חזון קולינרי: מסעדת נונו הופכת לבראסרי עם שף עילית בהרצליה ומשיקה קונספט חדשני במודיעין
השף הלל תווקולי משנה את חוקי המשחק בהרצליה, והקבוצה משיקה במקביל קומפלקס קולינרי מרהיב במודיעין עם כל מותגי הליבה - כולל הפתעות שטרם נחשפו
צילום: דניאל לילה חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
השף הלל תווקולי, לשעבר השף של מסעדות דריה ואנימאר התל אביביות ואחד שידוע בזיקתו למטבח עילי, הופך להיות היועץ הקולינרי של מסעדת נונו הרצליה, במטרה להפוך אותה ממסעדה איטלקית משפחתית לבראסרי איטלקי מודרני ורענן, ובמטרה להתאים את המקום לסצנה התל אביבית.
המהלך כולל שמירה על מנות קלאסיות ואהובות, כמו עוף המדורה וסלט הקיסר, לצד שילוב של חומרי גלם עונתיים, רענון קולינרי ובעיקר הפיכת המנות למנות שף, לתת להן טאץ' גבוה יותר.
צילום: דניאל לילהאז מה בתפריט החדש?
פלפלי פדרון צלויים עם גבינת פקורינו רומנו (28 ש"ח), צ'יפס שום עם פרמז'ן וגרידת לימון (28 ש"ח), ברוסקטה עם טונה צרובה (68 ש"ח), רוסטביף עם איולי חציל קלוי, צנוניות, שום קונפי וקרוסטיני (72 ש"ח), סלט סלקים אפויים עם סטרצ'טלה ומיזונה (58 ש"ח), סלט עגבניות קייצי במיוחד עם גבינת טולום, אנשובי, קרוטוני זעתר ו-ויניגרט עגבניות (74 ש"ח).
גם בגזרת הפיצות והפסטות נרשמו חידושים: פיצה עם אסאדו מפורק, חלפיניו וקריספי בזיליקום (88 ש"ח), רביולי ערמונים ברוטב שמנת וכמהין (76 ש"ח) ופטוצ'יני שרימפס עם עגבניות שרי צלויות (98 ש"ח). בין העיקריות תמצאו כבד עוף עם סלקים בציר בלסמי, נקניקיית עגל צלויה וקפונטה סיציליאנית, ושיפוד פילה בקר מרשים (148 ש"ח).
השף תווקולי הוא אנתיטזה לסגנון של נונו־מימי, הוא מגיע ממסעדות עילית, עבד בעברו במסעדות כוכבי מישלן באנגליה ואף היה סו שף אצל יונתן רושפלד בהרברט סמואל.
המהלך הזה מסקרן ממש והולך לגרום לנונו לקפוץ מדרגה רצינית.
צילום: טל שחרהבראסרי החדש של נונו מביא בשורה קולינרית שמשלבת דיוק, נדיבות ונוכחות – ויש לו את כל הסיבות להפוך ללהיט.
לצד זה נונו משיקה סניף חדש במודיעין, מתחם ייחודי המשלב את עולם הקולינריה האיטלקית עם חנות פרחים ומתנות מעוצבות.
הסניף ממוקם במתחם "טרסה" החדש, ברחוב מנחם בגין 21.
פתיחת הסניף החדש מסמנת ציון דרך משמעותי לקבוצה: לראשונה משתלבים יחד באותו מרכז מסחרי ארבעת מותגי הליבה של קבוצת נונו : נונו, מימי, מימי ואזה וג'ירף (שיפתח רק אחרי החגים) כולם פועלים זה לצד זה כחוויה כוללת של קולינריה, לייף סטייל, עיצוב ואירוח. מדובר במהלך אסטרטגי, הממחיש את החזון של הקבוצה ליצירת חוויה מלאה ומדויקת ברחבי הארץ.
נונו הרצליה – הרצליה הילס, אריק איינשטיין 3 | טל' 09-8353600 | לא כשר






