מלונות דן בסבב מינויים בכירים במלונות המרכזיים של הרשת
מנכ"ל הרשת, שלומי טחן, הודיע על שינויים רחבים בהרכב ההנהלות הבכירות במספר מלונות מובילים. "אנחנו גאים לקדם את המנהלים שצמחו במשפחת מלונות דן ולהמשיך להצעיד את הרשת קדימה", מסר טחן

מנכ"ל מלונות דן, שלומי טחן, הודיע על סבב מינויים נרחב בצמרת הניהול של רשת בתי המלון, הכולל חילופי תפקידים במספר מהמלונות הבולטים בישראל.
במוקד השינויים: מתן לרנר, שכיהן כמנכ"ל דן קיסריה ריזורט ודן אכדיה ריזורט, מונה למנכ"ל מלון הדגל של הרשת "המלך דוד" בירושלים. הוא ייכנס לתפקידו החדש ב־1 ביולי 2025, ויחליף את תמיר קוברין, שביקש לסיים את תפקידו.
במקומו, אילן בן חקון, שכיהן עד כה כמנכ"ל מלונות דן תל אביב ומלון Link Hotel&Hub, מונה למנכ"ל דן אכדיה ריזורט בהרצליה.
את בן חקון יחליף בן ינובר, שכיהן עד כה כמנכ"ל אזור חיפה ונצרת ומלון דן כרמל – ויעבור כעת לנהל את מלונות דן תל אביב ו-Link.
לרשת מצטרף לתפקיד בכיר חדש גם אלירן דאר, ששימש עד כה כמנהל דן קיסריה ריזורט, ומונה כעת למנכ"ל המלון, במקומו של לרנר.
גם יניב שביט חוזר למלונות דן ומונה למנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ונצרת ומנכ"ל דן כרמל ויחליף בתפקידו את בן ינובר.
לשביט ניסיון רב של כ-20 שנים בענף המלונאות בישראל, כשבתחילת דרכו כיהן כסגן מנהל מזון ומשקאות במלון דן תל אביב וכסמנכ"ל מזון ומשקאות של מלון דן קיסריה. בתפקידו האחרון שביט ניהל במלונות בראון את אזור ת"א ומנכ"ל מלון לייטהאוס ת"א. קודם לכן שביט היה מנכ"ל מלון סיטי טאואר ברמת גן וסמנכ"ל תפעול של מלון הרודס הרצליה ולפני כן כיהן כסמנכ"ל מזון ומשקאות של מלון רויאל ביץ' תל אביב.
שלומי טחן, מנכ"ל הרשת, בירך על המינויים: "אנו משקיעים רבות בעתודה הניהולית של הרשת וגאים לקדם את המנהלים המוכשרים שלנו שצמחו במשפחת מלונות דן. אני מאחל לכולם הצלחה בתפקידיהם החדשים והמשך הובלת החברה קדימה."