נעצר אדם שצילם את ביתו של נפתלי בנט. חשד כי פעל בשירות איראן
על פי הודעת המשטרה החשוד הוכוון לבצע עבירות ביטחוניות בהנחיית גורמי מודיעין איראניים, תמורת תשלום. כתב אישום הוגש נגדו
צילום: Shutterstock חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
נמשכים מעצרי החשודים בפעילות ריגול בישראל, בהנחית איראן.
המשטרה מפרסמת היום (5.1.26) על מעצר חשוד בביצוע משימות צילום בסמוך לביתו של ראש הממשלה לשעבר, נפתלי בנט, בהכוונה של גורמי מודיעין איראניים.
במסגרת פעילות משולבת של חוקרי היחידה לפשיעה חמורה במרחב שפלה, שוטרי תחנת ראשון לציון ושב"כ, נעצר בחודש שעבר (דצמבר 2025) לקאצ'או דמסאש (בן 30 מראשון לציון) בחשד לביצוע עבירות ביטחוניות בהכוונת גורמים איראניים.
בחקירתו עלה כי בחודשים האחרונים עמד בקשר עם גורמי מודיעין איראניים והתבקש בהנחייתם לבצע מגוון משימות שתמורתן קיבל סכומי כסף שונים.
דמסאש נעצר לאחר שזוהה כמי שצילם בסמוך לביתו של ראש הממשלה לשעבר, נפתלי בנט. בחקירתו הודה כי טרם ביצוע הצילום, התבקש על ידי מפעילו לרכוש מצלמת רכב לצורך ביצוע המשימה, טלפון נייד ישן וסים, עבור הקשר למול המפעיל.
הפעלתו החלה במתן משימות פשוטות, כגון החבאת קופסת סיגריות וצילומים, ובהמשך העברת צילומים שונים למפעיליו, שביצע בעיר מגוריו ובערים נוספות.
לפי ההערכה, בדומה לחקירתו של אדם אחר, שפורסמה ב-25.12.2025, מדובר במשימות איסוף מודיעין מצד גורמים באיראן על מנת לקדם פגיעה בראש הממשלה לשעבר, נפתלי בנט. בתום החקירה הוגש כנגד דמסאש כתב אישום.








