טסים לתאילנד? הפסטיבל המפתיע שלא כדאי לפספס
לא רק פול מון: פסטיבל Wonderfruit 2025 חוזר בחודש הבא לתאילנד. מה צפוי וכמה תשלמו על כרטיס כניסה? בדקנו
צילום: shutterstock חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
טסים בחודש הבא לתאילנד? פסטיבל Wonderfruit חוזר השנה בין התאריכים 11-15 בדצמבר.
הפסטיבל מתקיים ב-The Fields at Siam Country Club במחוז Chonburi, סמוך לעיר פאטיה. בשנה שעברה השתתפו בפסטיבל כ-25 אלף בני אדם.
מדובר בפסטיבל חווייתי המשלב אמנות, מוזיקה, טבע ובריאות, ומציע למבקרים החל מהופעות של אמנים מכל העולם דרך סדנאות שונות, אוכל ואפילו נטיעת עצים. מאז שהפסטיבל החל בשנת 2022, ננטעו במסגרתו 32,514 עצים, וגם השנה, כך מבטיחים יוזמי הפסטיבל, ינטעו עשרות אלפי עצים. הפסטיבל שם דגש על קיימות: אפס פסולת, קומפוסט, מיחזור ושימוש עצמי במשאבים.
צילום: shutterstockבמסגרת הפסטיבל תתקיים גם תוכנית Sonic Minds המשלבת בין מוזיקה, בריאות וריפוי, בשיתוף אמנים ומדענים.
הפסטיבל מציע למשתתפים גם חוויות קולינריות: מטבחים קהילתיים בשיתוף שפים מקומיים ובינלאומיים ועוד. בין הסדנאות שיתקיימו - מדיטציה, תרגולי נשימה ותנועה.
כמה עולה כניסה? ישנם שני סוגי כרטיסים במחירים של 4,500 ו-5,000 באט תאילנדי שהם כ-460 וכ-510 שקלים בהתאמה. כמו כן, תמורת אלף באט ניתן להיכנס גם עם כלבים, במידה והגעתם לחופשה בתאילנד יחד עם הכלב.








