קהילת התיירות מתכנסת: הקונגרס השנתי חוזר לדיון באתגרי והזדמנויות הענף
אירוע התיירות המרכזי יתקיים ב-10 בדצמבר במרכז עינב בתל אביב, וישלב מפגשים מקצועיים, הרצאות, כיבוד ופסטיבל טעמים בינלאומי שייפתח מיד לאחר הכנס | בשיתוף טרנובה
כנס מפה חדשה. צילום: יחצ חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
קהילת התיירות של ישראל מתכנסת בפעם השנייה למושב סיום השנה האזרחית בקונגרס המקצועי רחב ההיקף "מפה חדשה", עם פאנלים על הנושאים המעסיקים את קהילת התיירות.
בשיא האירוע ידבר המשפיען הישראלי המצליח בעולם, נאס דיילי.
האירוע יתקיים ב-10.12 בשותפות עם משרדי התיירות של הונגריה, תאילנד ואזרבייז׳אן וחברת אזרבייז׳אן איירליינס. באירוע ישתתפו עשרה נציגי מלונות ומשרדי DMC מהונגריה ואזרבייג׳ן, ונציגי משרדי התיירות.
קבוצת פספורט תשמש כשותפת מדיה רשמית של האירוע.
אנחנו שמחים לעדכן כי בזכות חסותה של חברת מויה-כספי, 50 קוראי PassportNews הראשונים להזמין כרטיס יזכו ב-50% הנחה, על ידי הזנת הקוד CASPI באתר. לרכישת כרטיסים
האירוע, המיועד לסוכני נסיעות, מדריכים, משפיענים, מארגני תיירות ומשווקים, מבקש ליצור שיח פתוח בין כלל העוסקים בענף, לחזק את שיתוף הפעולה ולגבש כיווני פעולה משותפים.
מספר הכרטיסים מוגבל, ומומלץ להגיע בתחבורה ציבורית. חניון "גן העיר" יעמוד לרשות המשתתפים בתשלום.
כרטיס הכניסה כולל השתתפות במליאה ובדיוני הקונגרס, כיבוד חופשי, שוברים לדוכני המזון בפסטיבל הטעמים שייפתח בגן העיר בתום הכנס, השתתפות בפעילות נושאת פרסים ומפגשים עסקיים עם נציגי מלונות ומארגני תיירות מהונגריה ומאזרבייג'ן.






