הפנינה החדשה של ברלין: The Posthouse - היסטוריה, עיצוב וקולינריה במלון אחד
כחלק מ‑Leonardo Limited Edition מציע המלון, בלב ברלין, 256 חדרים וסוויטות מעוצבים, שירות אישי וחוויה קולינרית אותנטית ב‑Post Bar & Restaurant, שמשלבים עושר היסטורי עם נוחות מודרנית
The Posthouse Berlin/ צילום: Leonardo חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
פתיחת The Posthouse Berlin – Leonardo Limited Edition בתחילת השבוע מציבה פנינה חדשה בעולם המלונאות היוקרתית של ברלין. המלון, לשעבר Crowne Plaza® Berlin – Potsdamer Platz, עבר שיפוצים מקיפים בחודשים האחרונים והוסב לבית מלון מודרני ומעוצב הפועל תחת מותג Leonardo Limited Edition, עם נשמה היסטורית, אופי ייחודי ורמות נוחות גבוהות.
לדברי יורם ביטון, מנכ"ל Leonardo Hotels מרכז אירופה: "The Posthouse Berlin הוא בית מלון עם היסטוריה מרשימה. השקענו תשומת לב רבה כדי להעלות את רוחו לימינו. כחלק מ-Leonardo Limited Edition, הוא מייצג אופי, ייחודיות ואירוח בסגנון ברליני אמיתי במרכז העיר."
The Post Bar & Restaurant משלב בין ניחוח בינלאומי לאותנטיות מקומית, תוך שימוש בחומרי גלם מקומיים איכותיים לעיבוד מחודש של המסורת הקולינרית הברלינית.
עיצוב המלון משלב אלמנטים מהעשורים 1920–1930 עם חומרים פרימיום מודרניים. המעצב אנדראס נוידאהם היה אחראי על תכנית השיפוצים, והשילוב של גוונים כחולים ומוצרים איכותיים נועד להזכיר את הדואר הקיסרי ואת משפחת Thurn & Taxis, שהייתה בעלת שירות הדואר הגרמני במאה ה־19.
בית המלון מציע 256 חדרים וסוויטות אלגנטיים, שמעניקים אווירה מזמינה עם צבעים חמים וריהוט נוח, לצד שירות אישי. המלון כולל גם שמונה חדרי ישיבות, חדר כושר מודרני, סאונה ואמבט אדים.
קונספט הקולינריה ב־Post Bar & Restaurant מהווה מחווה למטבח הברליני המסורתי - מעובד, מוקפד ויצירתי. הבר במלון מציע קוקטיילים מעוצבים לאווירה מושלמת בסיום היום.
יאן הירינגה, סגן נשיא לפיתוח וניהול פרויקטים ב-Leonardo Hotels מרכז אירופה, מסר: "The Posthouse Berlin מקשר את ההיסטוריה של ברלין עם רוח העיר התוססת. זהו דוגמה נפלאה לאופן שבו Limited Edition Collection מעניקה חיים חדשים למבנים יוצאי דופן."
The Posthouse Berlin הוא הפרויקט השביעי של Leonardo Hotels בברלין ומצטרף לאוסף המלונות של המותג Limited Edition, הכולל בין היתר את The Grand Brighton, Hotel Alden Splügenschloss בזיריך, The Nikolai בהמבורג ו-Hotel Mannheimer Hof.
המיקום המרכזי של המלון סמוך ל־Potsdamer Platz ותחנת Anhalter, מול Tempodrom, מאפשר גישה נוחה למוסדות כלכליים ופוליטיים ולפארקים ירוקים, כולל Tiergarten.
מנהל המלון החדש הוא פלק ברטלס, בעל ניסיון של מעל 30 שנה. "אני מצפה לפתיחת The Posthouse Berlin יחד עם הצוות שלי. זהו מקום שמיועד למבקרים מכל העולם וגם לתושבי העיר, שבו ניתן לעבוד, להירגע וליהנות מהעיר," מסר ברטלס.





