תל אביב 28°c
ניו יורק 27°c
לונדון 25°c
פריז 27°c
ברלין 27°c
אתונה 35°c
לרנקה 28°c
אא

פופ-אפ אסייתי בבריכה: דן קיסריה בשיתוף פעולה חדש עם "טאיזו" של יובל בן נריה

רשת מלונות דן משיקה שיתוף פעולה בלעדי עם "טאיזו" – מנות אסייתיות נועזות, חומרי גלם מוקפדים, ואווירת נופש מהשורה הראשונה. הפופ-אפ יפעל עד אוקטובר 2025 לאורחי המלון והספא בלבד

טאיזו מגיעה לבריכה בקיסריה. צילום: דימיטרי פוזמן טאיזו מגיעה לבריכה בקיסריה. צילום: דימיטרי פוזמן

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

פופ-אפ קולינרי חדש של "קפה טאיזו" נפתח בריזורט דן קיסריה, בניצוחו של השף יובל בן נריה.

רשת מלונות דן משיקה שיתוף פעולה חדש עם אחד מהשפים המוערכים בישראל, יובל בן נריה, שיקים פופ-אפ קיץ ייחודי במתחם הבריכה של דן קיסריה ריזורט. הפופ-אפ, שיפעל תחת המותג "קפה טאיזו", יגיש תפריט אסייתי עשיר בסגנון רחוב מוקפד, ויהיה פתוח מדי יום לאורחי המלון והספא – עד אוקטובר 2025.

המהלך מגיע כחלק מהאסטרטגיה של רשת דן להציע חוויות קולינריות ברמה הגבוהה ביותר, תוך שיתופי פעולה עם שפים מקומיים מובילים. בן נריה, העומד מאחורי מסעדת טאיזו בתל אביב שדורגה לא פעם בין המסעדות הטובות בארץ, מביא עמו את השפה הקולינרית האישית שפיתח, המבוססת על מטבחי דרום-מזרח אסיה, עם מנות המשלבות דיוק, חומרי גלם איכותיים וניחוחות תאילנדיים, וייטנאמים והודיים.

דן קיסריה המחודש: צילום: אורי אקרמןדן קיסריה המחודש: צילום: אורי אקרמן

תפריט בהשראת טאיזו – בגרסת הבריכה

הפופ-אפ יגיש תפריט צהריים מגוון, הכולל מבחר מנות ראשונות כמו:

ססמי נודלס עם ברוקולי, מלפפון, אפונה, כרוב סיני, קריספי שום וצ'ילי טרי,

אגרול טופו עם אדממה, נבטים ובוטנים,

סלט סום טאם תאילנדי עם פפאיה ירוקה, רוטב דגים וסטיקי רייס,

סביצ'ה טאיזו עם דג ים טרי, שמן צ’ילי ופאפ טמפורה.

במבחר העיקריות ניתן למצוא:

סטיקי ביף – פרוסות אנטריקוט מוקפצות עם ירקות וצ'ילי אדום,

פאד קפאו – עם רצועות אנטריקוט, בזיליקום וביצת עין,

צ’יקן מסאלה – גרסה מרוככת של הקלאסיקה ההודית עם פרגית, קרם קוקוס ועגבניות,

ווק תאילנדי, חציל גון גון, פרייד רייס ופילה לברק ברוטב קארי תאילנדי.

כל המנות מוגשות באווירה קלילה של נופש קיץ, עם התאמה מדויקת לקהל של דן קיסריה – משפחות, זוגות ונופשים בספא.

רשת מלונות דן ממשיכה לבסס את מעמדה כמי שמובילה לא רק בתחום האירוח, אלא גם בעולמות האוכל והגסטרונומיה בישראל. שיתופי פעולה קולינריים שהשיקה בשנים האחרונות עם שפים כמו מאיר אדוני, ברק אהרוני ודוד ביטון, מצביעים על מגמה ברורה: להפוך את מלונות הרשת לבתי קולינריה, המציעים חוויה מלאה, מגוונת ויצירתית.

הפופ-אפ של "קפה טאיזו" בדן קיסריה, הפועל עד סוף עונת הקיץ, מצטרף למהלך הזה – ומציע לאורחי הריזורט ניחוח אסייתי באיכות של מסעדת שף, מבלי לעזוב את מתחם הבריכה.

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: רשת מלונות דןדן קיסריה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: