החברות הזרות חוזרות לישראל: "הבעת תמיכה ושותפות אמת"
48 שעות אחרי הפסקת האש, יותר ויותר חברות כבר חוזרות או מכריזות על החזרת הקווים לנתב"ג. שרת החבורה מירי רגב: "אמון בביטחון וביציבות שאנחנו מקרינים לעולם, מעריכים זאת"
נמל התעופה בן גוריון. צילום: באדיבות משרד התחבורה חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
שרת התחבורה מירי רגב מגיבה הבוקר (26.6) לגל ההולך וגובר של חברות התעופה שחוזרות לישראל.
בהודעה מיוחדת שפרסמה רגב כתבה: "חברות התעופה הבינלאומיות חוזרות לישראל.
אני מברכת את Fly Dubai, אייר פראנס, Fly One, Hi Sky, TUS, בלו בירד, אייר אירופה, אתיופיאן, Etihad, אזרבייג'ן, TAROM, RED WINGS ואחרות שכבר אישרו חזרה".
עדכונים, חדשות, טיסות 24/7: ערוץ ה->>WhatsApp ✈️ של פספורטניוז
עוד אומרת שרת התחבורה: "האמון של החברות במדינת ישראל, בביטחון שלנו וביציבות שאנחנו מקרינים לעולם הוא הבעת תמיכה ושותפות אמת, חשובה מאין כמותה, במדינת ישראל ובענף התעופה הישראלי. אנחנו מעריכים זאת, יחד נמריא בבטחון".
כפי שכתבה השרה, חברות התעופה ממשיכות ומכריזות על חזרתן לישראל. אחרי נחיתת Fly Dubai, אייר פראנס שהודיעה אתמול על חזרתה, TAROM שמתגברת את טיסותיה ויתר החברות, אנו צפויים גם בימים הקרובים לראות חברות נוספות שמקדימות את חזרתן לישראל.
כפי שפרסמנו אמש, אייר אירופה הספרדית שהודיעה בעבר על השעיית הטיסות עד 31 ביולי, הקדימה את חזרתה וצפויה לחזור לארץ כבר ב-14 ביולי, שבועיים לפני המועד בו נקבה החברה.
היום צפויים לעבור בנמל התעופה בן גוריון כ-21,400 נוסעים. מדובר בכ-9,000 נוסעים יוצאים ובכ-12,400 נוסעים בטיסות נכנסות.








