שדרוג ירוק בבודפשט: שיפוץ בר קיימא לנתיב ההסעה G בשדה התעופה
העבודות יבוצעו בשלושה שלבים עד קיץ 2026, ויכללו הקמת כ-17,000 מ"ר של משטח בטון בזלת חדש, תשתיות ניקוז, מעברים תת-קרקעיים, וכן שדרוג מלא של מערכות התאורה וההכוונה האווירית
צילום: Shutterstock שדה התעופה בבודפשט החל בעבודות שיפוץ מקיפות בנתיב ההסעה G, המשמש בעיקר את פעילות המטוסים בסמוך לטרמינל 1. השיפוץ נדרש בשל שחיקה של התשתיות הקיימות והצורך בחידוש מערכות ההסעה והתאורה.
העבודות יבוצעו בשלושה שלבים עד קיץ 2026, ויכללו הקמת כ-17,000 מ"ר של משטח בטון בזלת חדש, תשתיות ניקוז, מעברים תת-קרקעיים, וכן שדרוג מלא של מערכות התאורה וההכוונה האווירית.
החדשות של PassportNews בערוץ ה-WhatsApp
כבחלק מקבוצת VINCI Airports, שדה התעופה שם דגש על קיימות: כ-99% מהחומרים שיפורקו יועברו למחזור, בכפוף לאישורים, במטרה לצמצם משמעותית את פליטת הפחמן בתהליך ההובלה והבנייה.
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}






