ארקיע מצטרפת לחגיגות חודש הקניות של נובמבר :20% הנחה על טיסות וחבילות נופש
במסגרת חגיגות חודש הקניות, חברת התעופה מציעה חבילות נופש מוזלות לאילת, מבצע ייחודי למנויי 'פיס פלוס', הנחות ליעדי אירופה ועוד
מטוס Airbus A321neo של ארקיע. צילום: Shutterstock חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
ארקיע מצטרפת לחגיגות חודש הקניות של נובמבר עם שורת מבצעים בארץ ובחו"ל, ובראשם הטבה של 20% הנחה על טיסות וחבילות נופש לחו"ל ליעדים נבחרים.
ההנחה בתוקף להזמנות שיבוצעו עד 9 בנובמבר בשעה 09:00, למימוש בחודש נובמבר בלבד. בין היעדים: לונדון, פריז, ברצלונה, רומא, מילאנו ואתונה.
בנוסף, מציעה החברה חבילות נופש באילת הכוללות טיסות ושני לילות במלונות נבחרים, החל מ-599 שקלים לאדם, להזמנות לחודשים נובמבר עד ינואר.
במסגרת שיתוף פעולה חדש עם מועדון "פיס פלוס" של מפעל הפיס, מציעה ארקיע גם מבצע לחברי המועדון - טיסה ליעדים באירופה כולל טרולי במחיר של 939 שקלים לאדם. ההטבה בתוקף לטיסות שיתקיימו בין נובמבר לפברואר, ותינתן בהזמנה דרך אתר "פיס פלוס" בלבד עד ה-13 בנובמבר.
"חודש נובמבר הוא חודש של מבצעים שווים במיוחד״, ציינה עינת יונגר כרמלי, סמנכ"לית השיווק של ארקיע והוסיפה: ״ארקיע מרחיבה את חגיגת ההטבות של נובמבר גם לתחום התעופה והתיירות ומציעה לציבור הישראלי הטבות לחופשות מפנקות. זה הזמן להזמין את החופשה הבאה לחו"ל במחיר משתלם במיוחד באחד מיעדי החורף של ארקיע."






