תל אביב 31°c
ניו יורק 22°c
לונדון 19°c
פריז 25°c
ברלין 18°c
אתונה 34°c
לרנקה 31°c
אא

נפתחה העונה בערב חג השבועות: הקו הישיר מת"א חזר לאחד מהיעדים הירוקים באירופה

"העונה נפתחה בהתרגשות עם שותפים אמיתיים לדרך," אמרה ורד שורץ, מנכ"לית Overseas, על פתיחת הטיסות לעיירת הספא הסלובקית, פישטני. "התושבים מקבלים את הישראלים באהבה, כך אנחנו מרגישים רצויים ובטוחים," הוסיף פיני קריינר, מנכ"ל משותף ב-Overseas

טקס ההסלנה המסורתי. צילום: Matej Ondrejicka טקס ההסלנה המסורתי. צילום: Matej Ondrejicka

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

הטיסה הראשונה של Overseas לפישטני המריאה – העונה השלישית יצאה לדרך.

לאחר ההשקה החגיגית של הטיסה העונתית לברטיסלבה ביום חמישי האחרון, המריאה אמש (ערב חג השבועות) הטיסה הראשונה של חברת Overseas לעיירת הספא פישטני – ופתחה רשמית את עונת הקיץ השלישית של החברה בסלובקיה.

הטיסה, שהמריאה מנתב"ג לנמל התעופה של פישטני, התקבלה בטקס מסורתי עם הסלנת מים, כמקובל בפתיחה חגיגית של קווי תעופה חדשים. בכך השלימה Overseas, מקבוצת ג'נסיס תיירות, את פתיחת הקו הכפול לסלובקיה – לברטיסלבה בימי חמישי ולפישטני בימי ראשון – שיתקיימו עד לסוף חודש אוקטובר.

צילום: Matej Ondrejickaצילום: Matej Ondrejicka

"אנחנו נרגשים לפתוח את העונה השלישית עם הטיסה הראשונה לעיירת הספא פישטני," מסרה ורד שורץ, מנכ"לית משותפת ב-Overseas. "המסע הזה לא היה מתאפשר ללא שיתוף הפעולה הפורה עם לשכת התיירות של מחוז טרנבה ועם שדה התעופה בפישטני – שותפים אמיתיים לדרך, עם חזון ורצון משותף להפוך את היעד לאטרקטיבי ואהוב על הקהל הישראלי."

צילום: Matej Ondrejicka. פיני קריינר וורד שוורץ המנכ"לים של Overseas עם הנציגים המקומייםצילום: Matej Ondrejicka. פיני קריינר וורד שוורץ המנכ"לים של Overseas עם הנציגים המקומיים

שילוב מנצח בין ברטיסלבה לפישטני

ההשקה בפישטני מגיעה בהמשך ישיר להצלחת הקו לברטיסלבה, שהחל לפעול כאמור כבר בשבוע שעבר. ברטיסלבה, עיר הבירה של סלובקיה, מציעה למבקרים חוויה אירופית קלאסית – עם עיר עתיקה שוקקת, טירה מרשימה המשקיפה על הדנובה, סמטאות ציוריות, מטבח מקומי עשיר וחיי לילה תוססים.

ברטיסלבהצילום: Shutterstock

פישטני, לעומתה, היא יעד מושלם לחופשה רגועה ובריאותית. העיירה השקטה שוכנת במערב סלובקיה, בלב אזור ירוק ופסטורלי, ונחשבת לפנינת תיירות בזכות המעיינות התרמיים, טיפולי הבוץ המפורסמים והנופים הטבעיים. היא גם קרובה גיאוגרפית לברטיסלבה – מה שמאפשר לנוסעים לשלב בין שני היעדים בקלות ובנוחות.

צילום: Matej Ondrejicka. פיני קריינר וורד שוורץ המנכ"לים של Overseas עם הנציגים המקומייםצילום: Matej Ondrejicka. פיני קריינר וורד שוורץ המנכ"לים של Overseas עם הנציגים המקומיים

"מחוז טרנבה והמדינה הזו פשוט צמאה לקהל הישראלי," הוסיף פיני קריינר, מנכ"ל משותף ב-Overseas. "התושבים כאן מקבלים את הישראלים באהבה, אנחנו מרגישים כאן רצויים, בטוחים, ונהנים מכל רגע. זו מדינה יפהפייה, במיקום אסטרטגי, שהישראלים פשוט חייבים לגלות."

פישטני. צילום: פספורטניוזפישטני. צילום: פספורטניוז

סלובקיה – היעד הבא של הקיץ

הקיץ של 2025 מסמן את כניסתה של סלובקיה לרשימת היעדים הבולטים של התייר הישראלי. מזג האוויר הנעים, הנופים עוצרי הנשימה, המחירים הנוחים ותחושת הביטחון – כולם יוצרים את השילוב המושלם לחופשה משפחתית, זוגית או בריאותית.

הפעילות של Overseas ממצבת את סלובקיה כיעד נגיש, מגוון ואטרקטיבי – עם קווים ישירים מתל אביב, חבילות נופש משתלמות ושיתוף פעולה הדוק עם הרשויות המקומיות.

 כמו בתוך גלויה. פישטני. צילום: פספורטניוז כמו בתוך גלויה. פישטני. צילום: פספורטניוז

 צילום: Matej Ondrejicka צילום: Matej Ondrejicka

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: overseasפישטני

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: