תל אביב 28°c
ניו יורק 26°c
לונדון 25°c
פריז 23°c
ברלין 18°c
אתונה 32°c
לרנקה 31°c
דווחו לנו
אא

הכריכים הכי מפתיעים בארץ מסתתרים ברמת השרון

כבר שבע שנים שזיו קליין הבעלים של דודינקה, מלהטט בפינה קטנה וקסומה ברמת השרון עם לחמים, ממרחים ומילויים משגעי חך. אז למה שרק אנחנו נהנה ממנו?

קפה דודינקה

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

כבר שבע שנים ש"דודינקה" הוא לא רק שם - אלא יעד עלייה לרגל. עסק משפחתי קטן של זיו קליין ואשתו מיטל, ברמת השרון, שהפך למוקד עלייה לרגל לחובבי אוכל אמיתי מכל רחבי הארץ.

דודינקה נקרא על שם אביו של זיו, חובב כריכים ומעדנים שעדיין מלמד את זיו את הילכות הכריך, אחד כזה "פיינשמקר" כמו שזיו אומר, כזה שאוהב חומרי גלם מיוחדים ומשובחים ולא אוהב להתפשר על הביס שלו.

על אהבה כזו לאוכל טוב גדל זיו ואת האהבה הזו הוא מעביר בדודינקה, מקום קסום שמרגיש כמו המטבח של אבא. דרך אגב אבא של זיו מגיע מידי פעם לבדוק את הכריכים.

צילום: זיו קליין צילום: זיו קליין

במקום להסתפק בגבנ"צ או טונה סטנדרטית, בדודינקה הופכים כל כריך לחוויה קולינרית. זה מתחיל בלחמים טריים שנאפים במקום מדי בוקר, ממשיך עם ממרחים ייחודיים שמכינים בעצמם, ומגיע לשיא עם מילויים מפתיעים ובלתי נשכחים.
גולת הכותרת היא הדגים הכבושים והגבינות המיוחדות שאפשר גם ליהנות מהם במגשי אירוח או כצלחת עם לחם וחמאה - ביס של חופשה ביוון.

הכריכים הם משהו שזיו בונה עם מלא חשיבה, מתאים לחשקים של מי שמולו, למצב הרוח שלו, או למגבלות שלו. כאן תמצאו קציצות דגים עסיסיות עם טחינה מטריפה, גבינות צאן מהגליל על חמאות מתובלות וממרחים מיוחדים, דגים מעושנים שזיו מביא כגוןן: מטיאס בשמנת חמוצה, קרפצ'יו טונה, טונה מעושנת, סלמון מעושן ועוד או שילוב נדיר של ברי, אגוזי מלך, דבש וכמהין - כריכים שגורמים לאנשים לעצום עיניים מרוב עונג.

צילום: זיו קליין צילום: זיו קליין

וחכו אל תשבעו! עדיין לא סיפרנו לכם על הלזניות הביתיות שמכינים מידי יום, הפשטידות, המאפים הטריים שמתפצחים בביס ומפיצים ריחות משגעים כבר משש בבוקר, הסלטים המיוחדים, השקשוקות הלוהטות או הקפה המשובח שיסגור לכם את הפינה.

אז אם אתם מחפשים כריך שהוא הרבה יותר מאוכל אלא רגע של קסם - הגיע הזמן שתבקרו אצל דודינקה, קוסם הכריכים של השרון.

אל תשכחו למסור לו דרישת שלום מאיתנו.

דודינקה, סוקולוב 49 רמת השרון.

שעות פעילות: ראשון עד חמישי - 7:00-16:00, שישי - 07:00-14:00, שבת - סגור

אינסטגרם

חגיגה לעיניים וגם של טעמיםחגיגה לעיניים וגם של טעמים

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: קולינריה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: