תל אביב 21°c
ניו יורק 23°c
לונדון 14°c
פריז 16°c
ברלין 14°c
אתונה 21°c
לרנקה 22°c
דווחו לנו
אא

ירושלים נערכת לעצרת: כביש 1 ייחסם לתנועה פרטית

כ-2,000 שוטרים, מתנדבים ולוחמי מג"ב ייפרסו מחר (חמישי) באזור הכניסה לעיר. המשטרה קוראת לציבור להימנע מהגעה ברכב פרטי ולהשתמש בתחבורה ציבורית מאורגנת בלבד

כביש 1 ירושלים כביש 1 ירושלים. צילום: Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

משטרת ישראל השלימה את היערכותה לקראת העצרת הגדולה הצפויה להתקיים מחר (חמישי, 30 באוקטובר 2025) בכניסה לירושלים ובמבואותיה.

לצורך שמירה על הביטחון, הסדר הציבורי והכוונת התנועה, ייפרסו באזור כ-2,000 שוטרים, מתנדבים ולוחמי מג"ב.

העצרת תואמה מראש עם המשטרה, וזו נערכת לאפשר את חופש הביטוי כחוק לצד שמירה על הסדר וביטחון הציבור. במשטרה מדגישים כי כל ניסיון לשבש את התנועה, לחסום צירים או לבצע מעשים מסוכנים ובלתי חוקיים - יטופל באכיפה נחושה.

שינויים בהסדרי התנועה:
- החל מהשעה 12:00 בצהריים ועד לסיום העצרת, ייחסם כביש 1 לתנועת כלי רכב פרטיים בשני הכיוונים - ממחלף לטרון ועד צומת גבעת שאול. הכניסה לעיר תתאפשר רק לאוטובוסים מאורגנים מראש שיוכוונו על ידי השוטרים.

- תושבי היישובים הסמוכים - בהם שורש, נווה אילן, מבשרת ציון, הר אדר ואבו גוש - יורשו לעבור רק בהצגת תעודת זהות או תעודת עובד.

צילום: דוברות המשטרהצילום: דוברות המשטרה

כביש 443 יישאר פתוח לכלי רכב פרטיים וציבוריים, והוא יהווה את הציר הראשי לכניסה וליציאה מהעיר. תנועת התחבורה הציבורית תתבצע דרך מסוף הארזים בלבד, והנוסעים מתבקשים להתעדכן במידע שמפרסמות חברות ההיסעים.

בתוך ירושלים ייחסמו לתנועה רחובות מרכזיים ובהם גבעת שאול, יפו (מרחוב הטורים ועד ירמיהו), מחלף גבעת שאול-רמות, רחוב בן צבי, שדרות שז"ר, שדרות הרצל וצומת מלכי ישראל-שרי ישראל. ייתכנו חסימות נוספות לפי הצורך, וצפויים עומסי תנועה כבדים באזור.

המשטרה ממליצה להגיע לאזור העצרת בתחבורה הציבורית בלבד ולא ברכב פרטי. במהלך האירוע חל איסור מוחלט על הבערת אש, חסימות ספונטניות, הטסת רחפנים או כל פעולה מסוכנת אחרת.

הציבור מתבקש להישמע להוראות השוטרים ולנהוג באחריות ובסבלנות. במקרי חירום יש לפנות למוקד 100, ולמידע נוסף ניתן ליצור קשר עם מוקד המידע של המשטרה במספר 110.

במשטרה מדגישים כי יפעלו לאפשר את קיום העצרת כחוק, לצד הגנה על שלום הציבור וחופש התנועה בדרכים החלופיות.

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: משטרהמשטרת ישראלירושלים

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: