קפריסין רושמת את אפריל החזק בתולדותיה וישראל בראש: יותר ממיליון נוסעים- שיא כל הזמנים
נמלי התעופה בלרנקה ופאפוס רשמו גידול דו־ספרתי בתנועת הנוסעים לעומת השנה שעברה, עם 1.158 מיליון נוסעים בחודש אחד בלבד. ישראל ממשיכה להיות בין השווקים המרכזיים שמובילים את הביקוש לקפריסין עוד לפני שיא הקיץ

תנועת הנוסעים בנמלי התעופה בקפריסין, לרנקה ופאפוס, עברה את רף מיליון הנוסעים בחודש אפריל לראשונה בהיסטוריה.
1.158 מיליון נוסעים רשמו ציון דרך משמעותי, כשחודש אפריל חווה את הנתונים הטובים ביותר שנרשמו אי פעם, ואותת על התחלה מבטיחה לעונת קיץ מעולה במיוחד.
בנמל לרנקה עברו בחודש אפריל 806 אלף נוסעים, גידול של 23% לעומת אשתקד, ואילו בנמל פאפוס עברו 352 אלף נוסעים, גידול של 16% לעומת אפריל 2024.
תוצאות אלו משקפות את הביקוש החזק לקפריסין כיעד תיירותי המוביל כבר בשלב המוקדם של האביב לפני השיא של עונת הקיץ.
ראוי לציין כי ישראל היא גורם מרכזי מוביל בענף התיירות של קפריסין, וזאת לצד האחות הבכורה, יוון, והממלכה הבריטית, השליטה לשעבר.
שוקי התיירות הבולטים בקפריסין, נכון לחודש אפריל: בריטניה, יוון, ישראל, פולין, גרמניה.
נמלי התעופה המובילים בתנועת הנוסעים והטיסות מנמלי התעופה בקפריסין: אתונה, תל אביב, לונדון – גטוויק, סלוניקי, מנצ'סטר.