תל אביב 29°c
ניו יורק 24°c
לונדון 22°c
פריז 24°c
ברלין 15°c
אתונה 33°c
לרנקה 30°c
דווחו לנו
אא

מנו ספנות חוזרת ללוח ההפלגות המקורי: "שמחים לשוב ולהעניק חוויה לציבור ששומר לנו אמונים בשגרה ובחירום"

חברת הספנות הישראלית, שהפעילה הפלגות חילוץ של ישראלים שנתקעו בחו"ל במהלך המלחמה וכן הפלגות מישראל החוצה, מודיעה על חזרה לשגרה מיום ראשון הקרוב

האונייה קראון איריס של מנו ספנות. צילום: מ.ל.ת האונייה קראון איריס של מנו ספנות. צילום: מ.ל.ת

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

גם בחברת הספנות הישראלית, מנו ספנות, מעדכנים על חזרה לשגרה עם סיום מבצע הפלגות "השיבה הביתה".

על פי הודעתה, מיום ראשון (29 ביוני) האונייה קראון איריס תצא שוב להפלגות קרוז על פי לוח ההפלגות השנתי בים התיכון מנמל הבית בחיפה.

עדכונים, חדשות, טיסות 24/7: ערוץ ה->>WhatsApp ✈️ של פספורטניוז

הפלגת החילוץ האחרונה תשוב לנמל ביום ראשון בבוקר, וההפלגה הראשונה במתכונת הרגילה תצא כאמור מנמל חיפה ביום ראשון הקרוב בצהריים ל-4 לילות ותעגון ברודוס ובנמל אגיוס ניקולאוס שבכרתים.

הפלגות דומות יהיו גם ב-6 וב-27 ביולי. במהלך חודש יולי יתקיימו גם הפלגות בסופי שבוע ל-3 לילות לקפריסין. וכן, הפלגה מיוחדת ב-20 ביולי ל-4 לילות לרודוס והאי היווני סירוס שבים האגאי.

מורן מנו, מנכ"ל מנו ספנות: "אנחנו שמחים לשוב ולהעניק לציבור הישראלי את החוויה של ההפלגות מנמל חיפה ליעדי תיירות אטרקטיביים בים התיכון ומצפים לארח בקראון איריס את הציבור ששומר לנו אמונים בשגרה ובחירום".

נזכיר כי בקראון איריס יש 750 חדרים, 11 קומות, 6 מעליות, 5 מסעדות, 2 בריכות שחייה, 2 בריכות ג'קוזי, מגלשת מים, קולנוע, חדר כושר, מגרש כדורסל, ספא, דיוטי פרי, קזינו, ברים וטרקלינים, אוכל כשר בהשגחת הרב יצחק דיין, הרב הראשי לקהילת סלוניקי, משגיח כשרות באונייה ובית כנסת. על סיפונה, 650 אנשי צוות ותפוסה מירבית של כ-2,000 נוסעים.

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מנו ספנותקרוזים

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: