צו סגירה לפאב בתל אביב: שוהה בלתי חוקי נעצר במקום
בפעילות יזומה של בלשי תחנת שר"ת אותר תושב שטחים שהועסק ולן בפאב ברחוב נווה שאנן. מפקד מחוז ת"א הורה על סגירת המקום ל-30 יום, וכתב אישום הוגש נגד השוהה הבלתי חוקי
צילום: Shutterstock חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
משטרת תל אביב הודיעה כי מפקד מחוז ת"א, ניצב חיים סרגרוף, חתם על צו סגירה מנהלי לפאב ברחוב נווה שאנן בתל אביב, לתקופה של 30 ימים.
זאת בעקבות פעילות יזומה שבוצעה במקום ביום 28.9.25, במהלכה אותר שוהה בלתי חוקי שהועסק ולן במתחם ללא אישורי שהייה.
תמונה מסגירת המקום. צילום: דוברות המשטרהבפעילות נעצר השב"ח יחד עם שני מעסיקיו, והשלושה הובאו לחקירה בתחנת המשטרה. במקביל, פעלו חוקרי תחנת שר"ת ושוטרי הרישוי במרחב איילון לסגירת המקום. צו הסגירה נכנס לתוקפו ביום 29.9.25 וימשך עד 28.10.25 (כולל).
יחידת התביעות של מחוז ת"א סיימה את חקירת השב"ח והגישה נגדו כתב אישום בגין כניסה או ישיבה בישראל שלא כחוק, לצד בקשה למעצר עד תום ההליכים.
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}








