אחרי הפסקה של כמעט עשור: ארקיע חזרה לטוס לליסבון
חברת התעופה הישראלית חידשה את טיסותיה אתמול לנמל התעופה של בירת פורטוגל. הקו יופעל פעמיים בשבוע באמצעות מטוס A321neo המתקדם ויכלול גם שירות Wi-Fi בתשלום
ליסבון, בירת פורטוגל. צילום: Shuttestock חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
ארקיע חוזרת לליסבון.
חברת התעופה הישראלית חידשה אתמול (ב׳, 27.10) את קו הטיסות הישיר מתל אביב לבירת פורטוגל.
על חידוש הקו הודיעה החברה כבר בחודש אוגוסט, וכעת הוא יוצא לדרך רשמית עם טיסת הבכורה שהמריאה מנתב"ג, לאחר תשע שנים של הפסקה.
צפו בסרטון מתוך טיסת הבכורה של ארקיע לליסבון (צילום: דוברות ארקיע)
הקו לליסבון, שנחשב לאחד מהארוכים ביותר שמפעילה ארקיע לאירופה, ישוב לפעול פעמיים בשבוע (בימי שני ושישי). את הטיסות תבצע החברה באמצעות מטוסי Airbus A321neo החדישים, הנחשבים למתקדמים מסוגם בעולם. מטוסים אלו מצוידים במערכת Wi-Fi בתשלום, עם שלוש אפשרויות גלישה לבחירה (5, 10 ו-15 דולר), המאפשרות לנוסעים ליהנות מחוויית טיסה נוחה ומקוונת בטיסה שאורכה כ-5 שעות ו-30 דקות.
מטוס Airbus A321neo של ארקיע. צילום: Shutterstock״חזרתה של 'ארקיע' לטוס לליסבון, לאחר שנים של הפסקה, היא הוכחה נוספת לכך שאנו קשובים ללקוחות ולביקושים הגבוהים לאחד היעדים האהובים ביותר על הישראלים״, ציין עוז ברלוביץ', מנכ"ל ארקיע והוסיף: ״הפעם אנחנו חוזרים ליעד עם אחד המטוסים המתקדמים בעולם, שיאפשר לנו לספק לנוסעים חוויית טיסה נעימה, איכותית ונוחה במיוחד."
מנכ







