חוזרים לגליל: סוף שבוע בהנחה של 25% בגושרים מלון בטבע
המלון בגליל העליון יוצא בהטבה מיוחדת לחודש התיירות ובין התאריכים 6-8 בנובמבר, אורחי המלון ייהנו מהנחה על לינה וארוחת בוקר, וכן מ-15% הנחה נוספת על טיפולי ספא. כל הפרטים
הגושרים מלון בטבע. צילום: אבשלום לוי חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
לרגל חודש התיירות הישראלי, הגושרים מלון בטבע יוצא במבצע מיוחד.
המלון, מהבולטים באזור הגליל העליון, מזמין את הציבור ליהנות מחופשה זוגית או משפחתית במחיר מוזל. במסגרת המבצע, תינתן הנחה של 25% למזמינים שני לילות בין התאריכים 6-8 בנובמבר, על בסיס לינה וארוחת בוקר. בנוסף, תוצע הנחה של 15% על טיפולים במתחם הספא של המלון.
ספא הגושרים מלון בטבע. צילום: אבשלום לויבמלון 172 חדרים הפרוסים על פני ארבעה מתחמים, כולל אגף דן שעבר שיפוץ וחידוש. המתחמים מוקפים בטבע גלילי הכולל נחלים זורמים, שמורות טבע ואתרים היסטוריים.
למשפחות עם ילדים מוצעות שלל פעילויות, ביניהן קבלת שבת מוזיקלית, סיורים בטבע, משחקיה וסדנאות יצירה.
בשטח המלון נמצא מתחם ספא רחב עם חמאם טורקי, ג'קוזי חיצוני, סאונה יבשה, חדר כושר ובריכות שחייה. עוד מציע המלון מסעדה עם תפריט גלילי מקומי, ואזור טבעי הכולל פלגי מים, עצים ומפלים קטנים - המזמין את האורחים לחוויית טבע מרגיעה ממש בתוך שטח המלון.
מחיר: החל מ-2175 שקל לזוג לשני לילות, כולל לינה וארוחת בוקר.
טלפון להזמנות: 04-6816000
להזמנות באתר המלון
צילום: באדיבות המלון







