תל אביב 27°c
ניו יורק 23°c
לונדון 19°c
פריז 22°c
ברלין 19°c
אתונה 29°c
לרנקה 27°c
דווחו לנו
אא

חג על המסילה: רכבת ישראל מסכמת שבוע שיא עם מאות אלפי נוסעים

במהלך חנוכה נשברו שיאי נסיעה יומיים ברכבת ישראל, עם תוספת של מאות רכבות מיוחדות ושירות מתוגבר בתחנת אקספו תל אביב

רכבת ישראל רכבת ישראל. צילום: טל הפקות וידאו

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

רכבת ישראל מסכמת את אירועי הפסטיגל עם למעלה מ-160 אלף נוסעים שעשו שימוש ברכבת בדרכם למופעים שהתקיימו באקספו תל אביב. הנוסעים נהנו מנסיעה מהירה ונוחה, חסכו את עומסי התנועה והעדיפו תחבורה ציבורית במהלך ימי החג.

לאורך ימי המופעים הפעילה רכבת ישראל יותר מ-170 רכבות נוספות, מעבר ללוח הזמנים הסדיר, לצד תגבור מערך השירות בתחנת תל אביב האוניברסיטה אקספו, לטובת הקהל הרב שהגיע להיכל הפסטיגל. בנוסף, התקיים שיתוף פעולה בין חברת רב קו לפסטיגל, במסגרתו ילדים שהגיעו ממרחק של מעל 50 קילומטרים מהאקספו נסעו בתחבורה הציבורית ללא תשלום.

רכבת ישראל. צילום: טל הפקות וידאורכבת ישראל. צילום: טל הפקות וידאו

שבוע החנוכה התאפיין גם בשבירת שיאי נסיעה יומיים ברכבת ישראל. ביום ראשון, 21.12.25, נרשם שיא נסיעות של כל הזמנים עם 372,244 נוסעים ביום אחד. שיא זה שבר שיא קודם שנקבע יומיים בלבד לפני כן, ביום חמישי 18.12.25, אז נסעו ברכבת 361,255 נוסעים. ברכבת מציינים כי מדובר בהמשך ישיר למגמת העלייה במספרי הנוסעים שנרשמת במהלך השנה האחרונה.

ברכבת ישראל מסבירים כי העלייה במספרי הנסיעות מתאפשרת הודות למדיניות משרד התחבורה ודירקטוריון רכבת ישראל הכוללת רכש קרונות חדשים והכנסתם לשירות, תוספת רכבות, והפעלת רכבות חשמליות חדישות ובעלות קיבולת גבוהה, המסיעות עד כ-2,000 נוסעים בכל רכבת.

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: רכבת ישראלתחבורה ציבוריתפסטיגל

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: