלי תל אביב ויהיה פתוח לציבור הרחב ללא תשלום. השוק פתוח לקהל הרחב ללא תשלום
יום שני, 5 במאי | שעות: 16:00-21:00 | גג קניון עזריאלי תל אביב

שוק עולים בתל אביבקונים בשוק עולים. צילום נפש בנפש

בראנץ’ מול הים בסינמה פרדיסו חיפה

סינמה פרדיסו, הבר-מסעדה על קו הים של חיפה, משיק תפריט בראנץ’ חדש עם מנות שף מפתיעות ומגוון משקאות, בימי שישי ושבת, בין השעות 09:00-13:00.
בין המנות: קרואסון מקושקשת; סיגר גבינות וזעתר בר לצד ביצה רכה; ביצים עלומות ברוטב הולנדייז על לחם בריוש צרפתי; שקשוקה מנגולד וחמאה לבנה; סלט בוראטה ופיסטוקים קלויים ועוד.
סינמה פרדיסו- חוף זמיר חיפה, לאתר

סינמה פרדיסו חיפהסינמה פרדיסו חיפה צילום לימור כרסנטי

פסטיבל הקפה הראשון של פתח תקווה

פסטיבל הקפה הראשון של פתח תקווה מציע חוויה מעוררת חושים, עם כל מה שצריך כדי לגלות מחדש את הקסם שבכוס קפה.
האירוע יציע למבקרים טעימות ללא הגבלה מבתי קלייה מקומיים, סדנאות קפה לכל רמות הידע, הרצאה מעשירה של אורי קטן, מומחה לקפה, עמדת דיאטנית שתחשוף את היתרונות הבריאותיים של הקפה, עמדת קריאה בקפה שתגלה לכם מה עתיד להתרחש, וגם הקרנה של הסרט "Coffee Society" בבימויו של וודי אלן, בנוסף, דוכני אוכל בתשלום ישלימו את החוויה הקולינרית.
היכל התרבות ביום שישי, 16.5.25, בין השעות 09:00-14:00, לכרטיסים

וניל פקאן בלונדי בן אנד גריס וניל פקאן בלונדי בן אנד גריס צילום יחצ

הטעם המדובר של בן & ג'ריס הגיע לארץ!
בן & ג'ריס ישראל משיקה לראשונה בארץ את אחד הטעמים המוצלחים של המותג: פיינט וניל פקאן בלונדי - גלידת שמנת משובחת עם וניל, צ'אנקים של פקאנים מקורמלים, בלונדי בראוניס וסווירל קרמל מלוח.

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: קולינריה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: