תל אביב 26°c
ניו יורק 23°c
לונדון 17°c
פריז 17°c
ברלין 15°c
אתונה 27°c
לרנקה 27°c
דווחו לנו
אא

מנכ"לית התאחדות משרדי הנסיעות לחברות התעופה הישראליות: "אפשרו מכירת כרטיסים גם דרך סוכנויות הנסיעות"

במכתב ששלחה למנכ"לי אל על, ישראייר וארקיע, קוראת רינה קמני לאפשר לסוכני הנסיעות לקחת חלק במבצע "עם כלביא" ומזהירה מהפגיעה בציבור ובמערכת היחסים עם הסוכנויות. אל על: ״מקפידים לשבץ על טיסות החילוץ נוסעי אל על עם הזמנות קיימות שמרביתם טופלו לאורך כל התהליך ע"י סוכני הנסיעות״

ישראייר ארקיע אל על נתב צילום: ספיר פרץ

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

מנכ"לית התאחדות משרדי הנסיעות ויועצי התיירות, רינה קמני, פנתה במכתב חריף למנכ"לי שלוש חברות התעופה הישראליות: אל על, ישראייר וארקיע בדרישה לאפשר גם לסוכני הנסיעות למכור את כרטיסי הטיסה לחו"ל במסגרת מבצע "עם כלביא". זאת, על רקע החלטה המגבילה את מכירת הכרטיסים לאתרים הישירים של חברות התעופה בלבד.

לדברי קמני במכתבה לדינה בן טל, מנכ"לית אל על, לאורי סירקיס, מנכ"ל ישראייר ולעוז ברלוביץ', מנכ"ל ארקיע - מדובר במהלך שפוגע קשות גם בציבור וגם ביחסים ארוכי השנים בין חברות התעופה לסוכנויות הנסיעות. "מערכת היחסים בין חברות התעופה לסוכנויות מבוססת על אמון, שקיפות ושותפות", כתבה. "הסוכנים הם הזרוע הביצועית שמספקת מידע, שירות וסיוע בזמן שגרה ובמיוחד בשעת חירום מביטולי טיסות ועד פתרון בעיות בזמן אמת".

קמני התייחסה גם למתווה המצומצם שפורסם על ידי משרד התחבורה, שמאפשר כיום יציאה מוגבלת מאוד של נוסעים לחו"ל, דבר שמחייב, לדבריה, גמישות וגישה מלאה לכלל ערוצי המכירה. "סוכני הנסיעות הם אלה שמטפלים בלקוחות לאורך כל תהליך היציאה מהארץ מהטיסה ועד להזמנת רכב ולינה", כתבה.

לסיכום, קראה קמני לאפשר לסוכנויות למכור כרטיסים גם במסגרת מבצע "עם כלביא", תוך שהיא מדגישה את הפגיעה הכלכלית הקשה בענף בעקבות המלחמה, ביטולי טיסות של חברות זרות והגבלות על מרחב האווירי, "קל וחומר בימים של פגיעה כלכלית מתמשכת וקשה בהכנסות משרדי הנסיעות בעקבות המלחמה".

מחברת אל על נמסר בתגובה: "חברת אל על מחבקת את סוכני הנסיעות בתקופה מורכבת זו, ומקפידה לשבץ על טיסות החילוץ נוסעי אל על עם הזמנות קיימות שמרביתם טופלו לאורך כל התהליך ע"י סוכני הנסיעות השונים. עם תום שיבוץ נוסעי אל על בטיסות החילוץ, הן יפתחו למכירה בכלל ערוצי ההפצה עבור הציבור הרחב".

תגובות חברות ארקיע וישראייר יובאו כאשר יתקבלו.

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: ארקיעאל עלישראיירהתאחדות סוכני הנסיעות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: