תל אביב 26°c
ניו יורק 24°c
לונדון 15°c
פריז 16°c
ברלין 12°c
אתונה 27°c
לרנקה 27°c
דווחו לנו
אא

פורסמו שמות הנרצחים בפיגוע בבית הכנסת במנצ'סטר ביום כיפור

בפיגוע בבית הכנסת היטון פארק במנצ'סטר נרצחו אדריאן דאולבי, בן 53, ומלווין קרביץ, בן 66. "המשטרה בקשר עם המשפחות והוצעה להן תמיכה, תנחומינו העמוקים למפשחות בתקופה קשה זו"

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

אדריאן דאולבי, בן 53, ומלווין קרביץ, בן 66, שניהם תושבי הפרבר Crumpsall הסמוך למנצ'סטר, הם הנרצחים בפיגוע הדריסה והדקירה המשולב שהתרחש אתמול (חמישי) במנצ'סטר שבבריטניה.

המשטרה המקומית הודיעה כי משפחותיהם קיבלו הודעה, וקציני קשר למשפחות שהוכשרו במיוחד עבור תפקידם נמצאים איתן בקשר ומציעים תמיכה.

הנתיחות שלאחר המוות יתקיימו מאוחר יותר הבוקר על ידי אנשי המקצוע של משרד הפנים הבריטי. מפקח בילוש ראשי לואיס יוז, המתאם את תגובת הנפגעים, אמר: "תנחומיי העמוקים עם מר דאולבי ואהוביו של מר קרביץ בתקופה קשה זו.

משטרת מנצ׳סטר דיווחה הלילה כי על פי הערכה ראשונית, למרות שזיהוי רשמי טרם התקבל, החשוד המרכזי בפיגוע הוא ג’יהאד אל-שאמיה, בן 35, אזרח בריטי ממוצא סורי.

בנוסף לשני ההרוגים בפיגוע אתמול, שלושה גברים נוספים נפצעו קשה. אחד מהם נדקר, אחד נפצע מרכב שהיה מעורב בתקיפה ואדם נוסף הגיע מאוחר יותר לבית חולים עם פגיעה שנגרמה כנראה בעת עצירת התוקף.

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מנצ'סטרבריטניהפיגועבית כנסת

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: